Fordelene med tilknyttet markedsføring

Depositphotos 37577351 s

Forrester spår at utgifter til tilknyttet markedsføring vil vokse til 4 milliarder dollar innen 2014, og øke med en årlig sammensatt vekstrate på 16%. En av beslutningene vi tok tidlig med CircuPress var å gjøre hver bruker til et tilknyttet selskap. På den måten, som e-post ble sendt, ble en person som sendte e-posten belønnet hvis en leser registrerte seg etter å ha klikket på powered by link. Dette er en strategi som skyte i været med plattformer som Dropbox... hvor brukerne fikk mer plass når vennene deres registrerte seg.

Å betale en kommisjon for et sett tilknyttede selskaper for å uavhengig annonsere merkevaren din - blir noen ganger oversett i en rekke online markedsføringsmuligheter. Men for de som vet, er tilknyttet markedsføring, med sitt unike sett med fordeler, en viktig del av en effektiv online markedsføringsstrategi.

Som infografikken illustrerer, er tilknyttet markedsføring den største fordelen at det er en lavrisiko-lønn for markedsføringsstrategi for ytelse. Hvordan kan du utnytte tilknyttet markedsføring i arbeidet ditt?

Fordeler ved tilknyttet markedsføring

En kommentar

  1. 1

    Jeg var glad jeg snublet over bloggen din, da jeg er så ivrig etter å finne hjelp for å få salg på min affiliate nisje. Jeg har gjort dette i årevis, men siden min er død. Jeg håper det vil øke min tilknyttede side. Takket være deg! Håper å lese flere affiliate tips fra deg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.