Kan vi drepe oppmerksomhetsspenningsmyten?

Oppmerksomhet Myte

Prøv som jeg kan fjerne myten om det krympende oppmerksomhetsspennetfortsetter den å dominere altfor mange markedsføringspresentasjoner og hovedtaler. Så jeg jobbet med en kollega av meg på Ablog kino å produsere den første i en serie med videoer som fjerner noen myter og misforståelser på nettet ... i tillegg til å bringe noen av mine rants til publikum.

Gjør blogginnleggene dine kortere, gjør videoene dine kortere, gjør grafikken enklere ... listen over forferdelige råd fortsetter og fortsetter. Og oppmerksomhet span myte har ikke bare blitt spredt av markedsførere, det er også spredt av store nyhetsmedier, inkludert Time magazineden Telegrafden GuardianUSA Todayden New York Timesden National Post, Harvard videre Amerikansk radio og i ledelsesboken Kort. Uff.

Heldigvis gjorde et medieverk arbeidet og undersøkte myten om at menneskelige oppmerksomhetsspenn krympet... den BBC. Forfatter Simon Maybin kontaktet den oppførte datakilden - National Center for Biotechnology Information på US National Library of Medicine, og Associated Press - og det kan heller ikke finne noen poster av forskning som sikkerhetskopierer statistikken.

I enda en ironi ... Simon finner det gullfisk har faktisk ikke korte oppmerksomhetsspenn, heller!

Det handler om valg!

Vi lever nå i en verden der alt er etterspurt og bokstavelig talt innen fingertuppene. Her er noen eksempler:

  • SEO - Jeg søkte etter hjelp i morges på en kode som jeg skrev. Jeg klikket på de første resultatene på søkeresultatsiden og fant ikke det jeg lette etter. Deretter skrev jeg om søket på noen måter og til slutt fant den nøyaktige informasjonen jeg trengte. Betyr det at oppmerksomhetsspennet mitt var kortere fordi jeg brukte liten tid på hvert søkeresultat? Nei, det betydde at de ikke var relevante, og jeg fortsatte å lete etter informasjonen jeg trengte til jeg fant den. Min oppmerksomhetsspenn svingte aldri, hver svingte fra oppgaven ved hånden ... men valgene gjorde det.
  • Lyd og video - Jeg elsker å høre på podcaster og se på videoer, men jeg har ingen tålmodighet for å bloviere eller selvfremmende høyttalere. Jeg vil hoppe over å lytte eller se på videoer kontinuerlig ... til jeg kommer til et resultat der kvaliteten og produksjonen gir meg det jeg vil. Og så kan jeg høre i flere timer hvis temaet er informativt og underholdende. Vi lever i en verden av binge-on on-demand video ... folkens, det er ingen problemer med oppmerksomhetsspenning en helg med Game of Thrones!

AJ gjør en god jobb med til og med å dele videoer der målgruppen er mellom ni og femten år gammel! Gjennom hele historien har gamle curmudgeons kjempet unge mennesker for å være oppmerksomme ... og disse Youtuberne er i stand til å få milliarder av visninger for videoer som noen ganger varer mer enn en time.

Det ungdommen vår har som vi ikke har, er valg og bekvemmelighet.

Så hva betyr det for markedsførere?

Jeg vil utfordre markedsførere til å bevege seg i motsatt retning. Gi inngående artikler, massevis av statistikk, nyttige råd, infografikk, videoer og podcaster som dykker dypt inn i emner som er interessante for målgruppen din. Vi fortsetter å

Hver klient som vi utvikler en innholdsbibliotek for med disse dypdykkene produserer fantastiske resultater for dem. Jada ... noen irrelevante besøkende skanner og drar ... men potensielle kunder som leter etter informasjonen blir værende, sluker, deler og engasjerer seg i informasjonen som blir gitt. Hvis du vil vinne på innhold, kan du slutte å produsere endeløse strømmer av søppelinnhold og gi informativt innhold av høy kvalitet som målgruppen din søker!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.