4 dager tapt fra internett

Siden onsdag kveld er dette virkelig første gang jeg har klart å sette meg ned og faktisk se på skjermen min. Torsdag begynte feberen min, og de neste 48 timene var et actionfylt løp med å prøve å opprettholde mer væske i som ble utvist voldsomt fra kroppen min.

Jeg føler at det har gått en måned:

 • Titusenvis av tweets.
 • 3,967 uleste feeder i feedleseren min.
 • 242 e-poster i min personlige innboks.
 • 73 e-poster i arbeidsinnboksen min.
 • 22 invitasjoner, 8 venneforespørsler og 28 innbokselementer på Facebook.
 • 5 telefonsvarer på mobiltelefonen min.
 • 2 telefonsvarer på arbeidstelefonen min.
 • Jeg savnet happy hour med presidenten for et selskap jeg jobbet i mange år siden.

Mange mennesker lurer virkelig på hvordan noen kan holde alt dette sammen og gjøre en karriere ut av sosiale medier. Å miste 4 dager med fart og konsistens vil ta sin toll på det totale antallet besøkende, antall abonnenter jeg har, og til og med antall Twitterere som følger meg - det kan ta uker å få disse tallene tilbake i form.

Det er mye tøffere å holde dette gående enn de fleste tror ... kanskje enda mer enn jeg trodde! Jeg hadde til og med et par sinte telefonsamtaler fra folk som sa at de ikke kunne få tak i meg noen medium. Åh, jeg skulle ønske badet mitt hadde telefonkonferanser.

Hadde de ikke hatt en overraskelse.

6 Kommentarer

 1. 1

  Glad for å ha deg tilbake i de levende land. Og "Nei takk!" til den tele-konferanseideen. Det er en feed som skal være mørk for alltid!

 2. 2

  Bare godt å se at du kom til den andre siden av badet - for å si det sånn.

  Jeg forestiller meg at det formidable momentet du har opparbeidet deg over tid, vil sikre en rask slynge tilbake i den saddede salen.

  Glad for å høre at du er på bedring hvis ikke reparert. 🙂

 3. 3

  Regner det som en velsignelse å være løsrevet fra de mange elektroniske båndene. Velkommen tilbake til landet med blinkende varsler, pipende mobiltelefoner, non-stop tweets og truende tidsfrister. Velkommen tilbake.

 4. 4
 5. 5
 6. 6

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.