En tjenestedag

Jeg hørte på nyheten i dag at Dr. Martin Luther Kings kone ønsket at dagen skulle være en dag for tjeneste. Det er litt ironi i meldingen mens jeg skriver dette innlegget fra Starbuck's. Her er dagen min i dag:

Datteren min kom hjem i går kveld med feber som vi har ammet det siste døgnet. Det har vært en natt og dag med far og brors tjeneste! Pappa løper på apoteket for mer ting, bror rydder opp i søla når søsteren ikke klarte å løpe på do i tide. Temperaturen hennes økte nok til at jeg ringte legen, som ba meg vente. Jeg visste imidlertid at vi var i trøbbel da jeg gikk inn på rommet hennes og hun hoppet opp og ned på madrassen, helt villfarende. Vi roet henne ned og fikk henne til å sove igjen. Si en bønn - ser ut til å bli en lang natt også i kveld.

Samtidig bestemte DSL meg for å ta en dump etter 4 år med bunnsolid tilkobling. Så jeg har hatt ikke færre enn 8 telefonsamtaler med AT&T, et besøk fra en 'line' tekniker, og i morgen har jeg en 'DSL' tekniker som kommer. Episoden er helt latterlig. Jeg har sjekket e-post via PDA i to dager og klarer ikke å få gjort noe. I løpet av datterens lurperioder blir jeg helt gal.

Så, for å på toppen av det, har jeg hatt direkte telefonsamtaler fra folk som trenger hjelp i dag. Jeg har ikke klart å hjelpe noen på grunn av at DSL-en min er nede. Så jeg slapp unna i noen minutter i kveld, etterlot sønnen min ansvarlig og datteren min sovende, for å fortelle dere alle at jeg tjener så godt jeg kan og håper å være tilbake på nett, både fysisk og teknisk, om et par dager.

Fru King, jeg vet at du hadde noe annet i tankene da du snakket om tjeneste ... men jeg vet at du forstår at jeg gjør det beste jeg kan akkurat nå. 🙂

Én god nyhet i dag, jeg er oppført på de 150 beste kraftmarkedsføringsbloggene som Todd And satte sammen ... Jeg er for tiden # 80!
Power 150 Marketing Blogger

Takk, Todd! Fin algoritme og rangeringsmekanisme!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.