Hva er det beste bærbare stativet for en telefon, DSLR-kamera, GoPro eller mikrofon?

UBeesize bærbart stativ

Jeg har nå med meg så mye lydutstyr at jeg kjøpte et ryggsekk med hjulMessenger-vesken min var rett og slett for tung. Selv om vesken min er godt organisert, liker jeg fortsatt å holde vekten nede ved ikke å ha multipler av hver type enhet eller tilbehør jeg tar med meg.

Et problem var samlingen av stativer jeg hadde på meg. Jeg hadde et lite skrivebordsstativ, et annet som var fleksibelt, og et annet som bare var for smarttelefonen min. Det var alt for mye. Jeg tror jeg har testet omtrent hvert bærbart stativ på markedet - til jeg testet UBeesize stativ X.

Det er et fleksibelt stativ som er lett og bærbart, men som har de lengste beina jeg har funnet - 12 ″. Det er solid nok til å montere et komplett DSLR-kamera eller videokamera, og kommer med en rekke tilbehør:

  • Mobiltelefonholderklips for iPhone / Android-telefon
  • Svingbart hode som låses på plass
  • GoPro-monteringsadapter
  • Bluetooth-fjernkontrollkamera-knapp
  • Halskjederem

UBeesize stativ XBena er både fleksible og belagt med et mykt gummibelegg som ikke rives eller splittes, men som virkelig griper noe du måtte ønske å montere det på eller rundt. Og selvfølgelig er beina lange nok til å virkelig hindre at den rister eller faller - selv med et tungt kamera på den.

Ubeesize Fleksibelt stativJeg har en flott Apogee mikrofon som jeg har med meg for å gjøre podcaster på veien, men stativet var aldri veldig høyt nok, så jeg balanserte det på noen bøker - og det ville ofte gli og skli med plaststativbeina. Dette stativet spretter ikke og lar meg få mikrofonen plassert akkurat der jeg trenger den. Og siden de er priset rundt $ 20, kjøpte jeg noen få - til hjemmet, kontoret og ryggsekken.

Opplysning: Jeg bruker min Amazon tilknyttet lenke i denne artikkelen.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.