10 forslag for å forbedre Digg

Digg

 1. Hjemmesiden er ikke målrettet mot meg og er heller ikke rettet mot å optimalisere for sosiale medier i det hele tatt. Digg-siden min skal ha vennens nylige diggs, mine nylige diggs, samt andre innholdsområder som jeg kan legge til (etter kategori osv.)
 2. "Digg handler om ..." er bortkastet plass. Flytt menyen opp. Hvis jeg vil vite hva Digg er, kan du sette en om-link. Du tar opp veldig dyrebar eiendom.
 3. Pro / Con-kommentarer. Jeg vil gjerne se hvem som har den beste kommentaren FOR et emne, og hvem som har det beste emnet MOT. La oss starte konflikten. Den endeløse strømmen av kommentarer er ubrukelig.
 4. Hvor rangerer jeg? Jeg er ikke en stor gravemaskin ... men jeg vil gjerne vite hvor historiene mine rangerer på nettstedet. Hvem er de 10 beste graverne?
 5. Bli kvitt det store gigantiske Diggnation Podcast-banneret. Sheesh ... en fin liten høyttaler ville fange mer oppmerksomhet til Podcasten.
 6. Aktiver hvisking, kanskje en prat på de mest aktive Diggs. Trekk samfunnet i sanntid.
 7. Merker, koder, koder. Kategoriene dine suger. Det gjør de virkelig. Hvorfor ikke la folk merke kodene sine slik at jeg kan abonnere på "CSS" (som et eksempel).
 8. Kommende historier? Hva med raske historier? Jeg bryr meg ikke om den lamme kommende historien. Men hvis den fikk 10 digger på få minutter ... hvorfor ikke rangere på akselerasjon?
 9. API? Jeg skulle ønske jeg kunne legge til historiene jeg dugget eller som jeg sendte til nettstedet mitt. RSS er ganske begrenset ... men en API ville gjøre det mulig for meg å lage applikasjoner.
 10. Digg-varsler. Når vennene mine graver en historie, hvorfor får jeg ikke et varsel?

6 Kommentarer

 1. 1

  Punkt 8: helt enig. Det eneste som er verre enn å se de samme historiene på Digg-hjemmesiden hele dagen, er å se middelmådige / forferdelige / grusomme historier på den kommende siden.

 2. 2
 3. 3

  Når det gjelder kommende historier, er det mulig å sortere de kommende historiene etter mest populære i stedet for nyeste. Jeg synes at det er en enkel måte å se hva de hotteste kommende nyhetene er i det øyeblikket.

  Forhåpentligvis er det til litt hjelp. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Hei folkens... hvis du er interessert i et nettsted for å publisere historier, som er mye mer pålitelig og troverdig enn Digg, prøv Profigg.com. Det er et nytt prosjekt som vil hjelpe spesielt mellomstore og små størrelser å promotere historier som ellers aldri ville blitt synlig.

 6. 6

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.