Blog-Tipping: SR Coley

Depositphotos 8149018 s

Dette er en spesiell! Stephen er en god venn av sønnen min, Bill. Stephen er en flott fyr - veldig intelligent, veldig nysgjerrig og utrolig tålmodig. Jeg vet at når han pinger meg for et spørsmål, har han sannsynligvis allerede vært oppe i en søvnløs natt, så jeg liker veldig godt å hjelpe ham.

Stefans blogg burde bli veldig interessant det neste året når han reiser til Tyskland. Tyskland er faktisk kjent for sitt mangel av bloggere. Det er ikke noe forferdelig - bare kulturelt har landet en tendens til å være sosial utenfor media og privat inne i sosiale medier. Det er sannsynligvis en flott leksjon for Amerika og Asias å lære ... vi vil sende en e-post til folk fra hele rommet i stedet for å sende dem e-post!

Her er bloggtipsene dine:

 1. Stephen, jeg elsker virkelig hvor romslig bloggen din er. Stilen er veldig ren. Du er en ganske stille fyr, men jeg vet at du også har en annen side. Jeg ser det i de store piercinger, og du hører på Converge! Hvis du tok av deg bildet, ville jeg aldri sett for meg at du hadde piercinger. Jeg lurer på hvordan du kan bruke det til å dekorere nettstedet ditt for å fortelle folk at du har en rolig, overlagt side og en kreativ (skrikende) side. 🙂

  Kanskje en slags dekorasjon i topptekstens bakgrunnsbilde? Ta en titt på dette bakgrunnsbildet på pownce:
  Bakgrunnsdekorasjon
  Ville noe sånt fungere? et sted lett i bakgrunnen?

 2. Bare en personlig preferanse, men jeg tar ut Digg-markørene. De passer fint, men du har sider og sider med gåsegg (nuller). Jeg tror det tar mer fra innleggene dine enn det legger til. Kanskje du kan opparbeide litt magi og skjule den på 0 og vise den når den er større enn 1? Viser rangering og statistikk gir leserne en følelse av at bloggen eller innlegget er viktig. Men å ha lav rangering eller statistikk kan faktisk fraråde folk å lese eller abonnere!
 3. Jeg nevnte dette pluginet på en annen tipping: For å holde folk rundt, vil jeg anbefale Relaterte innlegg Plugin og legg relaterte innlegg nederst i hvert av innleggene dine. På denne måten vil folk som finner deg via en søkemotor lese innleggene dine, og hvis de ikke finner akkurat det de trenger, kan de holde seg til flere artikler som handler om samme emne. Dette vil også hjelpe med dyp kobling for søkemotorrangering.
 4. Differensier innleggene dine med bilder. Bilder i innlegg har en tendens til å fange lesernes oppmerksomhet - spesielt hvis de abonnerer via en feed. Gå gjennom bryet med å finne et godt bilde eller et utklipp og legg det ut med blogginnlegget. Jeg vil spesielt gjøre dette på dine Must Download-innlegg! Et skjermbilde eller en logo av programvaren vil fange andres oppmerksomhet. Det kan også være lurt å skru opp skriftvekten til blogginnleggets titler, slik at de skiller seg ut litt tyngre. Når jeg skanner siden din, finner jeg meg selv å skanne over titlene (kanskje det er bare meg!)
 5. Åh - og jeg fant en enkel feil å fikse - robots.txt-filen peker på et nettstedskart som ikke eksisterer. Den gode nyheten er at du har et nettstedskart! Den dårlige nyheten er at Google kanskje ikke gjennomsøker nettstedet effektivt uten det.
 6. En siste ting ... noe ser rotet ut i lenken i innlegget du la opp. Noen ganger når du kopierer kode fra HTML, ødelegger den.

Kos deg, Stephen! Jeg måtte virkelig se hardt ut og være kritisk til nettstedet ditt. Du gjør en fantastisk jobb!

Hvordan få bloggen din tipset

Hvis du vil ha bloggen din Vippet, følg bare instruksjonene på min Tipping Innlegg for blogg.

2 Kommentarer

 1. 1

  Tusen takk Doug! Jeg fikset linken i innlegget mitt. Det hadde noe med anførselstegn å gjøre.

  Jeg er i alle fall veldig takknemlig for kritikken din. Du har kanskje lagt merke til at det ikke har vært så mye innhold på bloggen min i det siste, men nå som jeg har alt dette arbeidet å gjøre, burde det få meg tilbake på sporet. Takk igjen. Jeg ville ikke ønsket at bloggen min skulle bli tipset av noen andre.

 2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.