BlackBox: Risikostyring for ESP-er som bekjemper spammere

blackbox

BlackBox beskriver seg selv som en konsolidert, kontinuerlig oppdatert database med nesten alle e-postadresser som aktivt blir kjøpt og solgt på det åpne markedet. Den brukes utelukkende av E-posttjenesteleverandører (ESPer), for å forhåndsbestemme om avsenderlisten er tillatelsesbasert, spammy eller direkte giftig.

Mange av problemene som e-posttjenesteleverandører støter på, er spam-spammere som kjøper en stor liste, importerer den til plattformen, og deretter sender til den med viten om at de ikke har tillatelse. De vet at det å sende til listen kommer til å generere massevis av klager og sannsynligvis få dem sparket av e-postplattformen - men de er der bare for å få den første e-posten ut. Spamming av en liste handler ikke om å skape et forhold!

Problemet med dette er at e-posttjenesteleverandører har et rykte hos internettleverandørene (ISPene). Hvis Internett-leverandørene ser en stor klagesats fra en av e-postserverne, vil de gjøre det blokker all e-post kommer fra den serveren! Det betyr at hver klient som har e-postmelding fra den serveren er påvirket ... det kan være deg!

Bruke en tjeneste som BlackBox intelligent, jeg er sikker på at en avsender kan forutsi risikoen forbundet med at en ny klient kommer ombord. ESP-er må imidlertid være forsiktige. Jeg hadde en ESP som en gang fortalte meg at listen min var over en terskel, og jeg måtte krangle med dem. Selv om jeg ikke hadde kjøpt en liste, var det nok e-postadresser på listen min som samsvarte med en av disse databasene som jeg ble flagget som en spammer - TIL tross for at jeg hadde tillatelse og hadde sendt i årevis. De ga til slutt, jeg sendte til listen min og klagesatsen min var 0%.

Husk at dette ikke er en database med e-postadresser som ikke kan leveres, og det er heller ikke en liste over e-postadresser som eksplisitt ikke har tillatelse. Det er ofte e-postadresser kjøpt og solgt via e-postliste tjenester. Jeg er ganske sikker på at e-postadressen min er i Blackbox ... men jeg abonnerer faktisk på hundrevis av nyhetsbrev.

Dette er en verdifull tjeneste for enhver ESP som har problemer med spammere som ødelegger omdømmet deres!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.