Bearish på blogger

Depositphotos 26743721 s

News.com - Bearish på blogger

Forbes.com - MySpace Bubble

Et par interessante notater om eksplosjonen av blogger. Som med enhver "boble" snakker folk allerede om "burst". Min personlige oppfatning er at Nick Denton ikke blir "bearish på blogger", han blir bearish på dårlige blogger som inntektskilde. Blogger vil fortsette å utvikle seg over tid og integreres i alle aspekter av nettet. Imidlertid, som med alle andre nettsteder, må innholdet være konge. Hvis du ikke skriver bedre enn neste fyr, vil folk kjede seg og dra.

For selskaper som Mr. Denton som bruker blogger som inntektskilde, betyr dette at hver blogginnlegg må være en morder. Det er en enorm risiko involvert i gamblinginntekter for innhold - spesielt når det er milliarder av sider med innhold der ute.

Jeg blogger ikke for pengene (jeg ville ikke spist hvis jeg gjorde det). Snarere blogger jeg for å kommunisere med venner, familie og andre fagpersoner i bransjen. Dette er et sted for meg å dele tankene mine og diskutere andre menneskers tanker. Det gir meg eksponering og ber om tilbakemeldinger fra de jeg respekterer.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.