Når jeg twitterer på Twitter med Snitter ...

Som jeg Tweet on Twitter med Chopper, Jeg prøver å Twoosh. Twooshing med Chopper er lettere fordi Chopper fra Snook kommer med Snurl.

Hva i?

Hva i all verden er dette nye språket? Her går ingenting ... for en stund tilbake ble jeg med Twitter. Twitter er i utgangspunktet et universelt chatterom der hvem som helst kan snakke med hvem som helst (det er noen personvernfunksjoner). Når du legger ut en kommentar eller et svar på Twitter, er det kjent som en Tweet. Latterlig? Absolutt. Bortkastet tid? Kanskje. Vanedannende? Ja.

Noen mennesker kaller det mikroblogging; Imidlertid ser jeg det personlig som mer en diskusjon eller et åpent forum enn en blogg, siden det er mye mer interaktivt mellom mikrobloggeren og publikum. En blogg gir et emne som bloggeren kan åpne for en diskusjon om med et detaljert innlegg som kommer med autoritet ... Twitter gir ikke rom for autoriteten, den åpner bare samtalen.

Mer om Twitter

Twitter lar deg 'følge' de menneskene du kanskje er interessert i. Det er noen veldig store navn i teknologibransjen som ofte legger ut på Twitter. Noen av dem ber faktisk om informasjon eller gir sniktitt på kommende artikler og nyheter. Jeg hørte faktisk nyheten om det Heath Ledger døde på Twitter - ikke på nyhetene eller på nettet!

Hvis du ønsker å svare på noen, kan du bruke et @ -symbol. @douglaskarr betyr at du svarer eller snakker til meg. Hvis du vil snakke med meg direkte og privat, kan du skrive D douglaskarr.

La oss fortsette ...

Snarere enn å gå til min Twitter-side for å holde orden på alle bruker jeg et tredjepartsverktøy som heter Chopper. Snitter ble skrevet av Snook. Når du ønsker å Twitter og sette en lenke i Tweet, kan du forkorte URL-en ved å bruke Snurl, som er bygget rett inn i Snitter.

Er du fremdeles med meg?

Twitter har en grense på 140 tegn på hvert av innleggene dine. Hvorfor 140 tegn? Ikke sikker, men jeg tror det sammenfaller noe med 160 tegnbegrensningen som finnes på SMS-meldinger (meldinger sendt med telefonen din). Twitter er mobilintegrert ... du kan få og motta tweets via mobiltelefonen.

Så hva pokker er en Twoosh?

Hvis du legger ut en tweet på 140 tegn til og med, er det en Twoosh, sammenlignet med Swoosh lyden av en basketball når den glir lett gjennom kurven. Mine venner på Rekursiv funksjon har bygget, det som bare kan defineres som de mest ubrukelige, vanvittige, uskadelige, men ufarlige spill jeg noensinne har sett på internett, Tweet140.

Twooshing på Tweet140Tweet140 sporer faktisk hver av tweets, scorer og rangerer deg på din evne til å ha et gjennomsnitt på nær 140 tegn per Tweet som mulig. De har det også gøy og latterliggjør deg når du stinker.

Jeg dro akkurat dukke status bak, og er nå en svane. Tweet140 gjelder også de 140 tegnene, ta en titt på hjemmesiden, og all meldingen er i 140 tegnsett.

Jeg kan ikke tro at jeg er sugd inn i dette!

Så ... les det en gang til: Som jeg tweet on Twitter med Chopper, Jeg prøver å Twoosh. Twooshing med Chopper er lettere fordi Chopper fra Snook kommer med Snurl.

Får du det nå?

Håper å se deg Tweeting på Twitter med Snitter, snart! Håper du lager Twooshboard på Tweet140!

9 Kommentarer

 1. 1

  Jeg følger definitivt ikke nok folk på Twitter (jeg fant ut om Heath Ledger på Digg, og jeg bruker ikke engang så mye), men du er lagt til listen nå Doug!

  Snitter er et flott verktøy, jeg har brukt Snitter hjemme og Tweetr (en annen AIR-drevet app) på jobben, og jeg begynner å tenke på å installere Snitter for jobb. Det er mange forskjeller, men Tweetr teller ned hvor mange tegn du har igjen, samt forkortede nettadresser (men jeg kan ikke huske hva med), kan være bedre for spillet ditt!

 2. 2

  Ok, takket være doug twitterer jeg nå på twitter med snitter høflighet av snook, som tilsynelatende kommer med snurl, og ja, dette er en toosh

  "Jeg kan ikke tro at jeg har blitt sugd inn i dette!" - ditto.

 3. 3

  Flott intro til Twitter-verdenen. Jeg tror du treffer spikeren på hodet ... det føles som en latterlig sløsing med tid de fleste dager, men fra tid til annen får du mye verdi. Og ja, absolutt vanedannende.

  Og takk for Tweet140-pluggen! (Selv om du gjorde støt meg av poengoversikten)

 4. 4
 5. 6

  Ja, det er vanedannende, jeg innrømmer fritt at jeg er en Twaddict. Men det er også et flott sted å få informasjon (jeg lærte også om Heath Ledger gjennom Twitter, samt brannen i Las Vegas og andre nyheter). Du kan også twitter sammen med folk som deltar (faktisk eller virtuelt) i de samme aktivitetene. Jeg har fulgt verdensserien, NFL-sluttspillet og presidentvalget i sanntid med mange andre i twitterversen.

  Kan ikke anbefale det høyt nok.

  mtkr

 6. 7
 7. 8

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.