Bing It On!

Screen Shot 2016 04 16 på 10.20.28 PM

Microsoft tar Google på med et ord som har vært synonymt med søk og Google = relevans. Her er første reklame som Microsoft kjører.

Jeg håper virkelig at Microsoft aggressivt kan utfordre Google med Bing. De siste dagene har jeg brukt den som min standard søkemotor, og jeg får relevante resultater - det er navnet på spillet.

Ser vi på søkemotormarkedsføringsbransjen, har Google gjort en utmerket jobb med å definere hva søket er, men å endre vår oppførsel og aksept på lang sikt. Vi konsentrerer oss alle nå om søkeordkombinasjoner - og prøver å prøve på nytt når vi ikke får et resultat. På motsatt side er søkemotoroptimaliseringsselskaper som prøver å spille systemet med tilbakekoblingskampanjer i stedet for at selskapene bare skriver overbevisende innhold. Backlinking forvrenger relevansen i Google og gjør det umulig for noen av de beste resultatene å få den beste plasseringen.

På den ene siden forstår jeg at ord som folk bruker for å søke er ikke det samme som ordene som bedrifter burde bruke for å bli funnet; imidlertid bør søk gradvis tilpasse seg og løse disse problemene. Hvis jeg søker etter flott tannlege, hvorfor blir jeg ikke plassert på en resultatside med tannleger rundt meg som har positive anmeldelser fra noen kilder til rangering # 1?

I stedet finner jeg bare kataloger og nasjonale tannleger rangert fordi de brukte nøkkelordene i sidetitler, innhold og tilbakekoblinger. Det er ikke et relevant svar. (Bing spiker det heller ikke). Hvor vanskelig ville det være å bare bruke en geografisk-IP-database på og kombinere søkeresultatene med noen lokale, også?

Det er på tide at søket blir smartere, og jeg håper konkurransen mellom Bing og Google forbedrer den samlede søkeopplevelsen på Internett.

En kommentar

  1. 1

    Takk for heads up om BING, jeg hadde ikke vært klar over det før nå. Jeg har sendt inn et par nettsteder, og lurer på om det vil gi meg ekstra trafikk. (Jeg har Google analytics på sidene, jeg vet ikke om det vil fortelle meg om trafikk kommer fra BING.)
    Jeg andre kommentaren om konkurranse kan kanskje bidra til å forbedre intelligensen til søket, som ser ut til å henge betydelig bak det som er teknologisk mulig.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.