Den viktigste funksjonen i bedriftens blogg

dørklinke

DørklinkeI kveld hadde jeg en flott tid kl Confluence, et Indianapolis nettverksarrangement, hvor vi gjenforente et team for å snakke om Gjør og ikke gjør det med bedriftsblogging. Jeg fikk selskap av fagfolk Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy og Kevin Hood.

Det var mindre forskjeller i enighet om kommando og kontroll av en bedriftsblogg, men jeg tror alle av oss overveldende enige om at blogging som medium blir en strategi som er like viktig (og kanskje mer lønnsom) enn e-post på kontoret. Det er mine ord - ikke de fra panelet.

Host Erik Deckers avsluttet samtalen med et spørsmål:

Hva er det viktigste rådet som alle bør huske når de starter bedriftsbloggen?

Da jeg lukket panelet, ble jeg enig med de andre om at det hele starter med flott søkeordforskning, fantastisk innhold, å skrive om kundene dine og være ærlig og gjennomsiktig. Alle svarene var førsteklasses, så jeg benyttet anledningen til å avslutte med å bare minne alle om at det må være en synlig, enkel vei til engasjement på bloggen.

Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg besøker en blogg og er interessert i å møte bloggeren bak den, eller til og med kjøpe produktet eller tjenesten, men det er ikke noe åpenbart på siden som peker meg i riktig retning. Hver forretningsblogg skal ha navn, kontaktskjema, telefonnummer, adresse - samt noen få velutviklede handlingssamtaler som gir muligheten til å registrere seg og komme i kontakt med selskapet.

Det er til og med noen ubekreftet diskusjoner på nettet som Google til og med henter på nettsteder som viser postadressen sin på nettstedet. Når Google mer og mer retter seg mot tillit, er det fornuftig at et nettsted med gyldig gateadresse kan stole på over en uten.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.