Et åpent brev til @Jack om Twitter

jeg elsker twitter

Kjære Jack,

I et år nå har jeg spøkt at Twitter er som jenta jeg hadde forelsket meg i på skolen som ikke ville gi meg tiden på dagen. En gang vi spilte snurret flasken i kjelleren, og hun dyttet på flasken for å kysse fyren ved siden av meg som var en dum. Hun knuste hjertet mitt. Og til slutt brøt han henne. Vi tapte begge to. Twitter taper også.

Du skrev inn inntjeningssamtalet ditt:

Vi er glade for å rapportere at daglig aktiv bruk akselererte for 3. kvartal på rad, og vi ser at sterk vekst fortsetter.

Jeg er ikke sikker på hvem We er, men da jeg hørte begrepet daglig aktiv bruk akselerert, Jeg feller en tåre. Du kysser rykk. Og det suger fordi jeg var den som elsket deg.

Du la til:

Du går ikke en dag uten å høre om Twitter.

Selv om det er sant, la oss være ærlige med hverandre. Det er i utgangspunktet fordi begrepet twitret har blitt foran navnet Donald Trump i over et år nå.

Den fyren du ikke bryr deg for mye om, er egentlig den eneste grunnen til at flertallet av mennesker hørte om Twitter i det hele tatt i fjor. Og det ser ut til at det kommer til å fortsette i år. Knapt gaven som vil bringe Twitter til sin tidligere ære.

Jeg er ikke en hack

Jeg har jobbet i den elektroniske industrien siden starten og tradisjonell markedsføring før det. Jeg så på Aviser som begikk selvmord, og ignorerte det journalistiske talentet som leserne satte pris på, og byttet det mot øyeepler og kuponger. De ble forelsket i rykk.

Jeg har gjort due diligence-undersøkelser og gitt SaaS-konsultasjoner om over $ 3 milliarder dollar i investeringer og oppkjøp. Jeg forutsa (som mange andre gjorde) bortgangen til den grå siden av søkeindustrien. Jeg var en tidlig del av veksten til ExactTarget og hjalp til med å starte et annet selskap som solgte til Oracle. Jeg skriver om markedsføringsteknologi hver dag. Jeg kommer meg rundt.

Og jeg elsker Twitter ... til tross for at hun ikke hørte på meg.

Hvordan jeg tror Twitter kan snu ... raskt

La oss hoppe direkte til poenget. Jeg er frustrert over Twitter fordi jeg synes problemet er mye mindre komplisert enn du gjør det. Og fordi jeg tror at du har blitt forelsket i økende antall - den rykk - som fører til ditt eget selvmord.

Twitter-opplevelsen pleide å være den utrolige oppdagelsen av en fantastisk person, merkevare eller til og med geni pakket i 140 tegn. Opplevelsen er nå som å prøve å få en samtale i største mosh pit på planeten. (Jeg har alltid ønsket å bruke begrepet mosh pit i en artikkel).

Støyen på Twitter er ubarmhjertig ... og du feirer den økningen i aktiv bruk.

Dette er hva jeg vil anbefale umiddelbart:

  1. Blokker gjentatte tweets. Stopp galskapen. På Twitter-kontoen min, burde jeg ikke få lov til å gjenta den samme tweeten for en bestemt varighet med mindre jeg betaler for å markedsføre en Tweet. Hvorfor skulle jeg betale deg når jeg bare kan sprenge et ekko dag etter dag? Tips: Jeg betaler deg ikke.
  2. Kostnad for API bruk per publisert tweet. Det trenger ikke være mye ... men som forlegger vil jeg gjerne betale et månedlig abonnement der jeg automatisk kan tweet varsler om artiklene mine, slik at følgere mine vil svare. Spammere vil ikke. De vil dra.
  3. Kostnad for #ad-bruk per publisert tweet. Det strømmer millioner av dollar gjennom plattformen hver dag du ikke tjener penger på. Visst, vennene mine vil hate meg for å foreslå dette, men jeg prøver å hjelpe deg - ikke dem. Det vil redusere oppfordringene, og vi kan alltid blokkere eller sparke spammere som ber uten å merke.
  4. Legg Registrer deg direkte meldinger. Jeg kan ikke og vil ikke sjekke DM-ene mine fordi de er ute av kontroll. Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne, men ville elsket muligheten til å la noen brukere snakke med meg privat. Akkurat nå blandes de inn med tusenvis av andre meldinger, og jeg nekter å sjekke dem.
  5. Slutt å sende meg e-post for å følge Popkultur Twitter-kontoer som er helt irrelevante for meg. Hvis du lyttet til meg (f.eks. Så på hvem jeg kommuniserte med), ville du vite at Kanye West og Justin Bieber er mennesker jeg ikke har interesse for. Selv om du tenker på deg selv som en sosial TMZ, er det ikke derfor jeg bruker deg ... og ikke hvordan millioner av andre bruker deg. 
  6. Skille Merker fra People. Det trenger ikke være så stor forskjell, men det ville vært utrolig hvis jeg kunne se forskjellen. Jeg kunne filtrere og segmentere feeden min mellom personlige og profesjonelle samtaler.
  7. Omfavne det å være en Kundeservicekanal. Millioner av klager og anmeldelser går gjennom plattformen hver dag og flytter til selskaper som kjøper overvåkingsverktøy for sosiale medier for å fange dem. Hvorfor tilbyr du ikke verktøy for dette? Hvorfor trekker ikke Twitter teppet ut fra tredjepartsapper og gjør det selv? Jeg vil gjerne ha en anmeldelse-bot på nettstedet mitt som vil merke meg og publisere på Twitter slik at verden kan se. Jeg vil gjerne se at du gir følelser og anmeldelser automatisk som en del av en merkevareprofil.
  8. Vennligst fikse internt søk og Autofullfør nøyaktighet. Det må jeg bruke nettsted: twitter.com søk på Google for å finne folk på Twitter er latterlig.

img 0339
Der har du det, Jack. Jeg håper inderlig at Twitter ikke vil holde seg til den rykk hun fortsetter å kysse på fester. Spark bruksrykk og omfavn engasjement. Twitters sanne kjærlighet sitter her og venter.

Psst ... Ring meg. 😉

Douglas

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.