Det er offisielt, jeg er på Crackberry

bjørnebær-kurve-8330.jpgEtter måneder og måneder med overveielse gjorde jeg endelig skjøtet og kjøpte en Blackberry Curve 8330 i kveld på Verizon-butikken.

Jeg har brukt en Samsung berøringsskjerm det siste året og har savnet utallige anrop, kan ikke synkronisere kalendere og tåler ikke å måtte se på den for å svare på en samtale.

Jeg er en stor fan av Apple, men jeg har rotet med iPod Touch den siste måneden for å se om jeg kunne bli vant til berøringsskjermen. Jeg kan ikke. For de av dere som sier at det blir lettere, har det ikke ... Jeg vil ikke ha en telefon som jeg må se på for å kunne betjene den.

IMHO, det ser ut til at berøringsskjermene har tatt oss et skritt tilbake, ikke inn i fremtiden.

I tillegg flyttet for mange av vennene mine til Blackberry. Chris Baggott, Konsernsjef i Compendium kvittet seg til og med med iPhone for å gå tilbake til en Blackberry. Adam Small, administrerende direktør for Tilkoblende mobil, har prøvd å snakke meg med en bjørnebær en stund. Og ny venn Vanessa Lammers fortalte meg hvor mye hun likte Blackberry.

Pokker, hvis president Obama ikke kan klare seg uten Crackberry, kan jeg bare forestille meg hvor god tjenesten og produktet er. I kveld finner jeg bare ut hvordan jeg kan ringe og motta telefonsamtaler. Som anbefalt av Adam, lastet jeg ned Twitterberry slik at jeg i det minste kan tweet fra det!

Så ... alle Crackberry-narkomane, la meg få vite favorittappene dine!

6 Kommentarer

 1. 1

  Gratulerer med å være konvertitt. Jeg må være uenig med berøringsskjermene. På søndag oppgraderte jeg Blackberry til berøringsskjermen Storm og elsket det. Jeg synes det er usedvanlig enkelt å bruke, og det er flott å ha en full nettleser.

  Jeg vil fortelle at for to år siden da jeg byttet til min første Blackberry, fortalte jeg vennen min om det, og han sa at han ikke visste hvorfor folk trengte dem. Dagen etter å ha sett meg får jeg en samtale fra ham om den nye.

 2. 4

  Bra for deg! Gratulerer med avgjørelsen!

  For Twitter er min anbefaling UberTwitter ... og det er alt du trenger. De innfødte applikasjonene er gode nok til å gå.

  Kos deg med kurven din ... det er en helvetes enhet!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.