Forfatter Tom Morris reagerer på nytt: Hvis Harry Potter kjørte General Electric

Morris LG

Jeg tror ikke det går en dag at jeg ikke bare er overrasket over effekten av Internett, Google og sosiale nettverk på vår verden. Det høres kanskje veldig 'geeky ut', men jeg kom hjem i dag og hadde et veldig imøtekommende svar på innlegget mitt om Tom Morris bok, Hvis Harry Potter drev General Electric. Det gjorde nettopp dagen min! Hele innlegget og kommentarene fra Tom er her..

Tom har solgt meg på boken sin, ganske enkelt ved å være hyggelig nok til å ta seg tid til å hilse og gi litt bakgrunn om boken sin. Hvor ofte ser vi dette i dag? Jeg har aldri lagt en dollar i lommeboken til Tom, men da han så innlegget mitt via nettet, var han hyggelig nok til å si hei. Å ta tid ut av tidsplanen for å svare på innlegget mitt, forteller meg allerede at informasjonen jeg vil lese i Toms bok vil være mildt sagt oppfylt.

Ironisk nok var jeg nettopp kommet hjem fra Verizon-butikken der jeg kjøpte telefonen for noen måneder siden. Jeg sto i kø i 55 minutter (ja, det stemmer), reiste meg til pulten og fikk umiddelbart et visittkort med et telefonnummer på hvem jeg trengte å ringe angående den ødelagte telefonen min. Jeg brukte mye penger med gutta, og de så ikke engang glade ut å se meg!

En sidebeskrivelse ... Jeg skrev Tom og sa på spøk at jeg ikke var en fan av Harry Potter, men han forsikrer meg om at jeg ikke skal bekymre meg. Han skrev:

Boken er skrevet på en slik måte at den ikke forutsetter kunnskap eller fandom angående Harry Potter. Jeg har hørt fra bunter av administrerende direktører som aldri har lest et ord av Potter, og som skriver med ros for boka!

Takk for din nådige e-post! Jeg håper du finner den nye boka forfriskende roman og stimulerende for dine egne ytterligere refleksjoner! Noen har fortalt meg at kapittelet om løgner var alene verdt prisen på boka.

Takk, Tom! Husk å slå meg opp når du kommer til Indianapolis. Kaffe er på meg!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.