adCenter for Adsense ... dette kan ikke være greit

RanerJeg har en ganske god ting på gang Lønningskalkulator. Nettstedet har få besøk, men høy annonsør CTR med Google Adsense. Det er ingenting jeg vil trekke meg tilbake fra, men nettstedet har en fortjenestemargin på over 200% vedvarende. (Det fikk meg ofte til å lure på om jeg bare skulle jobbe med å bygge tusen flere internettfrie verktøy med Adsense ... det kan være en ryddig inntekt!)

I går registrerte jeg meg for en avtale om Microsoft adCenter, og med den fulgte $ 200 gratis annonsering. Jeg leste gjennom ofte stilte spørsmål og vilkår for bruk, og det stod ikke på noen måte at det ville være ulovlig å bruke den annonseringen for å lede trafikk til et annet nettsted der Google Adsense er installert.

Så det var det jeg gjorde. Jeg registrerte meg, satte opp et budsjett på $ 200 og ba det løpe til det var oppbrukt. At $ 200 får Payraise Calculator oppført på betalte søkeresultater i # 1-posisjon for 4 søkeord jeg valgte. Disse menneskene vil bli kjørt til Payraise Calculator hvor de vil bli møtt med flere Adsense-lenker. Ved å bruke min gjennomsnittlige CTR vil jeg tjene mellom $ 10 og $ 20.

Noen betalte for det! Jeg tror ikke jeg gjorde noe som ville bli ansett som upassende for annonsøren, men jeg føler meg litt skitten. Jeg har sett denne teknikken brukt av aggregatorer ganske mye. De agnkoblinger som de betaler lite for å ta deg til nettsteder der gyldige annonsører har en mye høyere CTR. Så matematikken fungerer hvis de kan opprettholde en god nok CTR på annonsene. Aggregatorer er vanligvis i det for pengene alene. Nettstedene mangler normalt noe kvalitetsinnhold. I motsetning er Payraise Calculator et gyldig nettsted med både innhold og et verktøy for besøkende å bruke.

Er det feil? Eller er det det samme som om jeg rett og slett hadde fått litt virksomhet på de 200 dollar?

Merk: Jeg gjorde dette som et eksperiment for å sammenligne responsrater og for å teste systemet. Hvis dette faktisk er upassende - vennligst gi meg beskjed.

2 Kommentarer

  1. 1

    IMHO, siden "Payraise Calculator er et gyldig nettsted med både innhold og et verktøy for besøkende å bruke ...", er alt du gjør moralsk støttbar arbitrage. Med mindre det er en spesifikk regel mot det, gjør det igjen. Tross alt snakker du innflytelse og automatisering.

    Vennlig hilsen,
    Vince

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.