Tipping av blogg: Netglobalbooks

Depositphotos 8149018 s

TippingNeste opp på bloggtippelisten er Linda Lee og Netglobalbooks-bloggen. Linda er en gründer og alenemor med 3 flotte barn. Linda begynte å selge bøker og leker og konsertbilletter på eBay, og dette førte til å skrive og selge ebøker og lage nettsteder.

Lindas blogg er vakker - med et pensel-tema av Antbag.

Her er bloggtipsene dine, Linda:

 1. Jeg vil anbefale å oppgradere din versjon av WordPress til den nyeste og beste versjonen.
 2. FontetiketterJeg fant noen underlige ting med temaet ditt. På hovedindeksiden begynner innlegget ditt med> p />, og det ser ut til å være noen falske fontkoder som gjentar seg etter hvert innleggs innhold.

  Du bør være i stand til å finne den rogue font-koden ved å redigere hovedindeksiden i WordPress-temaredigeringsprogrammet. Den funky p-taggen kan være i innholdet ditt.

 3. Du har en død lenke til et forum i bloggen din i sidefeltet. Hvis du vil ha et forum som fungerer i WordPress, kan du prøve bbPress. Bloggkompisen min Tony Chung har lastet den opp og kjører godt på nettstedet sitt, Nørd.
 4. Jeg merker når du skriver at du har en blanding av avsnittstagger (> p>) og linjeskift (> br />). Et linjeskift vil bryte linjen og fortsette deg på neste linje uten polstring eller margin. En paragraf; etterlater imidlertid litt fin polstring over og under avsnittet om innholdet. Avsnitt deler innholdet pent opp - noe som gjør innholdet ditt lettere å lese. Jeg ville unngå linjeskift.
 5. Det er ingen metadatakoder i overskriften din. Metadata brukes av søkemotorer for å vise informasjon om søkeord og beskrivelse om nettstedet ditt og hver av sidene dine. jeg anbefaler laster opp et par plugins for å hjelpe deg med å angi søkeordene dine og beskriv metakoder!
 6. RSS-feedikonet ditt er pent plassert! For å være sikker på at du tiltrekker deg lesertall med RSS-feeden din, vil jeg anbefale å registrere deg for Feedpress og laster opp Feedburner WordPress-plugin.
 7. For å hjelpe søkemotorer med å navigere mye enklere i bloggen din, vil jeg anbefale å laste opp en Plugin for nettstedskartgenerator. Min favoritt er faktisk betaversjonen - den går bra, og jeg har aldri hatt noe problem. Siden bloggen din er i en underkatalog, må du sørge for å oppdatere robots.txt-filen din når du bygger sitekartet ditt:
  nettstedskart: http://netglobalbooks.com/blog/sitemap.xml

  Hvis du får problemer, kan du registrere deg med Google Search Console for å få noen tips!

 8. Hvem er Linda Lee? Hvor er et bilde? Hvor er noen bilder? Blogging er like mye en visuell opplevelse som en lesing. Folk har en tendens til å koble seg godt til mennesker, ikke tekst. Jeg har ikke et bilde på overskriften min fordi jeg er en narsissist ... Jeg har det der, slik at du kan huske ansiktet mitt og kanskje stole på meg litt mer.
 9. Jeg vil også drysse innleggene dine med utklipp eller bilder for å skille det fra andre blogger og gi litt mer innsikt i innholdet ditt. Bruk punkter og overskrifter (h2, h3) i innholdet ditt slik at leserne kan skanne det lettere.

Linda, du gjør en fantastisk jobb med en så ung blogg. Du trenger ikke kaste alle disse forbedringene over natten - ta deg god tid. Det ser ut til at du liker skrivingen din, og den er personell og informativ. Fortsett med det og legg til et par av disse tilpasningene over tid - du får et løft i leserkretsen og i søkemotoren.

Lykke til! (Fra en enslig far!)

Hvordan få bloggen din tipset

Hvis du vil ha bloggen din Vippet, følg bare instruksjonene på min Tipping Innlegg for blogg.

6 Kommentarer

 1. 1

  wow doug, jeg lastet ned den sitemap generator plugin og er kjempebra, jeg har allerede sendt sitemap til google, det ser ut til å fungere perfekt så takk igjen for rådene dine ... også jeg gjør noen endringer på hjemmesiden min, etter å ha lest det siste bloggtips , tror jeg blir bedre 🙂

 2. 2
 3. 3

  Hei Doug,

  Wow takk for all hjelp og gode linker og forslag.
  Jeg jobbet med noen av dem i dag, og jeg jobber med et bilde, og jeg oppdaterte om-siden min.
  Jeg skal installere pluginene du anbefalte, og jeg skrev et blogginnlegg om deg!
  Du er også på bloggen min nå.
  Takk igjen for alt!

  Linda Lee

 4. 5

  Takk Doug!
  Jeg har nettopp kjøpt en bok om basert på dine valg.
  Jeg hadde aldri hørt om denne fyren, og jeg leste Amazon-anmeldelser, og dette er min type bok. “Forvent det uventede”
  (Jeg gikk til eBay og kjøpte den, beklager det) men jeg la den også på nettstedet mitt for salg via Amazon.
  ????

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.