Autografert bok Giveaway!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405I dag fikk jeg Chris Baggott bok i posten, woohoo!

Så her er avtalen! Kjøp en kopi av Chris 'bok ved å klikke på boken i dette innlegget, så gir jeg en annen fantastisk bok, Kiss Theory Farvel, til de tre første personene som send meg en bekreftelseskobling at de kjøpte boka. Bøkene er det signert av Bob Prosen selv!

Jeg er spent på Chris 'bok av noen grunner:

 1. Jeg gleder meg til å lese boka. Chris har vært på veien siden selskapets begynnelsen snakker og lærer fra e-postmarkedsførere over hele verden. Ingen tvil om at boka vil være den bare bok verdt å lese på E-postmarkedsføring!
 2. Chris er en venn og mentor. Han er åpen, ærlig og rett og slett en hyggelig fyr. Chris og jeg ble raskt venner da jeg ble med i selskapet hans, og jeg ble revet da han dro til sin nye oppstart (men han vet at jeg heier på ham!).
 3. Jeg er med i boka! Det er en flott seksjon i boken om automatisering og integrering som Chris spurte Amol Dalvi og meg å gi tilbakemelding på. Sjekk det ut ... Jeg tror vi har satt sammen noen gode råd om APIer... med eller uten e-postmarkedsføring.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Jeg har også et 4. autografert eksemplar av Kiss Theory Good Bye for Engtech, mangeårig leser av denne bloggen som ikke fant en kopi av boken der han bodde (den kommer i posten neste uke, Eng!).

Spesiell takk til Bob Prosen for nådig å sende ut signerte eksemplarer av boka hans etter leser min anmeldelse. Jeg har gått rundt boka hans på jobben og til venner! Det er en fantastisk bok om ledelse og ledelsesstrategier som passer for enhver organisasjon.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hei Doug,

  Jeg er med. Jeg har sendt deg min informasjon og ser frem til å grave i Chris sin nye bok, spesielt den nye delen om berømmelse.

  Mens jeg var borte på Borders her om dagen hadde jeg muligheten til å lese et par kapitler av Kiss Theory Goodbye , det er også en annen utmerket bok.

  hilsen

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.