Optimalisering av WordPress Permalinks

23-wordpress_logo.pngDa jeg først startet bloggen, valgte jeg standarden Permalink struktur som inkluderte dato, måned og dag for innlegget:

https://martech.zone/2009/08/23/sample-post/

Da bloggen min vokste i popularitet og jeg lærte mer om koblingsstrukturer, innså jeg at denne strukturen kan ha noen ulemper:

 1. Søkere kunne umiddelbart identifisere om blogginnlegget var gammelt eller nylig. Hvem vil lese gammelt innhold når noe nyere er tilgjengelig? Hvis søkere kan se datoen i permalinkstrukturen, kan de ignorere de eldre innleggene dine, selv om de fremdeles er relevante.
 2. Noen eksperter på søkemotoroptimalisering mener at hver skilletegn (“/”) er et tegn på et mappehierarki, så jo flere skråstreker, desto mindre viktig må innholdet ditt være (flere skråstreker betyr at det er begravet dypt i mappestrukturen). Hvis du kan holde hvert innlegg i en enkelt kategori, organiserer det innholdet i to nivåer i hierarkiet ... noe som betyr at det kan være viktigere.
 3. Andre SEO-eksperter er også enige om at bruk av nøkkelord i kategorier er en god taktikk for søkemotoroptimalisering. Sørg for å navngi kategoriene dine ved å bruke effektive søkeord eller setninger!

Kan du endre strukturen for permlink?

I ganske lang tid, selv om jeg ble slått av permalinkstrukturen jeg opprinnelig satte opp bloggen min med ... ikke tilfelle! Hvis du ønsker å endre permalinkstrukturen, har Dean Lee utviklet et plugin som automatisk genererer 301-viderekobling som er nødvendig for å endre fra en permalink-stil til en annen.

Permalink Management

En fantastisk hostingpakke med et robust redirect management system er WPEngine (Det er vår tilknyttede lenke). Vi har utviklet regulære uttrykk for mange av våre kunder, slik at de kan opprettholde noe av deres søkemotormyndighet på nåværende sider som er flyttet.

WPEngine omdirigerer

7 Kommentarer

 1. 1

  Utmerket tips, Doug. Jeg har alltid trodd at WordPress automatisk håndterte viderekoblinger (som Drupal). Jeg antar at jeg tok feil. Takk for at du påpekte dette nyttige pluginet. Nå lurer jeg på om jeg bør gå tilbake til lenke strukturen min.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  -Med forbedringene i WordPress 3.3 er det ikke lenger viktig å starte permalinken med et nummer. Jeg gjør ting at en% / postname% struktur er det beste alternativet for skalering, da du enkelt kan flytte innlegg / sider til forskjellige kategorier uten å måtte bekymre deg for noen problemer.

 6. 6

  Hi 
  Karr,
  For det første, la meg takke deg for at du delte den avgjørende artikkelen om forretningsblogging, og for det andre er poengene dine om ulempene med koblingsstruktur virkelig effektive. Vi er virkelig inspirerende med artikkelen din, og nå tror vi også at permalinkstrukturen virkelig er effektiv for å få søkere interesse og deres oppmerksomhet. 

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.