Tipping av blogg: Winextra

Depositphotos 8149018 s

Steven Hodsons blogg er en av favorittene mine, WinExtra. Steven har lagt til mye farge på bloggen min med 28 kommentarer siden januar! Det er mye brukergenerert innhold, og jeg setter stor pris på all støtten Steven ga meg.

Her er bloggtipsene dine:

 1. Jeg fant faktisk en feil i toppfilen din! I den alternative lenken til RSS-feeden din er det ingen faktisk lenke URl i den alternative koblingen din. Det bør være:
  
  

  For folk som liker å finne og klikke på RSS-knappen manuelt, kan det være lurt å plassere den over din maskot (beklager maskot!) Med et lite notat for å abonnere. Du kan til og med fjerne ned e-postabonnementsskjemaet ditt og legge det opp der også!

 2. IMHO, Jeg vil flytte kategoriene lenger ned på siden. Jeg gjetter bare, men jeg tror at hvis du gjør en analyse av sideinteraksjonene dine, vil du oppdage at nylige kommentarer og nylige innlegg vil føre til mer trafikk inn på nettstedet ditt. Jeg har funnet ut at kommentarer spesielt kjører mye trafikk. Det er oppførselen til flokken ... hvis folk kommenterer, må det være interessant!
 3. Du har et flott utseende på bloggen, jeg liker virkelig stilen - og bryr meg ikke om at du brukte bord;). Jeg vil imidlertid gjøre "WinExtra" -tittelen i overskriften til en lenke tilbake til hjemmesiden. Det er litt arbeid du kan gjøre der. Først ville jeg pakke Winextra i både en H1-tag og en lenke tilbake til hjemmesiden din. En H1 vil fortelle søkemotorer at det er den viktigste funksjonen der. Du kan kontrollere lenken med CSS slik at den ikke endrer utseendet i stilarket ditt:
  #left_header_title h1 a {text-decoration: none; skriftvekt: Arial, Helvetica, sans-serif; skriftstørrelse: 43px; venstre: 35px; posisjon: relativ; topp: 30px; skriftvekt: normal}
 4. Jeg la merke til gjennom hele bloggen din at du ikke setter overskriftskoder til bruk (h1, h2, h3). Tro det eller ei, disse ordene vil bli indeksert på grunn av deres betydning. Så hvis jeg ser på "skrapete funksjoner", er du ikke hvor du kan bli funnet. Prøv å kaste egenskaper i en H2-overskrift på siden sammen med hurtigtastene osv., og du får bedre indeksering!
 5. Sitekartet ditt er fantastisk. Nytt med standardene for nettstedskart er muligheten til å referere til dem i robots.txt-filen din! Jeg vil oppdatere robots.txt-filen din med følgende:
  User-agent: *
  Ikke tillat: / wp-
  Nettkart: https://martech.zone/sitemap.xml

  Dette vil sikre at søkerobotene ikke en gang prøver å gjennomsøke noen WordPress Admin-sider og slike, så vel som å la alle få vite hvor nettstedskartet ditt er!

 6. Jeg gjetter, men jeg regner med at TwitBox har vært en god kilde til trafikk for nettstedet ditt. Du har også andre produkter, men jeg visste det ikke engang! Jeg synes du burde sette opp et fint dekorativt banner av noe slag med et ikon med hvert av produktene! Kanskje en fin stor freeware-boks (i stedet for 'Homegrown Software') med et ikon og merknad om hvert produkt? Å legge det på hjemmesiden vil føre til mer trafikk, og programvaren vil holde dem tilbake!

Whew! Det var en tøff! Det er vanskelig å finne ting å forbedre med en Net Vet som deg selv, Steven! Og - Jeg ble overrasket over at jeg ikke hadde deg på Blogroll. Du er der! Takk for at du har bidratt så mye til nettstedet mitt.

Hvordan få bloggen din tipset

Hvis du vil ha bloggen din Vippet, følg bare instruksjonene på min Tipping Innlegg for blogg.

3 Kommentarer

 1. 1

  Først og fremst takk for at du tok deg tid til å gå gjennom, jeg setter veldig pris på det.

  Jeg har låst innlegget ditt borte i en av FeedDemon-nyhetsboksene mine for sikker oppbevaring, og vil begynne å gå gjennom i morgen og se om å få rettelsene på plass.

  Mye av innstillingene er standardinnstillingene som fulgte med temaet, så jeg visste at det var noe arbeid som måtte gjøres, så det er fint å ha et utgangspunkt å jobbe fra.

  og takk for ego-boosten med å være NetVet ... det gjorde dagen min 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.