Adobe Creative Cloud: Les det fine utskriften på lisenser!

Brenning av penger

Da Adobe Creative Cloud ble lansert, registrerte jeg meg! Ikke mer å kjøpe dyre lisenser og administrere DVD-nøkler ... bare last ned og installer etter behov. Vi har et fantastisk team som jobber med designene våre, men vi må ofte bare gjøre en rask redigering eller justering etter at vi har mottatt filer fra designerne våre, så jeg kjøpte en lisens. Forretningspartneren min begynte å hjelpe, så jeg kjøpte en ny lisens til henne også. Og da hadde ikke en av våre klienter budsjettet for en lisens, men trengte å redigere filer fra tid til annen, så jeg kjøpte en lisens for dem.

Jeg har aldri lest det fine utskrift

Jeg trodde jeg bare betalte en månedlig lisensavgift og kunne legge til og fjerne lisensene etter behov. Jeg fant ut på den harde måten at det ikke er tilfelle. Etter at forretningspartneren min lanserte sitt eget byrå og klienten hadde sluppet den ansatte ... fant jeg meg selv å betale for to ubrukte lisenser hver måned. Etter å ha snublet gjennom det forferdelige administrative panelet for Adobe Creative Cloud og fjernet de to brukerne, la jeg merke til at lisensantallet forble det samme.

Et raskt søk etter "fjerne lisenser" i kunnskapsbasen deres ga svaret som ingen noen gang vil ha ... kontakt support. Uhh ... Jeg åpnet et chatvindu. Jeg trodde kanskje noen skulle snakke meg om å deaktivere lisensene. Etter 23 minutter og 51 sekunder gjorde de det. Men det er kanskje ikke grunnen til at du tenker.

Adobe Creative Suite Chat

Den faktiske chatten er inkludert ovenfor for å vise deg den meningsløse tonehøyde jeg ble kastet, som totalt ignorert det faktum at jeg bruker min egen lisens. Jeg vet hvor flott programmet er, jeg kjøpte lisens!

Et selskap på størrelse med Adobe bør ærlig skamme seg ved å bruke denne strategien til å rive av kundene sine for noen få dollar. Jeg visste ikke at jeg utilsiktet skrev under på en ny årskontrakt. Jeg anerkjenner at noen virksomheter har harde kostnadskostnader hos kundene, men det eksisterer ikke med Adobe Creative Cloud. Akkurat som med enhver annen SaaS-plattform, bør jeg kunne legge til og fjerne brukerlisenser etter behov. Grunnen til at jeg registrerte meg var at jeg er en ærlig bruker som satte pris på verdien av plattformen og villig betalte for den.

Nå betaler jeg 300% av lisenskostnaden for Adobe Creative Suite med de to andre lisensene sovende. Adobe, jeg vil absolutt ringe deg 16. juli 2018. Kanskje det er på tide for meg å finne noen alternative plattformer.

Advarsel: Det er heller ikke noe alternativ på administrasjonspanelet for å deaktivere automatisk fornyelse.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.