Bli et merke av valg

Depositphotos 19735551 s

I et nylig innlegg, Seth Godin stilte et viktig spørsmål jeg tror hver bedriftseier trenger å svare på: Hvorfor deg? Hvorfor nå?

Lar ansikt i de fleste produktkategorier, men absolutt i internettjenester har vi valg. Når det gjelder e-postleverandører, webverter og programvare for administrasjon av kundeforhold, bør den smarte bedriftseieren spørre en potensiell ressurs: Hvorfor skal jeg velge deg med så mange valg?

Da jeg startet virksomheten, graviterte jeg mot den laveste prisen, det gjør de fleste bedriftseiere. Men etter noen få interaksjoner med lavprisselskaper, vanligvis når noe gikk galt, lærte jeg at tiden min hadde verdi. Så nå, når jeg vurderer verktøy og ressurser på nettet, har jeg flere kriterier som er viktigere enn pris.

  1. Fyller produktet my behov. Mens det er en rekke CRM-verktøy tilgjengelig i dag, bruker jeg Adresse to, fordi den ble designet av noen som drev en bedrift som min. Overskrifter, felt, organisering av dashbordet og gir mening for meg.
  2. Kan jeg finne ut hvordan det fungerer uten å lese et langt instruksjonsstykke, eller få noen til å gå meg gjennom det. Jeg har ikke tid til lange demoer midt på dagen. Og selv om jeg kan lese (ganske bra faktisk), vil jeg ikke ta meg tid til å vasse gjennom instruksjonene. Programvare som en tjeneste, bør være selvbetjent. Brukergrensesnittet skal være intuitivt. Jeg vil være villig til å investere tid for avanserte funksjoner, men gi meg det grunnleggende. Mitt favoritteksempel på enkelt brukergrensesnitt:  Konstant kontakt. (Jeg handler alt om det lokale, og jeg hater det faktum at jeg ikke kan støtte noen av Indianapolis-baserte e-postbedrifter, men jeg har ikke funnet noe så enkelt å bruke)
  3. People Powered teknisk støtte. Når jeg vurderer å registrere meg for et nettverktøy, er en av de første tingene jeg gjør, før jeg gir dem kredittkortet mitt, å ringe deres supportlinje. Jeg vil vite hvor mange sekvenser på 2,3,2,1,1,1,1,1 # jeg må treffe løpe gjennom før jeg får en live person. Og når jeg gjør det, jobber de med et manus med et bestemt spørsmål, eller er de i stand til å lytte til mine? Anrop online skjema byggherre'sFormstakk teknisk støtte eller Provim så får du se hva jeg mener. Ekte mennesker, med evnen til å forstå spørsmålene dine. Mens GoDaddy har blitt bedre, er ventetiden fortsatt for lang, og mengden informasjon du må ha bare for å få svar på et spørsmål er ofte urimelig.

Disse er mine “Hvorfor du, hvorfor nå”Kriterier. Kanskje jeg ikke er målkunden din. Hvis ikke, er du velkommen til å ignorere meningene mine. Men ikke anta at du kjenner beslutningskriteriene for kundene dine. Ta deg tid til å spørre kundene dine hvorfor de valgte deg, og forbedre leveransen på disse aspektene og prisen blir nesten irrelevant.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.