Et Wordle-visittkort!

kort

Wordle rammet de blogosphere a par uker siden og bloggere har surret! Wordle er et Java-program som forvandler din tag sky inn i en ting av skjønnhet.

jeg tenkte Wordle var kult, men ikke nødvendigvis bloggverdig.

I dag konsulterte jeg for Sharpminds. En av folkene i økten, Linda Watts, overlevert kortet hennes og det smilte øyeblikkelig ansiktet mitt!
kort

Linda hadde en hel samling av dem (i tillegg til noen andre unike design), hvert sett fokusert på forskjellige nøkkelord og uttrykk, alt med kontaktinformasjonen bak! Så utrolig kreativt! Jeg tror at hvis jeg var Wordle-gutta, ville jeg ansette Linda og sette henne som ansvarlig for visittkortavdelingen!

Linda var nettansvarlig de siste 9 årene og er utrolig kreativ, talentfull og entusiastisk. Jeg tullet henne om å være en nerd - hennes innspill til klassen tilførte så mye.

Det er derfor jeg elsker å undervise i BitWise-løsninger Sharpminds hendelser, jeg lærer så mye av alle deltakerne at jeg går ut og føler at jeg lærte mer enn jeg lærte.

Linda ser nå frem til en ny karriere som Web, Web 2.0 og Print Technology Coach. Det kan være lurt å gi henne en samtale om noen originale ideer! Jeg skulle ønske jeg hadde tenkt på denne ideen da jeg snakket om velge visittkort denne uka! Jeg er ikke sikker på om Linda er på utkikk etter heltidsarbeid - du bør spørre om du har muligheten til en dyktig nettmarkedsfører.

8 Kommentarer

 1. 1

  Takk for denne Doug. Jeg twitret den originale tweeten din på nytt fordi jeg liker den så godt. Jeg spilte med Wordle i noen timer for en stund tilbake og kom opp med 3 forskjellige skyer som jeg la ut på veggen min på jobben.
  Nå tror jeg det kan være en rekke andre kule måter å bruke disse på.
  Når vi tenker på grafikk - ser vi sjelden på kraften i ord som grunnlaget for det som vanligvis er bildebasert.
  Et bilde kan være verdt tusen ord, men en ordsky kan være verdt mer enn du kan si i det lille rommet på et visittkort!

 2. 3

  Doug,
  Takk for den fantastiske omtalen i bloggen i dag. For en måte å starte dagen på!

  De faste kortene mine ventet i postkassen min da jeg kom hjem i går. Jeg sender deg en prøve. Jeg vet at du vil bli imponert over kvaliteten på Moo Printing.

  Cheers!
  Linda

 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 8

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.