2 Kommentarer

 1. 1

  Takk for tipsene. Jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal rydde opp i e-postlisten min ordentlig. Jeg får gode åpningspriser, men jeg tror at mye av listen min fortsatt ikke åpner. Kanskje jeg sender for mange e-poster til dem, men jeg prøver å veilede dem via e-post og jeg må være utholdende.

  • 2

   Hei Mozie, det er en sjanse for at e-postene som er uåpnede faktisk ikke kommer til en ekte innboks. Du kan bruke et verktøy som våre partnere på 250ok for å overvåke leveringshastigheten for innboksen din for å se om du blir skjøvet til søppelmapper av enkelte Internett-leverandører. Du kan også bruke et verktøy som våre partnere på Neverbounce for å se om disse e-postadressene virkelig er gyldige. Mesteparten av tiden ser vi betydelige uåpnede priser, det er enten en engangs- eller uovervåket e-postadresse, eller vi har et problem med leveringsevnen vår som vi må feilsøke og korrigere. Det kan være et infrastrukturproblem, at vi ble rapportert og på en sorts svarteliste og trenger å bevise vår uskyld, eller at innholdet vårt utløser spamfiltrering hos noen Internett-leverandører. Det er en tøff bransje ... spesielt for ærlige avsendere!

   Douglas Karr

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.