1,500 innlegg! Videre til sosiale medier-dominans!

Depositphotos 31866881 s

Jeg brukte Internet Archive Wayback Machine i kveld for å prøve å finne ut når jeg offisielt begynte å blogge. Jeg var en sen oppblomstring sammenlignet med de bloggerne som begynte å blogge da den fremdeles het journalføring.

Min tidligste blogging skjedde den Ryze med en Newspaper Database Marketing-gruppe (jeg er ikke sikker på om Ryze har hatt en oppgradering siden 2005!). Jeg gikk deretter videre til Blogger og begynte å skrive Doug's Rant.

De første blogginnlegget på min hostede WordPress-blogg handlet om Mountain Dew som annonserte seg selv som en frokost som hentet meg. Den annonsen skal motivere alle til å starte en blogg!

1500

Når jeg ser tilbake på folk som har blogget for godt enn a tiår, det er utrolig at jeg har fått statistikken jeg har på dette nettstedet i løpet av sin korte levetid:

  1. Martech Zone var jevnlig blant de 5,000 beste bloggene på Technorati.
  2. Martech Zone var i Makt 150 for markedsføringsblogger på nettet.
  3. Martech Zone fortsetter å være på topp 100,000 nettsteder per Alexa.
  4. Over 400,000 XNUMX mennesker har besøkt bloggen min.
  5. Over 40% av mine nye besøkende kommer hit fra Google.

Jeg vil fortsette å utdanne folk om hvordan man kan automatisere, integrere og få mest mulig ut av markedsføringsteknologien sin med minst mulig innsats.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.