2010: Filter, personaliser, optimaliser

2010

Vi er overveldet med informasjon fra sosiale medier, søk og innboksen vår. Volumene fortsetter å øke. Jeg har ikke mindre enn 100 regler i innboksen for å dirigere meldinger og varsler riktig. Kalenderen min synkroniseres mellom Blackberry, iCal, Google Calendar og Tungel. jeg har Google Voice for å administrere forretningssamtaler, og YouMail for å håndtere direkte samtaler til telefonen min.

Joe Hall skrev i dag at personvern og bruk av personlige data fra Google kan føre til selvødeleggelse. Jeg elsker Joes innlegg, men er uenig med dette. Når jeg fortsetter å bruke Google, vil jeg at de skal utnytte hver eneste bit av data for å gi meg strømlinjeformet respons som er målrettet mot meg personlig. Jeg vil ikke gå gjennom resultatene ... gi meg svaret jeg trenger.

Twitter blir uhåndterlig ... det er for mange selskaper, kolleger, fagpersoner og tjenester jeg vil følge, men informasjonsstrømmen er nå en brannslange. Heldigvis, Feedera identifiserte dette som en mulighet ... så jeg kan gå fra dette:
seesmic.png
til dette:
feedera.png

Min spådom for 2010 er at produktivitet passer til det filtrere, optimalisere og tilpasse blir raseriet. Den fortsatte nedbemanningen av selskaper vil presse ytterligere arbeid på minimale ressurser. Produktiviteten vår vil måtte øke, enten vi tror vi har kapasitet eller ikke.

Facebook og LinkedIn har kopiert Twitters livestream-stil med rapporteringsoppdateringer. Blackberry etterligner denne opplevelsen på telefonen min med tale, e-post og facebook. Mens jeg elsker Mac-en og elsker hvor nydelig iPhone-grensesnittet er, fortsetter arbeidsmengden min å øke. Jeg trenger ikke vakker ... Jeg trenger produktiv. Streaminggrensesnitt hjalp i 2009, men nå er de ute av kontroll, og jeg trenger hjelp til å skjule dem i utdrag som er relevante for meg personlig.

Denne uken har jeg begynt å jobbe med ChaCha. Tidligere har jeg ikke brukt tjenesten deres; Imidlertid har jeg nå lagt til 242242 i adresseboken min, slik at jeg kan sende spørsmål og få et enkelt relevant svar tilbake. Det er mye tilfredshet allerede… mens jeg kjører kan jeg spørre adressen, telefonnummeret, åpningstiden osv. Til destinasjonen min. Jeg trenger ikke å søke, filtrere og deretter navigere på et nettsted. Jeg trenger bare svaret ... et enkelt svar.
questions.png

Jeg er ikke den eneste. Veksten av mer relevante, detaljerte spørsmål vokser raskt også på Google. Jeg tror at trenden for søk vil fortsette i denne retningen - med tjenester for å filtrere til det beste resultatet blir mer verdifulle.

Som et resultat vil min spådom for 2010 være en mengde utrolige verktøy i vekst for å hjelpe bedrifter og forbrukere med å filtrere, optimalisere og tilpasse opplevelsene deres på nettet. Dette er nok et slag mot markedsførere - det betyr at budskapet deres må være mer relevant, betimelig og viktig ... ellers blir den filtrert bort.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg er helt enig i at Twitter lett kan bli uhåndterlig og at det er en lys fremtid for verktøy som det som diskuteres her.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.