Hold kjeft og nyt de flotte innleggene ?!

shhh

Dette er mer et spørsmål for diskusjon snarere enn en kommentar. Min erfaring med blogging er at konsistens er alt. Hvis leserne forventer å ha nytt innhold på en daglig basis, vil de returnere til nettstedet ditt på en daglig basis for å få det innholdet. Et godt spørsmål er:

Hvor mange ganger kommer en besøkende tilbake til nettstedet ditt for å se etter nytt innhold før de stoppe kommer tilbake?

Jeg har testet nylig. Det er ikke en veldig vitenskapelig tilnærming jeg har tatt, men da jeg skrev en blogginnlegg på Starbucks som fikk mye oppmerksomhet (A), bestemte jeg meg for la det ri for å se hva som ville skje.

Et interessant notat er at innlegget var populært i omtrent 72 timer (B) etter at det ble skrevet. Det så ut til å ta en dag for folk å fordøye innholdet og deretter en ekstra dag å svare og skrive om det på bloggene sine. Dette ga igjen trafikk til nettstedet mitt for en annen dag. På den tredje dagen (C) var oppmerksomheten imidlertid slitt, og bloggen kom tilbake til sine normale nivåer av daglige besøkende (ikke inkludert de 2,000 RSS-abonnentene).

klikkende analyse

Det faktum at bloggen kom tilbake til normale nivåer (til Innstilt kalkulator debut) betegner for meg at Digg or snublet trafikk, selv om den er oppmuntrende, er ikke nødvendigvis den trafikken jeg er ute etter. Dette er de sanne surferne - å finne interessant innhold der ute, men ikke komme tilbake for mer. Jeg er ute etter folkene som kommer tilbake - folkene som abonnerer på feeden min, besøker regelmessig og deltar i diskusjonene jeg har lagt her.

I en typisk mediesituasjon ville jeg ha latt buzz fortsette før jeg forstyrret det med et nytt innlegg og et nytt emne. Jeg ville ha fortsatt å forsøke å 'ri på bølgen', kanskje til og med fortsette samtalen i 2 eller 3 ekstra innlegg. Selv om det kan ha bidratt til å opprettholde antall (B) midlertidig besøkende som fant meg 48 til 72 timer etter innlegget, bestemte jeg meg for at jeg skulle fortsette å poste daglig - for min del kjerne lesere (C) som fortsetter å gå tilbake til bloggen min.

Det er lettere å beholde lesere enn å skaffe nye. Å hoppe på den diggwagon er som å flytte fra en maraton til en sprint. Maraton bygger kjernelesertall, beveger seg konsekvent og bevisst, som oppfyller forventningene til kjerneabonnentene dine. Sprinten er en utmattende pandering for å få andre til å stemme på deg, skrive innhold som er knyttet til link, og bare prøve å pile på en ny haug med midlertidige lesere daglig. Du kan gjøre det, men jeg er ikke sikker på om du klarer å fullføre løpet eller ikke.

3 Kommentarer

 1. 1

  Hei Douglas,

  Jeg tror du har truffet spikeren på hodet med dette. Det kan være passende for store medier eller organisasjoner å sitte på suksess før de går videre til neste trinn, men for individuelle blogger er det mye mer fornuftig å holde fast ved å kaste ut hyppige og meningsfylte innlegg for å henvende seg til det vanlige publikummet. Selvfølgelig er det en og annen blits i pannegraverne eller snublerne en god måte å konvertere dem til faste.

  Jeg har hatt noen veldig populære innlegg på bloggen min, men oppmerksomheten vil alltid dø ned til vanlig nivå etter en ukes tid til vanlig besøk + konverteringsnivå.

  Jeg antar at det å skrive innhold rettet mot digg / deilig / snuble hver få uker er avgjørende for å få nye mennesker til å oppdage nettstedet ditt. Så det er en maraton hver dag, men sprint i helgene 🙂

 2. 2

  Hei Doug,
  Fantastisk introspeksjon om saker som holder en blogg / side i gang. Håper vi sees rundt på The Bean.
  Sachin

 3. 3

  Jeg har lagt merke til akkurat den samme mønsteret i en 48 til 72 timers syklus og har prøvd å maksimere den med en hybridteknikk for å gå tilbake til det populære innlegget, men fremdeles mate meningsfulle innlegg inn i køen for de faste. Håpet er at gjentakelsen av den nye attraksjonen vil holde nybegynnere rundt lenge nok til å gjenkjenne kvaliteten på den vanlige prisen. Leserkretsen min er liten, men siden jeg tok i bruk denne teknikken, har jeg økt mitt gjennomsnittlige lesertall (et ti dagers rullende gjennomsnitt) med omtrent 25% de siste fire månedene.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.