En tjenestedag

Jeg hørte på nyheten i dag at Dr. Martin Luther Kings kone ønsket at dagen skulle være en tjeneste. Det er litt ironi i meldingen mens jeg skriver dette innlegget fra Starbuck's. Her er dagen min i dag:

Datteren min kom hjem i går kveld med feber som vi har pleiet det siste døgnet. Det har vært en natt og dag med far og brors tjeneste! Far løper på apoteket for å få mer ting, bror rydder opp i søla når søsteren ikke klarte å løpe på do i tide. Temperaturen hennes økte nok til at jeg ringte legen, som ba meg vente. Jeg visste imidlertid at vi var i trøbbel da jeg gikk inn på rommet hennes og hun hoppet opp og ned på madrassen, helt villfarende. Vi roet henne ned og fikk henne til å sove igjen. Si en bønn - ser ut til å bli en lang natt også i kveld.

Samtidig bestemte DSL meg for å ta en dump etter 4 år med bunnsolid tilkobling. Så jeg har hatt ikke færre enn 8 telefonsamtaler med AT&T, et besøk fra en 'line' tekniker, og i morgen har jeg en 'DSL' tekniker som kommer. Episoden er helt latterlig. Jeg har sjekket e-post via PDA i to dager og klarer ikke å få gjort noe. I løpet av datterens lurperioder blir jeg helt gal.

For å gjøre det, har jeg hatt direkte telefonsamtaler fra folk som trenger hjelp i dag. Jeg har ikke klart å hjelpe noen på grunn av at DSL-en min er nede. Så jeg slapp i noen minutter i kveld og lot sønnen min ha ansvaret og datteren min sovende, for å fortelle dere alle at jeg tjener så godt jeg kan og håper å være tilbake på nett, både fysisk og teknisk, om et par dager.

Fru King, jeg vet at du hadde noe annet i tankene da du snakket om tjeneste ... men jeg vet at du forstår at jeg gjør det beste jeg kan akkurat nå. 🙂

En god nyhet i dag, jeg er oppført på de 150 beste kraftmarkedsføringsbloggene som Todd And satte sammen ... Jeg er for øyeblikket # 80!
Power 150 Marketing Blogger

Takk, Todd! Fin algoritme og rangeringsmekanisme!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.