Beskytte programvare og kunder mot forfalskere?

CopGanske muligens noe av det verste spinnet jeg noensinne har lest på Software Piracy!

Les artikkel: Microsofts programvarebeskyttelsesplattform. Dette er like ille som Patriot Act! (AKA: Vi trenger å beskytte din frihet, og du vil være en patriot hvis du gir fra deg noen av dine friheter, slik at vi kan beskytte din frihet ... hva?). Microsoft burde ganske enkelt ha gjort dette til et internt notat:

Microsofts profittbeskyttelsesplattform: holde programvaren dyr og fortjeneste gjennom taket!

Jeg er overbevist om at folk flest bare vil stjele når de må. Visst, det er mange mennesker som vil stjele for pokker av det - men jeg tror ikke det er flertall. Jeg tror jeg snakker for mange mennesker når jeg sier at Microsoft Software IS dyrt. I tillegg har jeg aldri noen forventning om noensinne får støtte. Og - jeg vet at jeg må være avhengig av oppdateringer for å holde programvaren i gang. Og - jeg vet at jeg må kjøpe og installere annen programvare for å beskytte Microsoft-programvaren min mot ondsinnede angrep.

Ordet "forfalskning" er ikke et nøyaktig begrep. Programvaren er ikke forfalsket ... boksene og CDene kan være ... men programvaren er den faktiske Microsoft-programvaren. Bekjempelse av ulovlig kopiert og installert programvare gjør det IKKE beskytter programvare og beskytter heller ikke kunder. Kunder som elsker produktet ditt, vil alltid være villige til å betale for det produktet. (Jeg betalte for XP og Office XP)

Det er utrolig uvitende og gutsy spin for Microsoft å legge ut en drittnotat som det. Er det noen som mener dette er et ærlig budskap? Dette er problemet med markedsføring i dag, folk tror ikke det fordi det er utrolig.

4 Kommentarer

 1. 1

  "Jeg er overbevist om at folk flest bare vil stjele når de må."

  Jeg vil såååå tro deg. Jeg vil så gjerne tro at brødene som blir stjålet kun går til maten til den sultne familien til tyven. Jeg vil så gjerne at det skal være sant...

  Men i dag og alder tror jeg at programvare, hvilken som helst programvare, blir sett gjennom de røkte glassbrillene fra de første årene av Microsofts Windows 3.noe... IKKE at kopieringen var riktig(!!!), men snarere at Microsoft gjorde det Det ser ikke ut til at du har noe imot kopieringen. (Helt ikke sant, men det var oppfatningen.)

  Jeg tror ikke at Joe Average er i stand til å skille klart mellom det harde arbeidet til utvalgte programmerere, som prøver å finne et levebrød, og mega-business-monolittene som bare prøver å kreve en rettferdig pris for produktet sitt. Som sådan er det liten bekymring fra Joes side hvilken programvare han eller hun "bruker" på en lovlig eller ulovlig måte.

  Dette er et spørsmål om oppfatning og en mangelfull. Vi bør betale for hvert program vi bruker. Jeg tror bare ikke at Joe Average opprettholder den samme oppfatningen.

  beklager...bare mine $0.02

 2. 2

  Ingen unnskyldning nødvendig, William! Jeg tror vi er nærmere enighet enn du kanskje tror.

  Jeg synes debatten er verdt å diskutere. Hjelper piratkopiering et programvareselskap ved å distribuere programvare effektivt? Jeg er sikker på at det gjør det for noen.

  Kanskje jeg er naiv i å tro at folk ville betale fordi jeg betaler for programvare. Jeg må innrømme at jeg har brukt piratkopiert programvare og så betalt for det senere også. Noen ganger er prøveperioden veldig begrenset, og jeg var fortsatt ikke sikker på om det var verdt pengene.

  I mitt hjerte tror jeg at tilbud og etterspørsel styrer priser. Ved å omgå og begrense det med kontroller som tvinger en person til å kjøpe, tror jeg du ber folk om å stjele det i stedet.

  Hvor mye er Windows verdt? $400? $100? $10/mnd? Hvorfor er det verdt mer penger på en ny datamaskin (OEM) i stedet for en oppgradert datamaskin? Jeg tror prisstrukturen er iboende feil, og Microsoft ender opp med å bruke MYE penger på piratkopiering i stedet for bare å gjøre programvaren deres rimeligere.

  Takk for at du kommenterte!
  Doug

 3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.