Blog-Tipping: The Self-Reliant Post

Depositphotos 8149018 s

Min neste tippee er Ryan som driver en gründerblogg, kalt The Self Reliant Post. The Self-Reliant Post er en blogg om hvordan du kan tjene penger med en online hjemmevirksomhet og andre tanker knyttet til det. (Jeg fanget den siste setningen fra Om siden.)

Her er bloggtipsene dine:

 1. Doh! Ble jeg bare spammet? Da jeg først la merke til domenenavnet med alle bindestrekene, var det den første tanken som slo meg. Etter at jeg bygde opp nerven til å klikke meg gjennom, fant jeg deretter et rimelig sted. Jeg var først bekymret!

  Det kan være lurt å vurdere å finne et nytt domenenavn på alvor. Når det er sagt - det er ikke nødvendig å miste noen rangering du har for øyeblikket. Bare start utfasing av dette domenet og bruk et nytt for nettstedet ditt. Dette er selvfølgelig min mening!

 2. Det er noe funky som skjer med stilarket ditt. Bunnteksten er venstrejustert, og midtre (innhold) div kjører ikke lengden på siden til bunnteksten. Jeg tar en gjetning, men jeg tror du kan ha et useriøst avsluttende div-merke rundt (> / div>) på hovedsiden din. Andre sider ser ut til å gjengis riktig.
 3. Selvavhengig layoutHer er en god en ... visste du at søkemotorer ikke gjennomsøker alt innholdet på en webside? De henter innhold fra toppen av siden for å identifisere nøkkelord og indeksere dem på riktig måte. Hvis du vil ha innhold som driver søkemotorposisjonen din, må du huske å skyve innholdet til toppen av siden. I oppsettet ditt legger du faktisk begge sidelinjene før innholdet ditt! Uten å skade temaet ditt i det hele tatt, bør du kunne flytte innholdsdivisjonen over sidelinjene og begynne å indeksere innholdet langt mer effektivt.
 4. Du har gjort en fin jobb med å identifisere fôradressen din i sidefeltet, men jeg fant et fete som kan skade deg! I overskriften er det et sett med alternative lenker som peker til RSS-feeden din. Nettlesere bruker denne alternative lenken for å vise "RSS" -knappen i dem, slik at du lettere kan abonnere. Problemet er at den alternative lenken er kjernefeedadressen din (det er også en lenke til dette i venstre sidefelt omtrent halvveis nede). Du kan faktisk ha mange flere abonnenter på nettstedet ditt enn du tror fordi de ikke blir målt med FeedPress.

  For å fikse overskriften, finn disse tre linjene:

  
  

  Og erstatt den med dette:

  
  

  Jeg vil bare slette feedkoblingene i venstre sidefelt, siden folk finner det med feed-symbolet eller via nettleseren.

 5. Overskrifter er oppmerksomhetsfanger - ikke bare for lesere, men også for søkemotorer. Overskriftene på innleggene dine er h3 mens overskriftene på sidefeltets seksjoner er h2. Det er en god mulighet for at søkemotorer rangerer deg høyere for begrepet Nylige kommentarer enn Tjen penger med kontekstannonser. Du må endre stilarket ditt og temaet ditt for å rette opp disse problemene.
 6. Du fibrer for meg ved å sette en lenke opp som sier "Kontakt meg". Når jeg klikker på det, blir jeg ført til en side der jeg ikke kan kontakte deg! Doh! Jeg tror et kontaktskjema ville se perfekt ut på den siden!
 7. Vennligst følg opp dette arbeidet og husk å lese det andre Bloggtips for PGA-auksjoner, spesielt med hensyn til robots.txt og sitemap.xml. Jeg tror du kan forbedre din tilstedeværelse på nettet og søkemotorens tilstedeværelse med tipsene i det innlegget!

Det burde holde deg opptatt en stund! Takk for at du fikk sjekke bloggen din! Jeg tror ikke mange mennesker skjønner hvor stor innvirkningstil og layout som kan spilles i søkemotoroptimalisering. Det har fungert ganske mye med nettstedet mitt, så jeg liker å formidle tipsene som noen lærte meg!

Hvordan få bloggen din tipset

Hvis du vil ha bloggen din Vippet, følg bare instruksjonene på min Tipping Innlegg for blogg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.