Yahoo! Søkemarkedsføring ... Du mistet meg!

Direct Mail er et dyrt medium. Fordi det er dyrt, kan det ikke gjøres tilfeldig. Jeg pleide å fortelle kundene mine at muligheten til å få noens oppmerksomhet med Direct Mail var direkte relatert til avstanden mellom postkassen og søppelkassen. Den eneste delen av en direct mail-kampanje som er viktigere enn målet og stykket, er evnen til å utføre kampanjen.

I dag mottok jeg et vakkert opprettet Direct Mail-stykke fra Yahoo! Søkemarkedsføring. Tilbudet var $ 75 kreditt mot noen søkeordmarkedsføring på Yahoo! søkemotor. Siden jeg nettopp lanserte en sosialt nettverk for Navy Veterans, Jeg har testet med noen søkeordkjøp.

Yahoo! Søk etter markedsføring med direkte e-postkampanje

Det fine utskriften er selvfølgelig at du må sette et ikke-refunderbart depositum på $ 30 på kontoen. Det er fortsatt $ 45 i verdi av klikk som jeg kunne ha brukt, skjønt, så jeg prøvde å registrere meg. jeg sier prøvd fordi jeg ble møtt av denne feilmeldingen ikke mindre enn 4 ganger i registrerings- og betalingsprosessen:

Yahoo! Feil

Direkte post har en ting til felles med all reklame. Du må være i stand til å levere produktet eller tjenesten din så snart potensielle kunder går gjennom døren. Manglende evne til å levere gjør mer skade enn ikke å annonsere i det hele tatt. Jeg håper at denne Yahoo! kampanje var en prøvekampanje sendt til noen få mennesker for å teste systemets evne til å håndtere registrering og kjøp ... men sannheten er sannsynligvis den motsatte. De mistet meg! Etter 4 forsøk kommer jeg ikke tilbake.

Yahoo! brukte mest sannsynlig hundretusenvis av dollar på dette direktepoststykket. Og den dårlige markedsdirektøren, som designet et fantastisk stykke, vil sannsynligvis få skylden for kampanjens dårlige ytelse.

Med mindre Yahoo! selvfølgelig leser tilfeldigvis bloggen min. 🙂

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg blir alltid overrasket når store selskaper roter til ting som dette. De er heldige du ga dem fire sjanser, de fleste ville ha stoppet første eller andre gang. Dessverre for "den lille fyren" hvis vi gjør en feil som dette, vil våre potensielle kunder sjelden gi oss en ny sjanse.

 2. 2

  Ja, men Direct Mail er dyrt bare hvis det ikke gjøres riktig. Hvis det ER gjort bra, kan det være kostnadseffektivt. Det kan koste mer penger enn noe billig/gratis som e-postmarkedsføring, men har en tendens til å være mer vellykket. Det er målbart, tilpassbart og kan testes. La oss se radio eller TV gjøre DET. (Så sier DM-eksperten! 😉 )

  Erik Deckers
  VisionDirect

  • 3

   Eric,

   Jeg er enig! Jeg burde ha sagt "betydelig investering" i stedet for "dyr". Det er egentlig ikke en utgift når det er gjort riktig og bidrar til å generere så mye inntekt. Pokker, jeg var klar, villig og i stand til å svare på dette stykket!

   Doug

 3. 4

  Eric,

  Flotte kommentarer. Yahoos markedsføringsgruppe har nylig mistet mange av sine beste folk til startups og konkurrenter. Jeg har alltid trodd at en av de beste direktemarkedsføringsguruene er Jay Abraham – kanskje de burde ringe ham.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.