En katastrofes anatomi

BombFor mange måner siden ble jeg imponert over Dreamhosts åpenhet når det gjaldt katastrofen der kundenes nettsteder var nede i ganske lang tid.

Denne uken hadde jeg det moro! Etter å ha fått flest treff noensinne, etter at siden min hadde gått ned (på grunn av noen MySQL-innstillinger), implementerte jeg caching på nettstedet. Jeg har 100 GB båndbredde (jeg kommer aldri i nærheten av å bruke) og 10 GB plass. Det er allokert pent for kundene mine til noen fine pakker som jeg enkelt kan styre.

Det jeg ikke klarte å innse var volumet på plass som jeg kom til å pådra meg da jeg slo på caching med kontoen min. Jeg tredoblet raskt serverplassen og stoppet nettstedet mitt. Som flaks ville ha det, var jeg på et hyggelig møte på høyt nivå med noen svært innflytelsesrike markedsføringsfolk fra byen Indianapolis for vår månedlige Marketing Book Review.

Så ... med nettstedet mitt nede og mange av vennene mine som ringte, sendte e-post og sendte en direktemelding til meg, var jeg ikke klar over det hele. Jeg kom tilbake til skrivebordet mitt og hadde meldinger, samtaler, direktemeldinger, tekstmeldinger ... oops.

Takk til alle dere som prøvde å få tak i meg! Jeg setter stor pris på det. Når jeg så problemet, flyttet jeg nettstedet raskt til en mye mer robust pakke med god plass for utvidelse og MySQL max threading. Beklager nedetiden.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.