Er Obama den neste Vista?

Microsoft Vista

Det er kvelden før valget i 2008, og jeg er fortsatt ikke begeistret for morgendagens valg. Jeg kan ikke annet enn å lure på om Barack Obama bare er en gjenta Vista:

 • Obama vistaStort markedsføringsbudsjett.
 • Hyped for endring.
 • Løfter om større stabilitet.
 • Forbedret sikkerhet.
 • Komplett kompatibilitet.
 • Litt dyrere.

Media og eksperter kaller det allerede en seier for Obama. Om noen få måneder lurer jeg på om Amerika vil ønske seg en nedgradering, eller til og med muligheten til å bytte til en poppy. (McCain, altså).

44 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  OpenMinded har noen gode poeng. Å kalle ham en nøtt bare fordi du ikke er enig, er virkelig et tegn på uvitenhet. Jeg så at du slettet svaret hans, men det var berettiget. Etter å ha vært leser her i to år Douglass, har jeg lært litt mer om deg og hvordan du velger å sensurere kommentarene dine. Det er greit at du legger igjen kommentarer til andre mennesker som bare er enige med dine, men fjerner de som ikke gjør det, og lurer dem som et resultat?

  Du er ikke en veldig god vert Douglass, og jeg vil lese mindre av bloggen din i fremtiden. Beklager.

  • 4

   Hei Nick,

   Egentlig var jeg ikke uenig med OpenMindedNuts poeng i det hele tatt. Faktisk var jeg enig med dem alle bortsett fra hans personlige angrep om at dette var et "umoden" innlegg. I tillegg kalte jeg ham ikke en nøtt. Han kalte seg en nøtt. Hans andre personlige angrep på meg resulterte i at jeg tok ned kjeden av kommentarer. Vennligst les kommentarpolitikken, den er ikke endret på mange, mange måneder.

   Jeg hater å miste deg som leser, men forstår at jeg åpnet meg for at folk kunne gå på angrepet. Jeg tar noe av ansvaret.

   Doug

   • 5

    Jeg kjøper ikke Douglass. Du valgte å lage en slags hån basert på et brukernavn. "Mutter" kan bety mange ting. Det er kanskje ikke det DU trodde det betydde. Innse det, du gjorde en veldig dårlig feil her på grunn av dårlig dømmekraft. Innholdet i innlegget hans hadde mer substans enn blogginnlegget ditt.

    Min far mistet jobben sin i går på 32 år på anlegget. Arbeidsledigheten øker i dette landet. I stedet for å spotte og klage på situasjonen, hvorfor ikke gi løsninger? Du er en markedsførings fyr som resten av oss. Å klage er en sykdom her i landet. Dessuten la du det ut at du følte at Obama ikke var bra for dette landet - du startet dette innlegget. Mange av leserne dine har lest den sammen med kommentaren din og påfølgende fjerning av noens mening.

    Kanskje personen følte at innlegget ditt var umodent på grunn av den nåværende situasjonen, og at det å spotte eller klage på "hva som skulle komme" var et tegn på umodenhet. Det kan leses på forskjellige måter.

    Det er ikke en god tid å lage vitser om valget. Det er folk der ute som mister jobb og hjem du kjenner? Du kan være satt i ditt liv og stabil, men tenk på de andre 60% av dette landet, hvis ikke verden som lider på grunn av de siste 2 månedene med økonomisk nedfall.

    Jeg tror virkelig du lot egoet komme i veien for dette og ikke klarte å lese mellom linjene.

    • 6

     Christian,

     Du gir OpenMindedNut fordelen av tvilen. Jeg skulle ønske at du ville gi meg den samme fordelen. Hvis du vil diskutere politikk offline med meg, er jeg sikker på at du vil finne synet mitt ganske annerledes enn hvordan det blir malt her i dette innlegget.

     Det er en veldig, veldig trist dag i dette landet at noen ikke kan stille spørsmål ved den ene eller den andre siden uten at folk blir slemme, sinte og konfronterende. Veldig trist, faktisk.

     Doug

 4. 7

  Wow, jeg har nettopp lest svaret ditt til OpenMinded. Det var ganske lav respons du ga ham, og å fjerne kommentaren hans var enda verre. Jeg leser ikke bloggen din lenger.

  • 8

   Beklager å høre det Trisha (seriøst). Jeg ville ikke at denne kommentartråden skulle bli til en venstrebase eller høyrebase partisan crap som resten av Internett ble til.

   OpenMindedNuts kallenavn er 'OpenMinded' og 'Nut'. Jeg fikk ikke kallenavnet, det gjorde han. Jeg bare minnet ham om det. I tillegg brøt hans personlige angrep på innlegget som 'umoden' kommentarpolitikken. Hans neste angrep var enda mer motbydelig.

   hilsen,
   Doug

 5. 9
  • 10

   Doug,
   Samtalene våre har alltid bekreftet for meg at du er en uavhengig ikke republikaner eller demokrat. Dessverre valgte du å lage en humoristisk analogi om demokratene. Du burde vite at de nå er det "sensitive" partiet, og de viser det i sitt svar. Folkens - har litt takknemlighet for leken humor!

 6. 11

  Og også, jeg vil hevde at byttet fra Vista til XP vil bli betraktet som en oppgradering ... bare mine 2 cent. 🙂

 7. 12

  Jeg så den kommentaren til OpenMindedNut. Jeg synes det var et bra innlegg. Douglass, dette er ikke tid for å tulle med politikk. Folk her i USA og internasjonalt blir skadet økonomisk og mister jobbene sine, hjemmene sine.

  Oppriktig, jeg fant ikke noe galt i vurderingen hans. Han hadde noen veldig gyldige poeng. Hvorfor fjernet du det? Angrepet hans var sannsynligvis på grunn av angrepet ditt på ham og kalte ham en nøtt. Det var dårlig svar fra deg.

  Da han så at han la inn noen tanker i kommentaren sin, og at det ikke var en liner, hvorfor snuste du ham ut? Beklager Douglass, men jeg er uenig med deg her. Å spille rollen som et offer og kalle det "avskyelig" er et tegn på at du prøver å dekke over dine egne synspunkter.

  Som sådan, hvis lesere av bloggen din føler at de ikke kan uttrykke seg uten at du kaller dem navn, er det virkelig ingen grunn for mange av oss å bidra her.

  • 13

   Hei Jeremy,

   Du kommer med veldig gyldige poeng. På ingen måte mente jeg å sensurere OpenMindedNut (Nut var i hans navn). Jeg setter pris på respektfull latterlig her og håper du holder deg.

   Takk,
   Doug

 8. 14

  Jeg så kommentarutvekslingen ... hva var så ille ved det å fjerne innlegget? Er du ikke for sensitiv?

  Det er velkjent bloggsetikette at når du legger ut noe som dette, for å forvente svar som kanskje ikke er i samsvar med deg. Men å fjerne det, er veldig dårlig og sier at du har noe å skjule. Hvis du ikke kan ta kritikk (og ærlig talt startet du den), bør du ikke skrive. Din sensurering av leserne og følsomheten din sier mye om deg.

  Alt OpenMindedNut skrev om er ganske mye faktum. Bushs godkjenningsvurdering er den laveste i historien. Kanskje du burde Google det. Det meste av landet liker ikke fyren og kan ikke vente på at han skal komme seg ut. Vi ønsker å se forandring. Arbeidsledigheten øker også til tiårs høyder. Får du ikke oppmerksomhet? Eller er du bare ute av løkken med hodet under en stein i håp om at ting skal endres?

  Jeg er republikaner. Og jeg gjorde en stor feil ved å stemme Bush for en andre periode. Ikke å gi Obama en sjanse og skrive ham av i innlegget ditt er UNAMERICAN. Det er kanskje derfor OpenMindedNut brukte ordet "umoden"? Jeg tror du også tok feil konnotasjon fra ordet "mutter". I disse dager er det hipt å kalle noen nøtter fordi de er "i know" / ekspert på sitt felt.

  For å redde ansiktet, bør du legge kommentaren opp igjen og la folk lese den. Det er sant, og noen ganger gjør sannheten vondt. Vi er alle amerikanere, kanskje vi bør begynne å oppføre oss slik?

 9. 15

  Yikes! Ikke en tid å tulle med politikk? Slår du av TVen hver gang SNL sender en av sketsjene deres? Doug delte bare en oppfatning av sin usikkerhet om valget i morgen. Jeg aner ikke hva OpenMinded sa, men jeg kjenner Doug ganske godt og kan ikke forestille meg at han noen gang sensurerer noens kommentar på grunn av uenighet om mening. Kommentarpolitikken er lagt ut og Doug håndhevet den. Hvis du er uenig med Doug, må du slutte å lese. Gå et annet sted, men hvordan er det annerledes enn det du fordømmer ham selv? Du bestemmer deg for å sensurere din egen eksponering for noen som er uenig med deg. Min mening er at alle har ytringsfrihet i dette landet, det betyr ikke at de har rett til å bli hørt, eller at jeg eller noen andre må gi dem en plattform. Jeg tror at Dougs innlegg skulle være lystig. Folk trenger å slappe av og lette litt.

 10. 16

  La meg få dette riktig ... så langt er jeg umoden, feit og trenger å gå på diett, dum, svak, en Bush-elsker, en Obama-hater, UNAMERICAN, sensurere mennesker, fornærmende, ikke empatisk med de som ' Jeg har mistet jobbene sine, jeg gjør en vits av politikken ... og jeg er satt i mitt liv og er stabil.

  Alt fordi jeg lurer på om Obama er den virkelige avtalen eller ikke, eller han bare blåser røyk opp i baken min som alle andre politikere jeg noensinne har stemt for eller imot.

  Wow, dere kjenner meg virkelig godt!

  • 17

   Dere lesere så hva dere gjorde Douglass - sensur. Innlegget var ikke dårlig i det hele tatt. Du gjorde det dårlig å se dårlig ut fordi det ikke var enig. Du er wayyyyyyyyy til følsom!

   Dette siste innlegget er ganske ynkelig og lyder som om du prøver å avlede skyld fra deg selv i spøk. Beklager, men dette er ganske halt!

   • 18

    Du har helt rett! HERREGUD! Ta en titt på denne siden med kommentarer - jeg har definitivt sensurert den for å sette meg i et mye bedre lys. Jeg har definitivt fjernet alle meningene jeg ikke var enig i.

    Godt forsøk.

 11. 19

  Vent - den svarte fyren med stil og sjarm er Vista, og den skarpe gamle veterinæren er en Mac? Wow, det er den mest tilbakestående analogien jeg noen gang har hørt.

 12. 22

  FØR JEG SIER DETTE: Jeg er ikke en McCain-supporter eller en Obama-supporter.

  Merk: Kongressens godkjenningsvurderinger er verre enn Bushs godkjenningsvurderinger akkurat nå ... Hva skjedde for to år siden da folk hoppet opp og ned om maktforskyvningen i kongressen? Og hva hadde skjedd hvis John Kerry var president? Ville demokrater til og med ha en sjanse i Det hvite hus?

  Én mann er ikke ansvarlig for verdens nedoverbakke! Sikker på at han tok noen avgjørelser som hadde innvirkning, men flertallet av det landet vårt gjennomgår, kan tydelig korreleres med det motbydelige maktmisbruket og inngrep i mennesker fra den føderale regjeringen som helhet.

  Selv om folk er uenige i det som ble sagt av begge parter, ble det sagt at OpenMindedNut brøt kommentarpolitikken. En blogger har rett til å sensurere hva som helst og hvem som helst. Tross alt, hvem eier nettstedet?

  Pappa, jeg er heller ikke veldig spent på morgendagen. Jeg var alltid begeistret som barn om ideen om å en dag kunne stemme ... og med dette som det første presidentvalget jeg kan stemme i ... er hele synet avskyelig og skuffende. Som det ble sagt i boken Attention Deficit Democracy ... det er trist å være vitne til at en gjeng sauer velger sin neste Sheppard in Chief ... enten det er en rød eller en blå en.

  • 23

   Du savner poenget. OpenMindedNut brøt ikke noen kommentarregler. Så vidt jeg er bekymret, var han godt innenfor det. Douglass tolket det totalt og valgte å klemme det fordi det ikke stemte overens med hans politiske tro. Det var ingenting i innlegget som ikke var ugyldig. OpenMindedNut sa “umoden”, er det så ille? Douglass overdratt og er en følsom person. Men det er vel ikke en grunn til å slette innlegget?

   De fleste av menneskene her så det Likevel fortsetter Douglass å forsvare seg som om han er offeret. Det er veldig ynkelig og trist hvis du spør meg.

 13. 25

  Byttet fra Vista til XP er en oppgradering, VEL !! (Vel satt.)

  Videre til vår neste president, Barack Obama. Jeg var skeptisk til Obama til slutten av sommeren.

  Som mange enormt vellykkede gründere, ser ikke Barack Obama på papir ut til å være noen som kan treffe et hjemmekjøring. Selv om han mangler erfaring, ser han ut som om han kan være en god administrerende direktør, rolig, til og med kjøl, logisk - med en visjon. OG mannen har vist at han kan henrette.

  Som ham eller ikke, hadde Obama en enorm, stor plan og visjon og gjennomførte den ganske nær perfekt over hele landet i løpet av to år. Det er ingen liten bragd for en administrerende direktør.

  Obama har gjenoppfunnet kampanjen for politisk kontor i USA. Som merke har han resonert og fått grep med velgere som ingenting jeg har sett i løpet av livet mitt. Obamas evne til å samle inn store summer fra individuelle, små bidragsytere på nettet er forbløffende. Det er ekthet og ingen gimmick.

  Obama gikk fra ukjent for 2 år siden til den eneste supermakten i amerikansk politikk. Hvis han var gründer, ville VC-selskaper tigge om å komme på planen, og de fleste av oss ville forvente hans børsnotering.

  Obama har også vært en hyggelig fyr. Det har tjent ham godt.

  Hvis han styrer fra midten, tror jeg at han vil være en vellykket president.

  • 26

   Hei Michael,

   Jeg respekterer absolutt det Obama-kampanjen har gjort, og har snakket om det med litt ærefrykt for kampanjens bruk av Internett og markedsføringsdyktighet. Jeg er enig - som han eller ikke - han har endret måten politikken drives i dette landet.

   Mitt eneste poeng på dette var å kaste litt levity (kanskje en dårlig beslutning) på det faktum at vi virkelig ikke vet hva han vil gjøre. Han har gitt mange gode løfter, men i hvert av de fem valgene jeg har stemt på har jeg aldri sett en president gjøre det han lovet.

   Takk!
   Doug

 14. 27
 15. 28

  Hei Doug,

  Beklager at du får alt dette. Så vidt jeg er opptatt av, elsker jeg å lese bloggen din, og henge med deg på Bean Cup.

  Jeg husker at en gang jeg hadde fjernet en kommentar fra CNET-forumene, og jeg var ganske sint på det fordi jeg trodde jeg hadde kommet med en vesentlig kommentar. Men på slutten av dagen er det bare en kommentar på et nettsted.

  Fortsett å gjøre det du gjør. Og hvis noen ikke liker det; de kan ta en lang tur av en kort brygge.

 16. 30

  Mitt ord snakker om at folk reagerer. Doug jeg liker bloggen din og syntes at Vista-analogien din var veldig vittig. Det er din rett til å sensurere kommentarer, og hvis Trish ikke liker det, foreslår jeg at hun gjør det hun truet med og slutter å lese. Av en eller annen grunn kan hun ikke slutte å komme tilbake ...

  Jeg har en oppfatning som jeg gjerne vil dele ...

  Jeg er en Obama-supporter, men la likevel ut bloggen din på Facebook-profilen min rett og slett fordi det ikke bare er humoristisk, men ingen kan nekte for at det er en risiko for at Obama ikke vil leve opp til sprøytenarkomanen hvis han kommer inn i Det hvite hus. Jeg kunne fortelle dere alle at jeg er en av de beste basketballspillerne i verden. Jeg kunne fortelle deg om og om igjen, men hvordan ville du noen gang vite om du ikke så meg gå ut på en NBA-bane og faktisk spille.

  Ikke engang Obama selv kan vite 100% om han er klar, ettersom han aldri har gjort det før, og faktisk har han så liten erfaring at det er en stor risiko. Betyr det at vi ikke skal støtte ham? Nei det gjør det ikke, på grunn av tvil tror jeg at han vil bli en god president, men hvis du ba meg om å satse huset mitt på det, er det et annet spørsmål.

  Derfor har vi i alt vestlig demokrati skille mellom stat og partipolitikk, det gjør det veldig vanskelig for en person å skru opp ting. Jeg håper av hele mitt hjerte at Obama lever opp til sin egen retorikk, men en ting er sikkert i mitt sinn, at han vil gjøre et jævla syn bedre jobb enn Bush eller McCain. Jeg har kommet til denne konklusjonen ikke fordi jeg er spent på "Endring", men fordi jeg etter å ha analysert hver politikk tror at Obama er mer sannsynlig å ha en positiv sosioøkonomisk innvirkning.

  Det er min mening !! Vennligst rett all hatemail til min personlige e-post ILoveFreedomOfSpeech@hotmail.com

  • 31

   Takk, Shane. Jeg er glad for at en Obama-supporter anerkjente innlegget for hensikten det ble skrevet. Jeg prøvde på ingen måte å nedsette arbeidet han utførte.

  • 32

   Jeg tror dette er den mest fornuftige og gjennomtenkte kommentaren som jeg har lest angående hele tvil om Obama? debatt. sannheten er at ingen vet hva han vil gjøre på begge sider. det gjenstår å se? .. som, tror jeg, var Dougs poeng. Alle som leser denne bloggen i lengre tid, kan se at Doug har en tørr sans for humor. Så langt som dette er det rette tidspunktet å tulle med noe? Hvis du ikke kan le av livet og tøffe tider, så synes jeg synd på deg. Latter gjør alt bedre. Latter er virkelig den beste medisinen. Bare b / c vi ler av noe, betyr at du tar det lett. Jeg vet at dette stemmer med vennen min, Doug, selv om jeg ofte er uenig med ham, politisk sett. 🙂

 17. 33

  Når du er kritisk med andre (å sammenligne Obama med VISTA er bare en dårlig vits som også kan brukes på McCain), bør du være klar over at andre kan være kritiske med deg.
  Hvis du ikke orker det, ikke kritiser!
  Sensur er en dårlig ting !!!
  O.

 18. 34

  Takk for innlegget. Jeg syntes det var morsomt. Beklager at noen av leserne dine er idioter. Jeg vil nå RSS denne siden for å gjøre opp for tapet.

 19. 35

  Som svar på innlegget ditt:

  Den store forskjellen er at velgerne ikke blir bedt om å sette alle eksisterende data og applikasjoner i fare, bruke penger på en oppgradering eller lære seg et nytt operativsystem. Faktisk blir de lovet en skatterabatt hvis de bare vil snu en viss bryter. Microsoft (eller en hvilken som helst teknologileverandør) burde ha det så bra.

  Som svar på kommentarer om OpenMindedNut:

  Jeg har aldri sett innlegget hans og har ingen kommentarer bortsett fra å si at på bloggen min bestemmer jeg hvilke innlegg som blir og hvilke innlegg som ikke blir. Jeg eier den, akkurat som du eier din. Kjør det slik du vil. Jeg vil lese den eller ikke slik jeg ser det, akkurat som de andre leserne dine.

  Som svar på at det ikke nå er tid for hva som helst:

  Jeg er amerikaner. Jeg lar ikke andre fortelle meg når det er riktig tidspunkt å utøve ytringsfriheten min.

  Fortsett det gode arbeidet, Douglas.

 20. 36

  Doug,
  Jeg humret av dette ... Jeg skjønte det for hva det var.
  Selv om jeg ble fornærmet av dette, var det mer på grunn av det du sa om Vista !! Jeg kan ta politiske vitser, men teknologivitser? kom igjen! 😉

 21. 37

  Jeg har lest bloggen din de siste to årene, og ærlig talt er jeg forferdet over det du skrev. Å sensurere en medleser bare fordi han kalte innlegget ditt umoden, er latterlig.

  Hva forventet du av innlegget ditt? Dette er ikke noen Mac vs PC-parodi. Det er et forsøk på å prøve å være kul og morsom. GALT TID Å GJØRE DET GLASS.

  Dette er en veldig vanskelig tid i historien til landet vårt. Tre billioner dollar gikk ut av aksjemarkedene de siste 3 månedene. Arbeidsledigheten er på 10 år. Folk mister jobbene sine, hjemmene sine, eiendelene sine. Banker og finansinstitusjoner går konkurs. Og du sitter her og prøver å gjøre en vits av dette? Så følg den opp med upatriotisk tvil?

  SOM VP for et stort reklamefirma, ville jeg aldri ansette deg!

 22. 38

  Pappa,

  Jeg la ut et innlegg på http://www.billkarr.com . Jeg vil gjerne at du leser den, og hvis du liker det, ville det vært kult hvis du fortalte folk som leste nettstedet ditt om det.

  Det er en slags bummer ... men hva som helst! Jeg kommer over det! Jeg er fortsatt lykkelig!

 23. 39

  Hvordan kan to personer som har lest bloggen din i over 2 år, stave navnet ditt feil? Og hvor har hver eneste sans for humor gått?

 24. 40

  Har ikke vært på denne bloggen på en stund. Hva i helvete skjedde!? Jeg har aldri sett så mye sinne og frustrasjon! Folk, ro deg ned !!

 25. 41

  Dette er mitt første besøk på Dougs blogg. Jeg kom faktisk hit for å få hjelp på den nye fotografibloggen min. Som jeg kan se, er det kanskje ikke mulig akkurat nå. Så, sa jeg til meg selv, hvorfor ikke ringe inn med strømmen. La meg først si at jeg ikke holder meg til noe parti. Jeg støtter ingen politisk kandidat. Jeg elsket Dougs referanse til senator Obama og Vista. De neste 4 årene vil helt klart støtte den referansen. Personlig tror jeg at jeg neste president sannsynligvis har den fulleste platen av enhver president siden den store verdenskrig, l og ll.

  Jeg leste mange av innleggene, og jeg må nevne et, ikke å kritisere, men det tok opp et gammelt ordtak jeg elsker. Tanya, direktør for et STOR reklamefirma, sa at hun ikke ville ansette Doug. Denne uttalelsen frembrakte setningen HELE TIDEN BESTE NOENSINNE ——— ”JEG FANT JESUS” Svar, jeg visste ikke at han var tapt!

  Takk Tanya, jeg visste ikke at Doug søkte om jobb.

  Til slutt, LYS OPP folk. Livet kan endre seg på en krone i dag, ettersom den nåværende økonomiske situasjonen burde støtte. Livet er kort Nyt det.

  Jim

 26. 42

  Hei Doug, det er med kjærlighet og håp at jeg inviterer deg til å omfavne vårt nye lederskap, Barack har lovet å være din president også. Du er omtenksom og lys og forstår at GW Bush brukte mer og gjorde mindre enn noen demokrat.
  Markedsføringsbudsjettet for Obama representerte et tidlig advarselstegn for den støtten han har og de 64 millioner stemmene, tror jeg er det som noen gang er gitt til en president. Jeg har bestemt meg for å være mer åpensinnet fordi så mange republikanere og konservative stemte på Barack. I 2012 kan du også.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.