Alt du trenger å vite om "Beste tider"

beste tidsoppdatering

Hvis jeg aldri deler en annen beste tid infografikk, Jeg blir glad for at dette er det siste. Og jeg håper virkelig at du deler det også. Jeg stønner absolutt hver gang jeg ser en beste tiden til infografisk. Beste tiden å Tweet. Beste tiden å oppdatere på Facebook. Beste tiden å sende en e-post. Beste tiden å oppdatere LinkedIn. Beste tiden å blogge. Argh ... det gjør meg virkelig gal.

Når noen deler en av disse infografikkene, legger jeg merke til hvor utrolig populære de er, og det er ærlig talt skuffende. Men så ser jeg på virksomhetens eller folks tidslinjer som delte den, og de publiserer knapt noe. Ikke vær oppmerksom på hva alle andre gjør, vær oppmerksom på hvordan publikum og samfunn reagerer, deler, engasjerer og konverterer. Følg din analytics - og vær nøye med tidssoner når du bestemmer når de optimale tidene er.

Når tror jeg det er den beste tiden å publisere? Rett etter at du er ferdig med å skrive. Når tror jeg den beste tiden å oppdatere sosiale medier? Når du har tid og har noe av verdi å dele. Vårt følge fortsetter å vokse, og publikasjonen vår har tosifret vekst til tross for vår tidsplan for publisering.

Seriøst ... dette er et løp, ikke et tempoet. Trinn på gassen og finjuster bilen mens du går. Bilen som vinner løpet er ikke midt i pakken, den er ute i tet.

Beste tid Infographic

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.