Den beste måten å administrere flere Twitter-kontoer på

TweetDeck

Fortell meg at du fremdeles heier på Twitter ... Jeg elsker plattformen og vil sannsynligvis alltid gjøre det. Når det er sagt, har jeg slitt i flere måneder med standard Twitter-skrivebordsprogrammet for Mac. Systemet mitt ville avta for å krype, og Twitter ville til slutt ikke svare. Jeg gjetter bare at utviklerne og QA-folkene som tester appen ikke har mange følgere og mange oppdateringer gjennom dagen som jeg gjør.

I var ved hjelp avHootSuite men det var bare ikke så bra. Brukergrensesnittet er litt klumpete, og jeg tror ikke at avstanden er satt godt mellom tweets, så alt ser ut til å være uskarpt. Og jeg elsker å ha en app åpen i stedet for en nettleser, siden jeg ofte lukket nettleseren ved et uhell.

Etter år med å ikke bruke den, bestemte jeg meg for å laste ned TweetDeck og prøv det en gang til. På tvers av vår publikasjon, boken min, et kommende arrangement og våre e-postplattformer, administrerer jeg åtte kontoer. Ja, det var et mareritt ... til nå!

screen800x500

TweetDeck Flere kontofunksjoner inkluderer:

 • Overvåk flere tidslinjer i ett enkelt grensesnitt.
 • Planlegg tweets som skal legges ut i fremtiden.
 • Slå på varsler for å holde deg oppdatert.
 • Filtrer søk basert på kriterier som engasjement, brukere og innholdstype.
 • Bygg og eksporter tilpassede tidslinjer for å legge på nettstedet ditt.
 • Bruk intuitive hurtigtaster for effektiv navigering.
 • Demp brukere eller vilkår for å eliminere uønsket støy.
 • Slå aldri på oppdatering igjen: TweetDeck-tidslinjene strømmer i sanntid.
 • Velg et lyst eller mørkt tema.

skjerm800x500-1

TweetDeck inkluderer også teamledelse!

Kanskje den største overraskelsen når det gjelder TweetDeck er at teamledelse er innebygd direkte i applikasjonen! Jeg kan lett dele kontoer mellom teammedlemmene uten å måtte betale per brukerlisensavgift eller, verre, for en Enterprise social management-plattform. Jeg åpner bare teaminnstillingen og legger til Twitter-kontoene, og om de bare vil Tweet ut av kontoen eller dele eierskap!

twitter-team-ledelse

Helt ærlig mener jeg at Twitter burde pensjonere sin stasjonære OSX-app og tilby TweetDeck i stedet. Det fungerte feilfritt. Jeg er ikke sikker på at det kommer til å skje, siden i forrige måned kunngjorde Twitter at det var det slå av Windows-versjonen, som krever at Windows-brukere logger på webapplikasjonen i stedet.

TweetDeck er fortsatt tilgjengelig som en Chrome-app og Mac-app for nå. Det ser ut til at Windows-programmet ble pensjonert rett og slett fordi det ikke var lett å administrere Twitter-legitimasjon effektivt.

Prøv TweetDeck hvis du bruker Mac og vis appen litt kjærlighet i App Store-rangeringene! Jeg gjorde!

En kommentar

 1. 1

  Jeg er enig! For meg er Twitter den minst brukervennlige sosiale plattformen. Jeg begynte nylig å bruke TweetDeck igjen, og synes det virkelig er brukervennlig. Takk for at du delte!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.