En personlig og hjertelig takk til deg

Dette er en utrolig sesong for mitt arbeid på nettet. I dag ble bloggen min nevnt på begge John Chow og Seth Godins blogg. Og det var jeg nylig de et tema for et veldig smigrende blogginnlegg på Pat Coyles blogg! Forrige uke, Mike kl Konverteringstasjoner var nådig nok til å nevne meg som en “Z-lister”. Hans uselviske markedsføring av meg fikk bloggen min omtalt på over 70 andre, inkludert omtalingen i dag på Seth Godins blogg.

De siste månedene har bloggen min skutt i været trafikk og i autoritet.

All denne veksten har egentlig ikke kommet fra min ekspertise. Det har vært fra min appetitt å fange og spre informasjon og din deling av din kunnskap og kompetanse. Jeg vil gjerne ha muligheten til å takke hver og en av dere. Faktisk, hvis jeg reiser noen år med jobb, er et av målene mine å gjøre nettopp det. Jeg gir deg beskjed om hvor jeg skal, så møtes vi for en drink eller en kaffe. Ikke nøl med å gi meg beskjed hvis du kommer til Indy.

Noen ganger bruker bloggen for mye av dagen min, men alt du og jeg gjør ser ut til å fungere:

 • Jeg prøver å gi et originalt emne på de fleste av mine bidrag. På den måten er bloggen min ikke en del av diskusjonen eller bare å gjenta nyhetene, det er det samtalen handler om. Det er en vanskelig oppgave, men det lønner seg.
 • Hver gang jeg ser en referanse til bloggen min på et annet nettsted eller en annen blogg, prøver jeg å svare og takke personen - selv om innlegget ikke er positivt (spesielt hvis det ikke er det). Verdien er i diskusjonen. Jeg har ikke alltid (ok, sjelden) rett, uansett.
 • Jeg deltar i gruppebloggingaktiviteter. Hvis problogger er ikke en del av din daglige bloggerutine, gjør det slik. Darren utfordrer ofte blogosfæren med gruppeprosjekter. De får alle mye oppmerksomhet og eksponering.
 • Jeg deler ting som jeg har lært.
 • Jeg prøver å hjelpe alle som spør. Det får meg i trøbbel mye av tiden, men det er det jeg har å gi. Det er min 'gave', hvis du vil.
 • Jeg kobler emner til andre bloggere. Hvis jeg ser et diskusjonstema der en av bloggerne jeg leser er ekspert, prøver jeg alltid å koble sammen de to. Hva er et nettverk for hvis du ikke faktisk skal bidra til å lage forbindelsene?
 • Du fortsetter å markedsføre bloggen min for meg.

Apropos takk ...

Berryman familieJeg sitter hos Starbuck akkurat nå. For å være ærlig var jeg litt nede i dag for at jeg ikke er sammen med barna mine i kveld eller i morgen. De tilbringer en god jul med moren og stedfamilien. Mens jeg skrev, fikk jeg en e-postoppdatering fra vennen min, Glenn, som er på misjon i Mosambik, og det sprang meg tilbake til å føle meg så god at jeg må være takknemlig for.

Det minnet meg om at andre ofrer så mye i løpet av denne høytiden. Jeg ofrer egentlig ikke noe ... sitter med Peppermint Mocha i et koselig kaffehus. De Berrymans tok hele familien med på oppdrag til Mosambik for å hjelpe til med å utdanne og spre det gode ordet. Kan du forestille deg? Jeg har utrolig respekt for de som gir så mye.

Og jeg husker troppene våre. Jeg var utenlands i 9 måneder under Desert Shield / Desert Storm og tilbrakte julen med å flyte i Persiabukta. Det er slitsomt å være borte i løpet av en sesong som vanligvis trekker familier sammen. Gud velsigne troppene våre, deres familier og de familiene som har mistet så mye.

Takk til dere alle! Du har virkelig gjort dette til en utrolig ferie for meg.

En kommentar

 1. 1

  Hei Doug

  Gratulerer med alt det harde arbeidet som gir resultater. Jeg liker å lese bloggen din, selv om jeg ikke kommenterer hver uke. God ferie og fortsett med det harde arbeidet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.