Du vil ikke blogge for alltid

Når jeg snakker med folk om blogging, spør mange av meg om blogging er kommet for å bli.

Nope.

Å spørre noen om blogging vil være her for alltid, er som å spørre gutta som skrev ut avisene sine med Gutenberg-pressen det samme. Akkurat som fri presse, vil blogging utvikle seg med teknologi, bloggere med store følger vil bli kjøpt ut, og blogger vil bli integrert og innebygd i andre kommunikasjonsmedier.

Blogging er i ferd med å bli de medium og strategi for selskaper, men det vil ikke ta lang tid før det er hovent ego krymper tilbake til "bare en annen kommunikasjonsmetode" som er der oppe med skilting, plassering, e-post, nettsteder og sosiale medier.

Talentfulle bloggere vil være avhengige av å hjelpe selskaper med å flytte nålen. De neste årene vil være bra for bloggere, som vil fortsette å bli feid opp av større organisasjoner enten på rådgivning eller heltid. Det er godt å høre, ikke sant? Det betyr at hele dette har vært verdt det - ærlighet og åpenhet kan gi deg suksess.

1938 lorenPå det notatet, gratulerer vi til Loren Feldman, en vellykket blogger som skal skrive og filme for c | net.

Sidebeskrivelse: Mens jeg kryper av Loren's raspete, cussing, in-your-face, East Coast rants ... eller ubehagelig ser ham vlogge i sengen - jeg er i ærefrykt for både hans gjennomsiktighet og hans suksess. Han viser at du kan være ærlig, være deg selv, være meningsfull og fremdeles lykkes.

Hvor går blogging?

Det vil være noe nytt med blogging i fremtiden, akkurat som med aviser ... men det vil ikke ta hundre og femti år. Min visjon om en fremtidig blogger kan innebære en tale-til-tekst stemmegjenkjenning som sendes gjennom et grammatisk filter, med smarte algoritmer som organiserer innholdet, og automatisk genererte interaktive 'visninger' til relatert emne tilgjengelig over nettet.

Bedriftsblogging i fremtiden vil trolig falle tilbake i markedsføringen, selv om vi kjemper som helvete for å holde det der ute i dag. Grunnen til at vi kjemper mot det nå, er at markedsføringspriser vanligvis blir gitt for perfeksjon, skjønnhet og finesse - ikke resultater, virkelighet og gjennomsiktighet. Bloggere og blogging passer ikke inn i den erfarne Marketing Executive's avlshytte.

Når bedrifter innser at suksessen tilskrives hvor effektivt de kommuniserer og fremmer relasjoner med sine kunder og potensielle kunder, vil markedsavdelingene begynne å sette pris på at noen har ballene til å komme på en blogg og fortelle det som det er. Når de gjør det, vil markedsføring endres, og bedriftene vil være bedre for det.

Når det er en vanlig faktor i selskaper, vil det endre livet for den uavhengige bloggeren som meg. Bedrifter vil oppsøke de med følgende, som kan skrive godt, og trekke dem inn i vesken med godbiter. Hvis jeg løp HP, Dell, IBM or Cisco, Jeg ville polstret min tilstedeværelse på nettet med bloggere i dag - før de alle er borte i morgen.

Når alle blogger, blir vi enten promotert til andres søkelys eller forsvinner i uklarhet. Ikke bli komfortabel, vi vil ikke være her lenge.

2 Kommentarer

  1. 1

    Åh, som jeg skulle ønske at bloggingen kunne fortsette for alltid. Men hvis jeg må utstede et realistisk ønske, håper jeg bare at det holder seg i 5 til 10 år til. Jeg har fortsatt ikke funnet suksessen jeg ønsker for meg selv på dette feltet, selv om jeg må innrømme at jeg ikke har god tid til å virkelig prøve meg på det (blogging) på grunn av andre bestrebelser. Likevel ønsker jeg å realisere suksess, selv moderat, på mine personlige blogger, så vel på bloggene som jeg ønsker å tjene mye på.

  2. 2

    Jeg tror endringer kommer til å skje etter hvert som teknologien utvikler seg, vi kommer til å ha forskjellige verktøy for å gjøre arbeidet vårt og med det vil ting ta en annen retning. Et eksempel er de ultrabærbare PC-ene, vi kan alle få en av dem og dermed engasjere oss i å blogge oftere fra hvor som helst (kanskje det allerede skjer.)

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.