Blog-Tipping: Blog Coach

Depositphotos 8149018 s

Trykket er på! Shonnie Lavendar, Blog Coach, har bedt meg om å tipse bloggen sin - My Blog Coach: Forenkle blogglæringskurven med coach Shonnie Lavender! Jeg bestemte meg for å holde ut og lese litt på nettstedet til Shonnie, og jeg er glad jeg gjorde det!

Jeg tror ikke det er nok representasjon i sosiale medier av kvinner og minoriteter. Jeg er ikke en lik mulighet blogger, jeg tror ganske enkelt at hvis vi virkelig skal lære av hverandre, så trenger vi tilstrekkelig representasjon av folk. Jeg er glad for å se kvinner som Shonnie der ute med sterk tilstedeværelse. Jeg er også begeistret over at organisasjoner liker BlogHer er rundt - en organisasjon som Shonnie representerer godt!

Det ville også være håpløst for meg å si noe om Shonnies innhold. Stilen til innleggene, klump av innhold, og bruk av fet skrift, font, anførselstegn, blockquotes, punktlister ... wow, alt perfekt. Jeg kommer til å følge bloggen til Shonnie for å hente tips og triks for å skrive bedre innhold og vise det godt.

Her er bloggtipsene dine:

 1. Jeg liker det meste av stilen til nettstedet ditt. Først da jeg kom til About-siden din, så jeg virkelig personligheten din. Signaturen er en god idé! Det viser personlighet. Hvis du har lest noen av innleggene mine, tror jeg et personlig bilde er verdt tusen innlegg (doh!). Når det er sagt, ble jeg litt forvirret når jeg så på toppbildet ditt. Jeg var ikke sikker på om det var representativt for.

  Jeg hadde litt Photoshop og Illustrator moro på din bekostning! La meg høre hva du tenker!

  Før:
  Shonnie Header - Før

  Etter (Klikk for å se i full størrelse og nedlasting):

  Shonnie Header - Etter

  UPDATE: Shonnie gjorde et mye bedre utvalg!

  Jeg valgte et bilde av en bro som representasjon for reisen du skal ta leserne dine med på. Jeg brukte hele bredden på innholdet ditt for å virkelig få frem fargene og bildet. Du kan eksperimentere med å faktisk sette bloggtittelen over dette i stedet for under det. I tillegg kan du sannsynligvis legge dette bak sidefanen. bare tenker høyt!

 2. Den neste tingen jeg la merke til var tittelen på siden "Ekspert tips for å forbedre bloggen din (gratis)". Å bruke posttittelen som sidetittel er strålende! Det kan være lurt å følge det opp med “av min bloggcoach, Shonnie Lavendar”. Det vil hjelpe søkemotorene med å knytte innholdet ditt, navnet ditt og lidenskapen din!
 3. Du har en robots.txt-fil i bunnen av bloggkatalogen din, blogcoach ... men jeg er ikke sikker på at den virkelig hjelper deg. Det kan være lurt å legge en robots.txt-fil i bunnen av rotkatalogen din og sørg for å legge til en bane til nettstedskartet ditt i den:
  nettstedskart: http://shonnielavender.com/blogcoach/sitemap.xml

  Du har et områdekart i blogcoach-katalogen din, men hvordan en søkemotor finner det ?!

 4. Strålende bruk av relaterte innlegg og siste innlegg. Jeg vil anbefale å flytte de siste innleggene opp på sidelinjen under abonnementsinformasjonen din. Husk at de fleste ikke lander på hjemmesiden din, de finner en artikkel gjennom en søkemotor og lander på en av innleggssidene dine. Hvis du ser til venstre, faller de fleste siste innleggene dine godt under slutten av artikkelen. Jeg vil anbefale å sette det i tråd med folks synsfelt.
 5. Temaet ditt er godt bygget. Jeg vil anbefale bloggens tittel din å være i en h1-overskrift, innleggene dine være i en h2-overskrift ... og du strø underoverskriftene dine i innleggene dine med h3-tagger. Mange SEO-eksperter er enige om at søkemotorer vil indeksere basert på hvor og hvordan du bruker kursmerker! (Men de er også enige om at h4 on har liten eller ingen innvirkning.)
 6. Jeg la merke til noen små skrifttyper, spesielt i sidefeltet. Selv om det passer estetisk, lurer jeg på om besøkende med store oppløsninger og skjermer kan trenge å kvise for å se innholdet ditt. Overraskende nok husker jeg da alle gikk over til mindre skrifttyper. Nå legger jeg merke til at de flytter til større skrifttyper med mye mer mellomrom. Copyblogger er et fremragende eksempel. Jeg økte personlig skriftstørrelsene mine på bloggen min, og selv om jeg ikke har noen bevis, tror jeg det forbedret nettstedet.
 7. Folk trekker naturlig til hvite regioner. Layoutbakgrunnen din er helt hvit. Jeg tror det kan lønne seg å teste en liten bakgrunnsfarge på sidefeltet og kanskje et design eller bakgrunn på bloggens hele sidebakgrunn. Bare tanker! Jeg tror ikke det gjør noe for å skade bloggen din, det er bare det at hvis du vil ha fokus på artiklene dine og ikke vandre bort - så kan det hende at noen små forskjeller i farger hjelper!

Takk igjen for en så utrolig mulighet. Jeg har lyst på gresshoppe som prøver å ta steinen ut av mesterens hånd! Jeg håper du setter pris på tilbakemeldingene.

PS: Kul jobb på feed-forwarding! Var det et plugin, eller redigerte du htaccess-filen for å videresende den automatisk til FeedBurner? Jeg skulle ønske jeg hadde tenkt på det!

Hvordan få bloggen din tipset

Hvis du vil ha bloggen din Vippet, følg bare instruksjonene på min Tipping Innlegg for blogg.

5 Kommentarer

 1. 1

  OMG, en annen Blog Coach! Jeg antar at det er på tide at jeg løfter det hvite flagget og finner en annen nisje.

  Innleggene dine har forbedret seg enormt Doug. Fortsett det gode arbeidet.

  ... BB (den første bloggen coach 🙂

 2. 3

  Interessant lesning, Doug ... Jeg liker spesielt Photoshop-overskriften din med bildet av broen ... Selv om jeg jobber 99% av tiden i Adobe Fireworks, vet jeg fortsatt at PS også er et flott verktøy 🙂

 3. 4
  • 5

   Det er en investering i lesere, Clive. Det er tidkrevende - og jeg er sikkert verdig å lade - men jeg jobber ganske enkelt med å tromme opp litt eksponering for bloggen min.

   Og det fungerer!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.