WordPress: Administrer annonser med Ad-minister

Hver gang jeg testet noen annonser på nettstedet mitt, måtte jeg alltid ta kontakt med temadesigneren og redigere kjerne-koden ... noe som gjør meg litt nervøs. Jeg har testet ganske mange ad-plugins for WordPress-bloggen min, men ingen av dem var robuste nok.

Denne uken fant jeg endelig det jeg trengte med et fantastisk plugin-program for WordPress-administrasjon, kalt Ad-minister.
annonseminister
Grensesnittet for Ad-minister er ikke så intuitivt, men funksjonene er perfekte. Her er trinnene til konfigurer Ad-minister, sjekk ut forfatterens nettsted for ytterligere detaljer:

 1. Installer og aktiver pluginet.
 2. Skriv inn den nødvendige koden i temaet, sørg for å gi gode beskrivelser for stedet - spesielt hvis du har ganske mange regioner:
   'Topp banner', 'beskrivelse' => 'Dette er banneret øverst på hver side', 'før' => '> div id = "banner-top">', 'etter' => '> / div> '); do_action ('ad-minister', $ args); ?>
 3. Gå til din Administrer Fanen og velg Administrere.
 4. Klikk på Posisjoner / småprogram fanen, og du bør nå se alle posisjonene du har lagt til i temaet ditt.
 5. Nå klikker Lag innhold. Forbi koden din, velg posisjonen du vil at den skal vises, og du er i gang. Sørg for å tittelen på innholdet nok til å skille annonsene dine.
 6. Du er nå i gang!

Plugin har også tilleggsfunksjonalitet som datoperioder, antall klikk osv. Det er et veldig robust plugin som har alt du trenger for å administrere reklame enkelt på en WordPress blogg!

En kommentar

 1. 1

  Jeg har nettopp startet min egen hjemmebedrift, og jeg forsker på hvordan jeg best kan annonsere. Jeg kom over denne bloggen og liker ideen med dette programmet for å hjelpe små bedrifter med å komme i gang med bedre annonsering. Jeg må se nærmere på denne informasjonen. Jeg ser også på en annen annonse "hjelpemiddel" kalt Glyphius? Har du hørt om det? Takk for at du deler noen tanker og for å gi meg enda et fantastisk tips om hva jeg bør se nærmere på!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.