Bloggmerke: 5 hemmeligheter om meg

douglas karr sq

SecretBeskyt Israel har blogget meg. Spillet er å fortelle fem hemmeligheter om deg selv og deretter koble til fem andre du kjenner, og så må de fortelle fem ting du sannsynligvis ikke vet om dem.

 1. Ophidiophobia: Det er meg. Orker ikke dem! Jeg spøkte at hvis jeg løp inn i en slange, ville jeg kaste barna mine på den og løpe skrikende i en tonehøyde som kunne knuse glass.
 2. Ingenting i livet mitt vil noen gang kunne sammenlignes med lykke, prestasjon og stolthet som barna mine fyller meg med, Billy og Katie. Ingenting. (Jeg vil egentlig ikke kaste dem på en slange, jeg lover).
 3. Jeg pleide å presentere min første kone som en spøk som min første kone. Jeg visste ikke at det ville bli sant.
 4. Jeg hater penger. Jeg hater penger så mye at jeg aldri balanserer sjekkheftene mine. Hvis jeg hadde en million dollar, ville jeg rett og slett hatt penger for en million dollar.
 5. Mens jeg har hundrevis av venner, har jeg bare en venn fra barndommen. Min beste venn Mike bor i Vancouver sammen med sin utrolige kone, Wendy. Mike har et treningsutstyrsselskap og Wendy er TV-produsent og skuespiller. De er utrolige mennesker.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Jeg trodde dette var "hemmeligheter" om deg. Selv vet jeg alle disse tingene. Spesielt nummer 4 og det gjør meg fortsatt vondt.

 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.