Annonser på hjemmesiden?

annonser på hjemmesiden

Oppfatning er virkelighet. Jeg har alltid trodd at til en viss grad at dette stemmer. Oppfatningen av den ansatte er realiteten til hva slags selskap eller sjef de jobber for. Oppfatningen av markedet er hvordan aksjen reagerer. Oppfatningen til kunden din er hvor vellykket din bedrift er.

Oppfatningen av suksessen til en blogg er hvor godt den tjenes inn.

Mens jeg ser meg rundt på nettet, er det noen som tror ikke på å tjene penger på bloggen sinog noen Det do. Da jeg så hvert av disse nettstedene endre stilene sine og legge til flere annonser, vokste lesertallet deres som inntektene deres.

Vil du velge eiendomsmegler som kjørte en Cadillac eller en Kia?

Sannsynligvis ikke. Oppfatning er virkelighet. Selv om siden min fremdeles vokser i suksess, var det på tide at jeg gjorde noe for å oppgradere til neste nivå. Flere og flere selskaper henvender seg til meg for å annonsere på nettstedet mitt, og jeg hadde ikke rommet, eller et tilstrekkelig system på plass for å holde oversikt over disse annonsene. Så - jeg jobbet litt med temaet.

Martech Zone 3-kolonne layout

Jeg jobbet veldig nøye med temaet. Jeg ønsket å gi flott plassering for de selskapene som ønsket å sponse nettstedet, men jeg ønsket ikke å forringe innholdet. Mange av bloggene som jeg tjener penger på, ser jeg faktisk blokkere leserne veien til innholdet med reklame. Jeg tror det er påtrengende og unødvendig. Jeg forakter personlig å bla gjennom annonser for innhold, så jeg brukte den gyldne regelen når jeg implementerte annonser på min egen blogg.

Annonsene er typisk 125 px ved 125 px, en ganske god standard i annonser og finnes i overflod på Commission Junction og Dobbeltklikk. Når stillingen ikke brukes av en faktisk sponsor, kan jeg fylle den med en annonse fra en av disse tjenestene eller med en tom annonse.

Hvis dette opprører deg, håper jeg at jeg ikke mister deg som leser. De RSS-feed har vanligvis en enkelt sponsor på bunnen av det, men du finner mye mindre reklame der. Vær også oppmerksom på at jeg regelmessig avslår annonsører. Denne uken ble jeg kontaktet av noen som ønsket å betale meg pent for å legge ut en annonse. Da jeg undersøkte (aka: Google), fant jeg ut at de ble foraktet på internett for å plassere adware og spyware. Jeg ga dem beskjed om at jeg ikke ville støtte en organisasjon som benyttet villedende teknikker som dette.

Et siste notat, venner av meg fortsatte å kommentere "glamour shot" på hodet mitt. Noen fikk til og med ekkel om det. Oppfatning er virkelighet, så jeg tok et skudd av meg selv i går kveld med MacBookPro iSight-kameraet og fotoshoppet det inn i toppteksten. Slik kjenner de fleste av meg… grå og smilende!

23 Kommentarer

 1. 1

  Ser bra ut Doug! Du har rett, disse annonsene er ikke påtrengende litt. I tillegg liker jeg den nye stilen. Det er veldig friskt.

 2. 2

  Doug,

  Vanligvis leste jeg bloggen din gjennom RSS, men i dag måtte jeg ta en titt på re-design.

  Hmm ... for meg ser det nå overfylt ut, og spesielt blinkende flash-annonser er en plage for konsentrert lesing. De prøver hele tiden å fange oppmerksomheten fra teksten.

  Selv om jeg ikke er imot å tjene penger på en blogg, støtter jeg å gi teksten sin plass. Whitespace er en venn, og ikke noe som skal fylles med annonser.

  http://weblogtoolscollection.com/archives/2007/11/15/lessons-from-eye-tracking-studies/

  Når det gjelder bildet av deg, tror jeg det ville tjent på noe digitalt mørkerom (også kalt Photoshop eller lignende) arbeid. Fargene virker litt svake, og det er noe rart på høyre side som gjør at ansiktet ditt ser større ut. Det ser også ut til at du ikke ser direkte inn i kameraet, bare litt av. Sammen med den luftbørste hvite rundt hodet ditt, gir dette en uhyggelig, gurulignende følelse.
  Jeg tar bildet på nytt med en skjorte som samsvarer med bloggens fargevalg. Ta portrettet med et lengre objektiv, gi litt mer kontrast. Kanskje et lite blits, for å få glitrende i øynene.

 3. 3

  Gratulerer med høsttakkefesten, Doug. Jeg likte glamourbildet ditt, men jeg liker det nye bildet også, det er definitivt mer indikativt for ditt personlige smil. Jeg liker det nye formatet også. Jeg kan ignorere annonsene hvis jeg vil, eller se på dem hvis jeg vil, slik skal det være.

  Skål,
  Jules

 4. 4

  God høsttakkefest!

  Det er virkelig en fin teknikk du har brukt her. Hvorfor ikke bruke adserver? Jeg er sikker på at annonsørene dine kan spore klikkene selv 🙂

 5. 5

  Hei Doug, beklager den videoen i Google-feeden .. * oops *

  Jeg merker at du har noen annonseplasser tilgjengelig. Hva går de for? Skyt meg en e-post når du har en sjanse.

  Jeg har en video som kommer til å tjene MYE mer penger enn Jaimes $ 70,000 i boksalg som tillot henne å vinne Next Internet Millionaire.

  Ta en titt når du har en sjanse.

  Gratulerer med Tyrkia-dagen!

 6. 7

  Hei Doug,

  Dette er faktisk mitt første besøk på nettstedet ditt, så jeg kan ikke kommentere det gamle oppsettet ditt. Jeg liker den nye utformingen din, men den ser frisk og ren ut uten for mye reklame.

  Jeg er ikke sikker på å ha et bilde av deg selv på bloggen din. Jeg antar at det gjør det til en mer personlig opplevelse hvis leserne dine kan se hvem du er.

  Jeg håper du snart kan fylle ut annonseplassene i venstre kolonne!

 7. 8

  Hei Doug, jeg synes den nye utformingen ser fin ut. Jeg hadde ikke noe problem med det gamle “glamour-skuddet” ditt, men den nye er også fin.

  Fortsett med det gode arbeidet!

 8. 9

  Gjort noen mindre endringer - noen var basert på tilbakemelding:

  1. Fotoshoppet litt farge inn i bildet.
  2. Lagt ut Annonsepriser-side

  En ting du kanskje ikke har lagt merke til er at jeg faktisk ikke konsumerte noe bloggplass når jeg utformet dette oppsettet.

  Faktisk er det faktiske innholdet litt bredere. Jeg utvidet ganske enkelt bredden på det nåværende oppsettet. Jeg krympet også ned størrelsen på overskriften slik at folk kunne komme til innholdet raskere.

  Takk for at du la meg få vite hva du trodde!
  Doug

 9. 10

  Det betyr kanskje ikke mye for deg, men du har mistet meg som leser. Jeg har lenge følt meg dårlig tilpasning med den kontinuerlige kommersialiseringen av nettet og bloggene generelt, og jeg tror det er på tide at jeg begynner å bryte båndene til den delen av internett. Så ja, farvel antar jeg; Jeg likte oppholdet her, men akkurat nå føler jeg at sjarmen druknet ut av en spenning av blinkende bønner om penger. (Og til side, pop-up-annonser for Content Link må være en av de mest dårlige annonseringsformene som noensinne er oppfunnet)

  • 11

   Hei Myk,

   Jeg setter pris på at du ga beskjed, og jeg beklager at du drar. Jeg ber ikke noen om å gi meg penger, men jeg tror ikke det er synd å gi så mye råd uten kostnad og forsøke å tjene penger på bloggen til den får full kapasitet.

   Jeg tror noen mennesker tror jeg er velstående eller noe basert på suksessen til bloggen min. Som alenefar på to, med en på college, kan jeg forsikre deg om at jeg ikke er det. Jeg er solid middelklasse, eier ikke et hjem (ennå) og jobber hardt for å holde penger i sparing. Hvis jeg kan få noen hundre dollar mer ut av bloggen min hver måned, vil det ikke bli brukt på fritidsboliger eller fancy biler ... det vil bare gjøre det lettere å betale sønnens høyskole.

   Takk for at du henger så lenge du har!
   Doug

   • 12

    Jeg er enig med deg i denne Doug. Jeg forstår ikke hvordan folk som Myk kan forvente at blogger og andre nettsteder skal levere så nyttig innhold uten å tjene noen få dollar.

    Hvis du er John Chow, er det en ting - han har definitivt gått litt overbord med noen av hans ordninger for inntektsgenerering. Men som du sier i kommentaren din ovenfor Doug, er du bare en middelklassepappa (som meg selv) som prøver å sette sønnen din gjennom college. Jeg forstår og respekterer ditt ønske om å tjene litt penger på bloggen din. Med alt det flotte innholdet du har levert til leserne dine, fortjener du i det minste så mye.

    • 13

     Først og fremst, Brandon, folk som Myk - boooh.

     Jeg snakket for meg og meg selv alene, så vær så snill og ikke få meg til å se ut som om jeg kom med generelle uttalelser.

     For hver sin egen var det jeg prøvde å si. Men du vet, jeg har også lov til å velge hvilke blogger jeg leser og hvilke jeg ikke har, og la Douglas vite hvorfor.

     Og til slutt ville jeg velge eiendomsmegler som ikke ville spørre meg om jeg hadde prøvd det siste merket med munnvann, eller om jeg hadde smakt denne virkelig velsmakende pølsen mens jeg prøvde å selge meg et hus - men igjen, det er bare personlig preferanse.

     (Jeg er også en far, og for tiden den eneste som tar med pengene hjem, så jeg er absolutt ikke negativ med å tjene penger, jeg tviler bare på at dette nødvendigvis er den rette måten.)

     • 14

      Jeg må holde opp for Doug her; du nevner at du tviler på at reklame er den rette måten å gå på å generere inntekt basert på den betydelige innsatsen Doug investerer i bloggen sin, men du gir ikke forslag til en alternativ strategi for inntektsgenerering. Så jeg utfordrer deg Myk; hvis dette ikke er riktig måte, hva med å foreslå Doug en måte som er "riktig", og en som også er økonomisk levedyktig?

     • 15
     • 16

      Ser du, Mike, jeg trosser forestillingen om at blogger skal ha en inntektsstrategi hele tatt. Jeg beklager, det er akkurat slik det er med meg. Det nytter ikke å argumentere for dette poenget egentlig.

      Og jeg håper at jeg ikke antydet at Doug skulle endre noe for meg. Han burde ikke. Han burde gjøre det han mener er riktig hans blogg.

      Og akkurat det samme, jeg burde ha rett til å velge å like det; eller ikke, som det er tilfelle her.

      Kanskje kommentarene mine fordømte ham personlig. Det er ikke det jeg prøvde å gjøre. Det er sant at jeg ikke liker måten inntektsgenererende strategier har gått i forkant av bloggingen. Så hva, hvis dette er slik denne bloggen vil gå, greit. Det er bare ikke det jeg vil fra blogging, og jeg tror jeg har rett til å handle på følelsene mine.

      Når det gjelder å utfordre meg. Vel, la oss se. Jeg tror det er viktig å vite at jeg ikke er en av menneskene som vil ha ting gratis. Jeg laster ikke ned musikk, jeg laster ikke ned filmer.

      Med det sagt. Jeg betaler gjerne abonnementsavgift for denne bloggen (med mindre den er, som $ 300 i måneden). Nå forstår jeg at det vil være en legion av mennesker som skriker No Way fordi det er internett og det er gratis.

      Vel ja. Det er gratis å spare for irriterende annonser og texlink popups for ting Jeg kom ikke hit for.

      Er det annonser i bøkene du leser?

      Jeg liker ikke annonser i TV-serien min. Derfor kjøper jeg DVDene. Jeg liker ikke å sitte gjennom en halvtime med reklamefilmer før en film starter, derfor kjøper jeg en DVD.

      Jeg gjør ikke tro på gratis alt på bekostning av lemlestelse av bloggen din med stygge tredjepartsannonser.

      I am klar til å bruke penger. Bare jeg vil heller gi det direkte til Doug i stedet for å gå gjennom noen skyggefulle "klikk gjennom kanaler".

     • 17

      Myk,

      Jeg føler definitivt med synspunktet ditt og setter pris på ærligheten din. Når folk som Facebook og YouTube begynner å tjene penger, begynner jeg å rulle øynene.

      Jeg kommer ikke til å argumentere for at det på en eller annen måte er 'annerledes' fordi det er bloggen min - jeg er bare foran at a) det kan generere mer penger, og jeg kan bruke det! og b) Jeg tror det er en oppfatning med blogger som tjener penger på at de er "vellykkede".

      En siste merknad: Min “Buy Me a Starbucks” -knapp har sannsynligvis tjent meg rundt $ 25 de siste 6 månedene - så min 'direkte' innsats for å tjene penger har vært litt av en flopp. 🙂

      Jeg håper du holder fast - du vil legge til mye i samtalene her!

      Med respekt,
      Doug

     • 18
    • 19

     @Myk: Ser du, Mike, jeg trosser forestillingen om at blogger i det hele tatt skal ha en inntektsstrategi. Jeg beklager, det er akkurat slik det er med meg. Det nytter ikke å argumentere for dette poenget egentlig.

     Jeg vil ikke krangle. Det er din mening, og jeg er en som tror at du har rett til det. Selvfølgelig tror jeg du er urealistisk, og på samme måte har jeg rett til den oppfatningen, men de er begge meninger og ingenting å * kjempe * over, ikke sant? 🙂

     @Myk: Er det annonser i bøkene du leser?

     Ja, de kalles "Magasiner." 🙂

     Det ironiske er at jeg nettopp i går undersøkte reklame i magasiner og fant forskning på magazine.org som viser all statistikken viser at mange magasinlesere ser på reklame som en viktig komponent i bladet, spesielt når annonsene er målrettet mot lesertallet.

     @Jeg liker ikke annonser i TV-serien min. Derfor kjøper jeg DVDene. Jeg liker ikke å sitte gjennom en halvtime med reklamefilmer før en film starter, derfor kjøper jeg en DVD.

     Du sammenligner epler og appelsiner på mange måter. Jeg kan fortelle deg at du ikke liker annonsene rett og slett fordi du er utsatt for å mislike dem, men mange misliker dem, som meg, fordi TV-annonser påfører deres tid betydelig. Bloggannonser er mye mindre påtrengende enn det, og (med unntak av popup-annonser) kaster ikke bort folks tid, bortsett fra de som velger å bruke tiden sin på å rase over dem. '-)

     @Myk: Jeg tror ikke på gratis alt på bekostning av lemlestelse av bloggen din med stygge tredjepartsannonser.

     Vel for mange blogger: "Foruten det Mrs. Lincoln, hvordan var stykket?"

     @Myk: Jeg er klar til å bruke penger. Bare jeg vil heller gi det direkte til Doug i stedet for å gå gjennom noen skyggefulle? Klikk gjennom kanaler ?.

     Jeg antar at du er i et drastisk mindretall. Hvis ikke, kan det være verdt Doug og andre bloggere å utvikle infrastrukturen som kreves for å støtte et slikt alternativ, men det må være et alternativ fordi absolutt ikke mer enn 90% ikke vil betale. Jeg tviler på at det er nok folk som vil gjøre det mulig å gjennomføre utvikling av slik infrastruktur, men jeg kan ta feil, og jeg vil absolutt ikke sette meg inn for å blokkere noe som noen andre ønsket.

     @Myk: Det er sant at jeg ikke liker måten inntektsgenereringsstrategier har gått i forkant av blogging. Så hva, hvis dette er slik denne bloggen vil gå, greit. Det er bare ikke det jeg vil fra blogging, og jeg tror jeg har rett til å handle på følelsene mine .... Jeg betaler gjerne et abonnementsgebyr for denne bloggen (med mindre det er, som $ 300 i måneden). Nå forstår jeg at det vil være en legion av folk som ikke skriker fordi det er internett og gratis.

     Du har absolutt rett til å handle på følelsene dine, så lenge handlingene dine er lovlige! (for eksempel ville ikke brannsprengning av Dougs hus være en passende måte å handle på disse følelsene, selvfølgelig. 🙂 Men som noen som liker å studere menneskets natur, synes jeg følelsene dine er kategoriske. Det virker som om du har utviklet en tilknytning til aspektene av noe som var i overgang og nå som det har videreutviklet, liker du det ikke, selv om det å være slik det startet er urealistisk.

     Historien har mange eksempler på misfornøyde, og de blir alle fotnoter i historien. For eksempel er det de som hatet CDer fordi de foretrakk vinyl, men misnøyen hindret ikke overgangen til digital kodet musikk. Tilsvarende de som hater annonsering på blogger, vil ikke føre til at blogger går tilbake til gratis; blogge det for mye trøbbel for å gjøre det bra (jeg vet, jeg prøvde og jeg gjør det ikke bra!) at folk trenger et økonomisk incitament til å gjøre det bra. Og gitt alle de andre valgene en leser har, fungerer ikke abonnementsmodeller, men reklamemodeller. Selv New York Times har gått over til reklame; NYT fant at oppmerksomhet var mye mer verdifull enn beskyttelse: http://www.mikeschinkel.com/blog/attentionhasbecomeworthmorethanprotection/ (Men du vil kanskje ikke følge lenken fordi jeg har annonser på siden.)

     Uansett, bunnlinjen i argumentet mitt er at din motvilje mot annonser egentlig bare påvirker deg (og de med lignende følelser), og at det påvirker deg negativt; IOW er du den som mister følelser du velger å ha. Det er et gammelt ordtak: "En mann ble sparket av en jakke. Han vurderte kilden og gikk i gang med virksomheten sin. ” Du kan bli opparbeidet om annonser på blogger og forårsake hjertesorg, eller du kan bare godta det.

     Du sa "Ikke argumenter poenget", så du tror sannsynligvis at jeg argumenterer for poenget, men det er jeg ikke. Jeg diskuterer spørsmålet om å være opprørt over noe som har utviklet seg og som ikke vil endres tilbake til den gamle måten, og hvordan det bare virkelig reduserer livskvaliteten for personen som blir opprørt. Så hvis vi lærer å akseptere denne utviklingen, vil du være en lykkeligere person.

     FWIW.

 10. 20
 11. 21

  LOL! Innlegget ditt høres ut som at du prøver å rettferdiggjøre stillingen din litt for mye! '-) Å gjøre en så stor avtale av det, retter bare oppmerksomheten mot det faktum. Bare gjør det og fortsett. Hvis folk vil tisse om det, så er det deres problem.

  BTW, jeg vil heller bruke Kia-eieren til en eiendomsmegler; Jeg vil tro at de hadde større sjanse for å være etiske. Dessuten, hvem som kjører en Cadillac i dag har noen klasse uansett? Vel, det er i tillegg til Kate Walsh ... '-)

  • 22

   Absolutt, Mike. Jeg ønsket definitivt å rettferdiggjøre annonsene - tidligere pleide jeg å kritisere folk som kjørte annonser over hele hjemmesiden deres. Jeg tok imidlertid litt vare på plasseringen av dette temaet.

   Jeg tror ikke det er et forhold mellom profitt og etikk - og jeg elsker den nye CTS og vil gjerne kjøre en ... men det vil gå ganske mange år før jeg kaster bort penger på en luksusbil - om noen gang.

   ????

 12. 23

  Ups, jeg mener å si “rasjonalisere" ikke "rettferdiggjøre'... (Doh! 🙂

  Og når det gjelder profitt og etikk, var det bare jeg som endret min stereotype oppfatning av "blå hår i Cadillac”Litt for mye (sitat hentet fra en lokal radioannonseplass om de fleste eiendomsmeglere.)

  Uansett, flott blogg (foruten dette innlegget '-p)

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.