AdSense: Hvordan fjerne et område fra automatiske annonser

Google Adsense

Det er ingen tvil om at noen som besøker nettstedet mitt, ikke skjønner at jeg tjener penger på nettstedet med Google Adsense. Jeg husker første gang jeg hørte Adsense beskrevet, sa personen at det var det Webmaster velferd. Jeg pleier å være enig, det dekker ikke engang hostingkostnadene mine. Imidlertid setter jeg pris på å motregne kostnadene for nettstedet mitt, og Adsense er ganske målrettet i deres tilnærming med relevant annonsering.

Når det er sagt, endret jeg AdSense-innstillingene mine ved å fjerne alle tilgjengelige regioner på nettstedet mitt og i stedet gjøre det mulig for Adsense å optimalisere hvor den plasserte annonser.

Jeg la Adsense optimalisere annonseplasseringen i noen måneder og så litt økning i de månedlige inntektene mine. Imidlertid det enorme banneret som Google plasserer ovenfor mitt ledende artikkelgalleri er helt motbydelig:

Google Ads Auto Auto Area

I motsetning til hva du kanskje tror, Automatiske annonser tillater deg å kontrollere regionene og antall annonser som Google plasserer på nettstedet ditt. Hvis du logger på Google Adsense, velger du Annonser> Oversikt:

Google Adsense - Annonseoversikt

På høyre panel er det en redigeringsknapp på publikasjonen din. Når du klikker på knappen, åpnes siden med både en stasjonær og mobilversjon av nettstedet ditt, der du kan se hvor Google plasserer annonsene dine. Og best av alt, du kan faktisk fjerne regionen helt. Jeg gjorde dette med det motbydelige headerbanneret som tok opp hele siden min.

Forhåndsvisning av området for automatiske annonser i Google Adsense

Selv om banneret kan gi mer klikkinntekter, er det forferdelig for brukeropplevelsen og får meg til å se ut som om jeg bare er en spammer som prøver å tjene penger. Jeg fjernet regionen.

Jeg avviste også minimum antall annonser per side til 4. Du finner det i delen Annonselast til høyre og side. 4 er det minste de lar deg velge.

Det er andre alternativer du kan aktivere og deaktivere på nettstedet ditt, inkludert annonser på siden, samsvarende innhold, ankerannonser og vignettannonser som er fullskjermsannonser som vises mellom sidelast.

Som utgiver som tilbyr massevis av gratis forskning og informasjon, har du forhåpentligvis ikke noe imot at jeg tjener penger på nettstedet mitt. Samtidig vil jeg virkelig ikke irritere folk og forhindre dem i å komme tilbake!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.