Bloggtips: Hamelife

Depositphotos 8149018 s

Hamelife er en blogg dedikert til foreldre som vil være annerledes. Foreldre er noe nær og kjær for meg. Jeg har en sønn som begynner på IUPUI i høst og en datter på ungdomsskolen.

Jeg var ung far og gjorde sannsynligvis alle feil en forelder kunne. Jeg er fast overbevist om at Gud på en eller annen måte i livets mirakel tillater foreldre å gjøre noen feil og fortsatt ha gode barn - så lenge vi elsker dem av hele vårt hjerte og sett dem foran oss selv!

Jeg kommer til å være mer oppmerksom på hamelife og formidle feilene jeg har gjort så andre ikke trenger å gå gjennom forlegenheten!

Her er bloggtipsene dine:

 1. Din implementering av Kuttelinjetema er fantastisk. Det er et fantastisk tema med en georgisk utforming som er optimalisert og bygget for å gi god brukervennlighet. Jeg liker spesielt hvordan du brukte CSS for logoen din og byline, men vedlikeholdt innholdet som søkemotorer kunne lese. Bra gjort! Det første tipset er at du legger til en Sitemap, selv om! Dette er en veikart for søkemotorer som enkelt kan navigere på innholdet på nettstedet ditt uten å måtte finne ut av det selv.

  Min favoritt Sitemap Plugin er 3.0b7-versjonen av Google Sitemap Plugin. Jeg har personlig modifisert den for å sende den til Yahoo! også og sendte koden til forfatteren, men han har ikke bygget den inn i neste utgivelse ennå. Jeg håper han vil innlemme det.

 2. Når du har fått nettstedskartet på plass, er det neste å oppdatere robots.txt-filen med plasseringen av nettstedskartet. Dette er et ganske nylig tillegg til Sitemap-spesifikasjonen, men bedre å dra nytte av det nå heller enn senere! Slik skal det se ut:
  User-agent: * Disallow: / wp- Sitemap: http://www.hamelife.com/sitemap.xml
 3. Rory ba spesielt om at jeg berørte om bloggkategorien skulle være sin egen blogg eller være en del av hamelife. Jeg tar den skumle veien ut og sier at jeg til slutt tror det er opp til deg. Imidlertid kan jeg forstå om folk kommenterer det - siden de to emnene egentlig er ganske forskjellige.

  Bare en tanke, men er det et middel for deg å lage en foreldreside og en blogging-side som folk kan gå direkte til sammen med to feeder, en for hver? Jeg tror dette kan oppnås ved å bruke et Tagging-plugin som Ultimate Tag Warrior og merke hvert innlegg med "foreldre" eller "blogging". Det kan ta litt arbeid, men det ville vært veldig kult!

 4. Jeg la også merke til da jeg testet en URl, som http://www.hamelife.com/parenting at en vanlig 404 side kommer opp. Sjekk ut innlegget mitt om å tilpasse en 404-side - det er nesten som å lage en tilpasset søkemotor for nettstedet ditt.

Hamelife er et skarpt nettsted med uvurderlig innhold. Rory har også noen triks i ermet. Sjekk ut Hamelife-menyen øverst til høyre ... veldig unik (og morsom!). Takk for at du tipset bloggen din, Rory.

Hvordan få bloggen din tipset

Hvis du vil ha bloggen din Vippet, følg bare instruksjonene på min Tipping Innlegg for blogg.

3 Kommentarer

 1. 1

  Takk for at du tipset bloggen din, Rory.

  Tuller du, Doug? Jeg er så takknemlig for deg for å kaste et nyttig blikk over nettstedet. Jeg trenger alle rådene jeg kan få, og jeg setter stor pris på tipsene du har gitt.

  For det første, jeg er blåst bort av komplimentene dine. Tusen takk - de er enormt oppmuntrende.

  Nå lurer jeg på om du kan hjelpe meg med dine ytterligere tips:
  Punkt # 1 - M av hamelife tar en besøkende til et sitemap. Jeg brukte Sitemap designet for Cutline. Har jeg dette riktig konfigurert? Eller skal jeg flytte direkte til punkt 2 og konfigurere robots.txt riktig?

  Min robots.txt lyder faktisk:

  User-agent: *
  Ikke tillat: / wp-content /
  Avvis: / wp-admin /
  Avvis: / wp-inkluderer /
  Ikke tillat: / wp-
  Ikke tillat: / feed /
  Ikke tillat: / trackback /
  Ikke tillat: / cgi-bin /

  og jeg har den lokalisert på hamelife.com/wpblog/robots.txt. Noe virker ikke riktig med dette - jeg føler at det skal være plassert andre steder, men jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal gjøre det. Jeg kunne bruke hjelpen.

  Oppsettet mitt er å ha bloggen på hamelife.com/wpblog, så jeg har den ikke i rotkatalogen. Du kan se hvor forvirret dette får meg!

  Punkt 3 - Takk for forslaget ditt, jeg må tenke mer på det. Jeg lener meg mer mot en ny blogg. Jeg vet at det betyr å beholde to masse innhold, men jeg lærer å bli litt mer avslappet om denne bloggingen - ikke vær så stresset.

  Punkt # 4 - Jeg ser på WordPress 404-artikkelen mens vi snakker. Det er gode råd, og jeg vil implementere det så snart som mulig.

  Takk igjen, Doug. Din hjelp blir satt stor pris på.

  • 2

   Hei Rory,

   Jeg vil anbefale å legge robots.txt-filen din i rotkatalogen. Du kan bli litt fancy, skjønt, og sette en omdirigering på plass i root .htaccess-filen.

   Omdiriger robots.txt http://hamelife.com/wpblog/robots.txt

   Jeg vil fortsatt sette på plass et XML-sitemap ved hjelp av pluginet jeg spesifiserte i 1. Et XML-sitemap er i samsvar med Sitemap-standarden. Dette områdekartet vil gjenoppbygges med hvert innlegg og automatisk pinge søkemotorene også. Det er veldig bra.

   Hvis du legger inn områdekartet og det også er i wpblog-katalogen, kan du også legge til en omdirigering til det:

   Viderekoble sitemap.xml http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

   Vær forsiktig og sikkerhetskopier htaccess-filen din (den kan være skjult, så sørg for å se skjulte filer med FTP-programvaren din) i tilfelle du slår den opp!

   Husk å legge til områdekartlinjen i robots.txt-filen. Hvis du har viderekoblingslinjen i htaccess-filen din, kan du bruke en av URI ... Jeg vil sannsynligvis være standard til bokstavelig, skjønt:
   Sitemap: http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

 2. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.