28% av ungdomsskolene mener skolearbeid er ...

… Gir mening

Hattetips til bizhack!

2 Kommentarer

  1. 1

    If GHS skulle ta dette opp, ville de ha min fulle og udelte oppmerksomhet. Selv om det aldri vil skje mens Mr. Lawson fortsatt er der.

  2. 2

    Som tidligere GHS-student må jeg forsvare Mr. Lawson. Først ble jeg sjokkert over at han fortsatt var der. Han var gammel da jeg var i klassen hans! For det andre føler jeg at det ikke er mulig å erstatte en god bok og faktisk skrive en forskningsoppgave. Ærlig talt, jeg hatet ham - jeg hadde ham for både jr. Og sr. Engelsk. Imidlertid var jeg langt foran mine jevnaldrende på college fordi jeg kunne skrive en forskningsoppgave i riktig format osv. Han kan være gammel og stiv og vil aldri bruke internett til noe - men du vil sette pris på ham på college!

    Andre kurs kan definitivt bruke teknologi til å undervise - jeg tror ikke du kan med engelsk.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.