Blogging er ikke nok, "Press the Flesh"!

håndrysting

Dette er en setning jeg blir lei av - raskt - under dette presidentkandidaturet. Jeg er ikke sikker på hvem som skrev den opprinnelige betegnelsen, men jeg har sett den brukt mye denne sesongen. Senest brukte guvernøren i West Virginia begrepet for å diskutere hvorfor Barack Obama mistet West Virginia i et skred mot Hillary Clinton. Han prøver å forsvare opposisjonens syn på at West Virginia fortsatt har løpsspørsmål, og Obama mistet det bare fordi han ikke brukte nok tid pressende kjøtt, aka håndhilsing.

Det bør være av interesse for markedsførere å innse hvor stor innvirkning det har pressende kjøtt virkelig har i et valg. Kampanjer er som strategiske databasemarkedsføringskampanjer på metamfetamin. Alle sider henter inn matematiske genier, distribuerer rettidig og målrettet markedsføring gjennom en rekke medier, og jobber hardt for å trykk på kjøttet. Markedsførere bør merke seg at utenfor taktikken til politikken at disse taktikkene fungerer.

Hva vi burde lene oss fra Obama-kampanjen

Mange av oss glemmer at Hillary ble behandlet som presidentkandidat for 2008 for et år siden, og Barack Obama var på en veldig kort liste over uerfarne 'up and comers' i Det demokratiske partiet. Hans presisjonsmarkedsføringsarbeid har lønnet seg. En titt på Obama-siden, og du vil finne en melding for hvert mål:
Obama

Her i Indianapolis har jeg mottatt viral e-post der jeg kan donere, på vegne av noen, til kampanjen. Obama-kampanjen åpnet (og lukket deretter) et kontor 1 kvartal sør for Circle her i Indy - førsteklasses eiendom til trykk på kjøttet. Jeg mottok også noen direkte post fra Obama-kampanjen. En titt på hendelser, og du vil finne at Obama er en håndrystende maskin, med over 16,000 hendelser så langt og massevis mer å gå.

Jeg tror ikke at Obama mistet West Virginia fordi han ikke håndhilste. Jeg pleier å være enig i at han tapte bare fordi han meldingen passet ikke bra sammen med Appalachia.

Tilbake til poenget.

Jeg markedsfører ikke Barack Obama for president, jeg anerkjenner ganske enkelt den utrolige markedsføringsmaskinen han er satt på plass. Alt teamet hans gjør er riktig - og det er viktig å merke seg at de aldri går glipp av en mulighet for presser kjøttet.

Å trykke Flesh fungerer for meg

Jeg har hatt en viss moderat suksess i sosiale medier, spesielt her i Indianapolis. Interessant nok er det mange Indianapolis bloggere hvis skygge jeg knapt faller inn fra et synspunkt på internettstatistikken. På regionalt nivå tror jeg imidlertid at jeg har mer navn (og ansikt) som folk husker.

Jeg skylder min lokale suksess til presser kjøttet. Arbeidet mitt med Mindre Indiana, Indy kultursti, Superbowl-komiteen i 2012 og å benytte enhver anledning til å lære lokale forretningsfolk om sosiale medier, har hatt mye mer innvirkning enn bloggen min noensinne ville gjort. Det er en tøff pille å svelge gitt hele tiden jeg legger inn i bloggen min, men det er viktig for folk å innse at blogging rett og slett ikke er nok!

Gå ut og trykk på kjøttet! Blogging gir åpenhet og ærlighet som et markedsføringsbrosjyrer ikke kan gi - men det gir fortsatt ikke opplevelsen av å se noen i øynene og håndhilse.

Det er viktig å merke seg at jeg ville hatt en mye større blogg med større nasjonal eksponering hvis jeg var i stand til å gjøre det til nasjonale begivenheter. Det er alltid tøft med en heltidsjobb, men jeg håper fortsatt å gjøre det til noen få i år.

6 Kommentarer

 1. 1

  Flott, balansert perspektiv, Doug. Bloggen din minnet om en artikkel jeg leste den siste uken som beskrev en av senator Clintons kampanjesjefer som tidlig talte for å samle inn 100 dollar hver fra 1,000,000 XNUMX XNUMX amerikanske kvinner.

  For en storfilm-appell! Men forslaget ble overstyrt av en annen kampanjerådgiver. (Og vi vet hvilken kandidat som lykkes med å bruke mikroinnsamling: Obama.)

  Om "pressing the flesh" vs internet-teknikker: Jeg tror hver gir forskjellig utbytte. Noen kunder (eller velgere) vil bare bli berørt av personlig oppsøking. Andre vil du aldri få kontakt med med mindre du er tilstede på Internett. Maksimering av resultater krever begge deler.

  (Eller, som en gammel venn pleide å si når han ble tilbudt sitt valg av vanilje- eller sjokoladeis: "Ja!")

 2. 2
 3. 3

  Ja, vi i Truffle Media fortsetter å være tilstede på arrangementer (World Pork Expo er neste uke for de som er interessert:) pluss at vi bruker vanlig gammel telefon og e-post for å berøre baser.

  Vi bruker også nye mediekanaler for å holde kontakten med de som er interessert i landbruk: Twitter (http://twitter.com/trufflemedia), SwineCast.com (og søsternettstedene for biff, meieri, fjærfe og avlinger) blogger/podcaster, Flickr (http://www.flickr.com/photos/trufflemedia/), og Blip.tv (http://trufflemedia.blip.tv/).

  Men det er ingenting som å være der personlig for å høre hva folk er interessert i, slå av en prat med en øl i hånden og se nyansen/kroppsspråket om noen sensitive emner (mais til mat eller mais til drivstoff er en populær samtale i Iowa :)

  Takk igjen Doug.

  John Blue
  TruffleMedia.com

 4. 4
 5. 5

  Doug – Bra innlegg, min mann. Jeg synes at et godt håndtrykk og et smil er langt mer virkningsfull i salg, nettverk og relasjonsbygging enn noe annet jeg kan gjøre.

  Nylig befant jeg meg i et jobbbytte, bare min andre siden jeg begynte i forretningsutvikling på heltid. I intervjuet spurte alle meg: "Hva gjør du for å bygge potensielle kunder/forretninger?" Uten tvil er mitt personlige nettverk den største kilden til potensielle kunder ettersom jeg får henvisninger fra dem. Dette kan bare gjøres ved å bringe verdi og mellommenneskelig kommunikasjon. Jeg bruker uttrykket "gi hånden" mye når jeg sender e-post til noen. Som i, "Jeg ser frem til å håndhilse på deg en dag." Jeg er ikke tilhenger av………”pressing the flesh”. Høres litt ….. kjøttfull ut.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.