En gjennomsnittlig tenåring?

Seth bemerkninger i dag på en artikkel fra LA Times. Det er en veldig detaljert artikkel om 12 til 24-åringer.

Interessant nok snakker artikkelen til barn fra Hollywood ... men sønnen min (17) er akkurat her i Indiana! Du vil imidlertid oppdage at de tusenvis av milene finner liten forskjell mellom de to. Her er hva du vil finne sønnen min gjør på en gitt dag:
Bill

 • instant Messaging
 • Oppdaterer hans Min plass
 • Oppdaterer hans Blogg
 • Spille inn sin egen musikk (Sjekk ut BillKarr.com)
 • Skriver musikk med vennene sine
 • Blanding av musikk ved hjelp av Acid Music Studio
 • Går på show (små konserter)
 • Kommenterer andre MySpaces
 • Hører på musikk
 • Snakker i telefonen
 • Dating
 • Prøver å date
 • Lære å kjøre
 • Kirkens ungdomsgruppe
 • Lesing (jeg får ham til å lese ... men han begynner å komme rundt)

Bill er ute med et par venner akkurat nå på kino. Å gå på kino er ganske sjelden, skjønt ... det kutter inn i musikkbudsjettet hans. Det kan hende at du merker ett element som mangler fra listen hans ... TV. Jeg må praktisk talt be ham om å komme og se på et TV-show med meg! Sønnen min er utrolig intelligent, godhjertet og sunn. Tidligere har han spilt fotball, basketball, baseball, skateboard, rulleskøyter osv. Osv. En gang i blant slår han på XBoxen og spiller noen få spill med venner.

Uten press fra meg er sønnen min veloppdragne og en veldig sosial person. Alle vennene hans er veldig like. De har en veldig spesiell smak i musikk, klær, hår, sko osv. Som ikke er vanlige. Faktisk er mainstream fienden. Som bringer meg tilbake til Seths kommentarer:

Hvis du er opptatt med å markedsføre som om du har fått oppmerksomheten min, har du allerede gjort en stor feil.

Sønnen min må være et mareritt. Nesten all hans "smak" kommer fra hans sosiale oppførsel, og ikke noe av det med vanlig reklame. Det er virkelig noe å tenke på! Jeg tror ikke sønnen kjeder meg. Faktisk tror jeg det er motsatt. Han prøver absolutt å gjøre noe produktivt hvert minutt av hver dag. Han lever livet fullt ut og vil ikke kaste bort et minutt på en time.

Og ... i motsetning til de fleste fedre til tenåringssønner, gjør han meg ikke gal. Du finner oss ler og roter oss hver eneste natt. Jeg vil aldri merke ham som gjennomsnittlig - han er en fantastisk ung mann som jeg er sikker på vil oppnå så mye i livet.

PS: Jeg må fortsatt rope for å få ham til å ta ut hunden, men jeg skal takle det når som helst i forhold til hva faren min hadde å håndtere!
PPS: Jeg har en 12 år gammel datter som er like imponerende, men jeg holder henne utenfor internett.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.