10 trinn for å skrive et effektivt blogginnlegg

bloggidee

bloggideeDette kan virke som et elementært innlegg ... men du vil bli overrasket over hvor mange som ber meg om råd om hvordan jeg skal skrive et effektivt blogginnlegg. Jeg vil også legge til at noen ganger er jeg veldig forvirret når jeg leser noen innlegg om hva målet var, relevansen var, og hvis bloggeren til og med tenkte på leseren mens han / hun skrev innlegget.

 1. Hva er den sentral idé av innlegget? Er det et svar du prøver å gi på et spesifikt spørsmål? Ikke forvirre folk ved å blande forskjellige ideer i et enkelt blogginnlegg. Er temaet bemerkelsesverdig? Bemerkelsesverdig innhold distribueres i sosiale medier og kan trekke flere lesere. Bestemme seg for hvilken type innlegg du skal skrive.
 2. Hva nøkkelord kan du målrette med blogginnlegget ditt? Sannheten blir fortalt at jeg ikke alltid ser etter nøkkelord å markedsføre når jeg blogger, men det er en fin måte å skaffe nye lesere på. Ikke stapp massevis av søkeord i et enkelt blogginnlegg ... det er greit å konsentrere seg om noen relaterte ord.
 3. Bruk søkeord i innleggets tittel, de første ordene i innlegget ditt, og de første ordene i innlegget ditt meta beskrivelse. Fedre nøkkelord eller å bruke dem i underoverskrifter, og å drysse dem i innlegget ditt, kan gjøre en stor forskjell på hvordan innlegget ditt er indeksert med søkemotorene.
 4. Er det andre blogginnlegg du kan referere til når du skriver det nåværende innlegget ditt? Kobling internt til andre innlegg kan hjelpe en leser til å dykke dypere og gjenopplive noe gammelt innhold du har skrevet. Kobling eksternt kan fremme andre næringslivsfolk og gi litt ekstra fôr for å støtte innlegget ditt.
 5. Er det en representativt bilde som du kan bruke som etterlater inntrykk hos leseren? Hjernen vår husker ikke ofte ord ... men vi behandler og tar bilder mye bedre. Å få et flott bilde som representerer innholdet ditt, vil gi mer inntrykk hos leserne dine. Å legge til alternativ tekst i bildet kan hjelpe SEO. (Og hvis et bilde er verdt tusen ord ... et Infographic er verdt 100,000 og a video er verdt en million!)
 6. Kan du skrive innholdet ved hjelp av punktpunkter? Folk leser ikke blogginnlegg så mye som de skanner dem. Ved å bruke punktpunkter, korte avsnitt, underoverskrifter og uthevede nøkkelord kan det hjelpe folk å skanne innlegget og enkelt bestemme om de vil grave dypere eller ikke.
 7. Hva vil du at folk skal do etter at de leste innlegget? Hvis du har en bedriftsblogg, er det kanskje å invitere dem til en demonstrasjon eller ringe deg. Hvis det er en publikasjon som dette, er det kanskje å lese flere innlegg om emnet eller markedsføre det i deres nettverk. (Trykk gjerne på Retweet og Like-knappene ovenfor!)
 8. Hvor lenge skal blogginnlegget ditt være? Så lenge det tar å få poenget ditt - aldri lenger. Jeg vurderer ofte innleggene mine og finner ut at jeg har bloviert litt om et emne - så jeg vil rydde opp i det og kutte alle fremmede ting ut av det. Et mer populært innlegg jeg skrev var 200 ideer for blogginnlegg ... det var lenge, men det fungerte! Hvis jeg skriver avsnitt, pleier jeg å holde det til en håndfull korte avsnitt - en eller to setninger topper. Igjen, det å gjøre innholdet lett fordøyelig er nøkkelen.
 9. Merk og kategoriser innlegget ditt med nøkkelord du vil at publikum skal finne innholdet under. Merking og kategorisering kan hjelpe deg og leserne dine med å finne innhold lettere når de leter etter nettstedet ditt om et bestemt emne. Det kan også hjelpe å organisere tilleggsinnhold som relaterte innlegg.
 10. Vis litt personlighet og gi ditt synspunkt. Leserne er ikke alltid ute etter å finne bare svar i et innlegg, de ønsker også å finne ut folks meninger om svaret. Kontrovers kan føre til mye lesertall ... men vær rettferdig og vær respektfull. Jeg elsker å diskutere folk på bloggen min ... men jeg prøver alltid å holde det til emnet for øyeblikket, uten å kalle navn eller se ut som en rumpe.

8 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk artikkel som diskuterer den tekniske siden ved å skrive og legge ut en blogg. Flott informasjon å vurdere FØR du legger ut din neste blogg.

 2. 2

  Hvis vi rangerer et innlegg etter hva vi tar bort fra innlegget, rangerer dette innlegget høyt. Selve innlegget er et eksempel på innlegget. For eksempel # 4 andre blogginnlegg – hva er det 10 i innlegget? Takk.

 3. 3

  Et godt bilde som godt representerer blogginnlegget er en fin måte å optimalisere blogginnleggene våre på. Det hjelper leserne å forstå mer enhver skrift ved ganske enkelt å gi dem meldingen gjennom selve bildet.

 4. 4

  Takk Doug. Det er aldri en dårlig idé å gå tilbake til det grunnleggende om hvordan du skriver et godt innlegg. Heldigvis hjelper plattformen jeg bruker (kompendium) med å veilede og støtte meg på mange av disse trinnene, men ditt første skritt er så sant og min største personlige utfordring når jeg prøver å skrive et godt innlegg. Så morsomt at du koblet til innlegget med 200 innholdsideer som et eksempel på et langt innlegg. Den er lang, men veldig lett fordøyelig og vil hjelpe folk med å utføre noen av de andre trinnene du lister opp her. Håper leserne dine sjekker linken! 

 5. 6

  Takk Doug for alle tips. Jeg er ny i bloggverdenen og har funnet det vanskelig å tydelig og effektivt få frem poenget mitt. Jeg kommer definitivt til å bruke disse tipsene i mine kommende blogger.   

 6. 8

  Jeg har aldri lest eller skrevet på en blogg, så dette var den perfekte artikkelen! Takk for at du forklarer det grunnleggende på en veldig forståelig måte.  

  Deretter må jeg lære "Signerer jeg denne tingen, og hva skjer når jeg klikker "Legg ut som..."?

  Jeg antar at jeg er i ferd med å finne ut av det! 

  BTW, jeg er kjent som CharacterMaker.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.