Blog-Tipping: Egg Marketing Blog

Tipping av bloggNeste opp for å lage bakerens dusin er, ironisk nok, Eggmarkedsføringsbloggen!

Om eggmarkedsføring: Susan Payton er administrerende partner for eggmarkedsføring. Hun har en MBA fra University of Central Arkansas, og har BA-grader i engelsk og fransk. Susan har jobbet som skribent i kreativ kapasitet i ti år. Hun utnytter nå sin kreative evne med sin kunnskap og erfaring innen markedsføring, økonomi og virksomhet.

Her er bloggtipsene dine:

 1. Jeg elsker den rene 'avis' følelsen til bloggen din! Oppsettet er utrolig rent og romslig - veldig bra gjort! Jeg tror det er en mulighet i nav-linjen din til å sette et abonnement på RSS eller e-postkobling. Venstre rettferdiggjøre hjemmekoblingene dine og linker ... og deretter rettferdiggjøre et abonnementsskjema og RSS-ikon. Hvis ikke i navlinjen, enn rett under den på høyre side.

  Jeg anbefaler RSS-ikonet mate for de fleste nettsteder som er øverst og høyre side av siden 'over folden' ... det er ikke noe krav for å bla. Selv om de fleste nettlesere nå fremtredende inkluderer RSS-funksjoner, er RSS-ikonet en subtil oppfordring til handling for folk å abonnere på!

 2. Sans serif-skrifttyper er ikke så vennlige som serif-skrifter for lesing - men du finner sjelden serif-skrifter regelmessig for å lese artikler på nettet. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg bruker dem heller ikke. For å kompensere sørger jeg for at skriftstørrelsene mine er lesbare. I en periode så vi skriftstørrelser krympe på nettet etter hvert som skjermene ble større.

  Nå er skjermene enorme med veldig høye oppløsninger - noe som gjør skrifttyper mindre og vanskeligere å lese! Vi har kommet i full sirkel. Jeg anbefaler å øke skriftstørrelsen på innholdet ditt i et par størrelser. Du kan gjøre dette bare for midtre rute ved å legge til skriftstørrelse: 13px til #contentmiddle i stilarket ditt.

 3. Når jeg gjør disse tipsene, finner jeg alltid meg selv å bryte mine egne regler! Imidlertid vil jeg anbefale mer bruk av overskrifter (h2 og / eller h3) i innholdet ditt, samt noen punktlister. Ærlig talt, folk 'leser' ikke blogger og nettsteder så mye som de skummer dem. Det krever at vi blings innholdet vårt. Tenk på hver blogg som et skjelett. Legg til en overskrift for hode, kropp, ben og føtter. Legg deretter til noen kulepunkter for ribbeina. Når du går gjennom arbeidet ditt, må du sørge for at når du skumrer artikkelen, kan du forstå hva det samlede innlegget prøver å si uten å lese hvert ord.
 4. Sammen med overskrifter og kuler - sørg for å bruke bilder for å skille innleggene dine. Dette er spesielt viktig når leserne dine leser innleggene dine fra en feedleser der all estetikken til bloggen din er
  filtrert ut. Et bilde er verdt tusen lesere! Jeg lover. Du finner svært få av innleggene mine uten et bilde, og jeg la merke til et øyeblikkelig og konsekvent løft i klikkgjennomgangene til innleggene mine fra feeden min.
 5. Har du tenkt på å merke nettstedet ditt til bloggen din eller omvendt? Jeg tror ikke det tar mye å flytte logoen din til bloggen din eller til og med å bruke bloggen din som midtpunktet på nettstedet ditt. Trenden i disse dager er å slå sammen de to ... bloggene ligner nettsteder mer og nettsteder bruker bloggingsteknikker mer. Jeg hadde et nettsted en god stund, kalt Coders4Hire. Jeg fant etter ganske mange innlegg at jeg økte virksomheten raskere med bloggen min enn med siden min! Du kan finne det samme.
 6. Gründer tipsSørg i det minste for å legge ut en lenke til boken din i sidefeltet! Din bok, 101 Entreprenørtips, vil gi mye troverdighet til bloggens stemme når du fortsetter å bygge autoritet! I tillegg vil det øke salget ettersom bloggen din vokser i troverdighet.

  Det vil også ta noe av det hvite rommet i den kolonnen. Jeg penger deg ikke med det - jeg skjønner at du sannsynligvis fortsatt jobber med temaet!

 7. Jeg la merke til dupliserte metakoder i overskriftene dine - men nøkkelordene er tomme. Jeg vil anbefale et par metatag-plugins som jeg skrev om på et tidligere innlegg.

Det burde holde deg opptatt en stund! Gi meg beskjed om hvordan bloggen din har det etter å ha implementert noen av disse endringene. Vær tålmodig! Suksess med blogging handler om Innhold, lidenskap og momentum!. Ikke vær en fremmed heller - vi vil gjerne høre om hvordan det går!

Hvordan få bloggen din tipset

Hvis du vil ha bloggen din Vippet, følg bare instruksjonene på min Tipping Innlegg for blogg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.