#BlogIndiana: Jason Falls, bloggere og Google-gudene

blogg indiana

Det var en flott start i dag på Blogg Indianaog Jason Falls startet saftene som flyter ved å spille ned viktigheten av optimalisering av søkemotorer, sette noen tvil om ghostblogging, og snakke med bloggere om at det er greit å ikke følge reglene. Jason's hovedretning var mye mer inngående og grundig ... men dette er de tingene som sitter fast i min gjennomgang.

Minst en av vennene mine kunne ane reaksjonen min ... og det hadde jeg to ghostbloggers sitter bak meg så jeg er sikker på at jeg vet hva de tenkte!
xemion-tweet.png

Synes jeg bloggere bør følge regler?

Jeg er 100% enig med Jason! Det er ingen regler. Det ville være som Alexander Graham Bell la ut en bok om hvordan man bruker telefoner noen år etter at han opprettet dem. Blogosfæren er fortsatt ung, og det som fungerer for deg, fungerer kanskje ikke for andre. Leserne mine vet allerede hvordan jeg har det sosiale medier lyver og regler er en løgn.

Vi har ikke regler ... det vi har, er imidlertid litt erfaring med mediet og å gjenkjenne hva som fungerer og hva som ikke fungerer, slik at vi kan formidle den kunnskapen for andre å teste.

Bør bloggere ignorere søk?

Chris Baggott kom nesten ut av setet sitt da Jason foreslo å ikke bekymre seg for søk. Han stilte et like saftig spørsmål: "Gjør du ikke mennesker en bjørnetjeneste ved ikke å ha innholdet ditt ... flott innhold ... funnet i søk?". Selvfølgelig trodde Jason ikke det.

BTW: Dette var ikke en fullstendig debatt - bare en sunn diskusjon av bloggstrategier. Jason gjorde en fantastisk jobb og var veldig gjennomsiktig om hvorfor han ikke trenger å bekymre seg for søk. Spørsmålet til Chris var imidlertid et som virkelig reiser et gyldig poeng. Hvis det er søkere der ute som leter etter deg ... og de ikke finner deg, er det ikke et problem?

Er det et problem for søkemotorene? Eller er det problemet ditt?

Svaret mitt vil være at det er problemet ditt. Google har vært altfor sjenerøs med å levere alle verktøyene som er nødvendige for at folk skal forstå hvordan de kan optimalisere både nettstedet deres og innholdet. Google forsyner oss til og med med rangeringen etter nøkkelord eller frase, og søkevolum på nevnte nøkkelord - og erkjenner at de som ønsker å konkurrere i dette løpet, må gjøre noen justeringer.

Jeg hater å spille for Google-gudene like mye som noen andre. Jeg skulle ønske jeg kunne skrive overbevisende innhold og ikke trengte å være opptatt av å nevne nøkkelord, synonyme ord og kombinasjoner av nøkkelord i innholdet mitt. Det gjør jeg imidlertid, slik at folk som leter etter disse svarene, finner dem på bloggen min! Og finn dem de gjør!

social-media-explorer.png Det handler om potensial! Går Social Media Explorer bra? Ja, selvfølgelig. Får Jason rådgivning og taleoppdrag fra bloggen sin? Ja det gjør han. Men det er potensial for Jason å få mye mer trafikk og nye henvendelser ved å bare optimalisere bloggens innhold. Jeg anbefaler ikke unaturlig sett - bare å plassere noen nøkkelord og setninger der de begge gir mening og tiltrekker søketrafikk. Enkel blogging for SEO.

Ta en titt på hvordan bloggene våre fungerer, og du vil finne at bloggen min har litt større rekkevidde ... men Jason er mye mer engasjert nasjonalt i sosiale medier. Han er en fremragende presentatør (jeg lærer fremdeles) og en underholdende foredragsholder. Han fortjener mer oppmerksomhet. Jeg tror å ignorere muligheten skader bloggens potensial - og han drar heller ikke fordel av den.

MERKNAD: Jeg sendte Jason min nye eBok uten kostnad. Jeg håper han ombestemmer seg. 🙂

Ghostblogging er et edelt yrke

Når er siste gang sjefen din fikk promotering for sitt arbeid? Satte du deg tom mens de rykket opp stigen? Eller plaget det deg bare litt at du hjalp til med å sette dem der? Det er det Ghostbloggers do. Ghostblogging er ikke et skittent ord, og det er heller ikke et skittent yrke, det er utrolig. En stor ghostblogger undersøker kilden og skriver innleggene nøyaktig på vegne av dem.

Jeg tror jeg har for stort hode til å gjøre det. Jeg vil ha kreditt der kreditt forfaller!

Er det falskt? Er det gjennomsiktig? Jeg tror ikke det er det! Hvis jeg satt og gjorde et intervju med deg og jeg skrev alle svarene dine - men jeg skrev det både veltalende og på en underholdende måte, gjør det deg noe mindre av en person? Det er noen STORE navn i bloggverdenen som ikke skriver sine egne materielle folk - jeg hater å bringe nyheten til deg!

Så lenge forutsetningen for disse blogginnleggene er din beskjed, hvorfor skulle noen bry seg om at noen andre skrev det opp? Visste du at Obamas innvielsestale ble skrevet av en 27 år gammel hvit fyr i Starbucks? Endrer det din mening om Obama? Er han falsk? Var det ikke gjennomsiktig?

Jeg tror ikke det ... Jeg syntes det var en fantastisk tale, og jeg er ikke i tvil om at Obama mente hvert ord han sa!

7 Kommentarer

 1. 1

  Fin utvidelse av den vennlige diskusjonen og debatten som ble ansporet av Jason Falls på #blogindiana i morges. Min pågående gåte er imidlertid at jeg fortsatt er enig med deg, Jason og Chris. Jeg tror det går tilbake til å bryte reglene. Hvis Jason ikke bryr seg om søk og det fungerer for ham, så vær det. Hvis han ikke bryr seg om hvem som ikke finner ham, hvis det ikke er en ondsinnet apati, så vær det. Hvis andre bloggere, inkludert deg selv, Chris, meg selv eller mine klienter ønsker å utnytte kraften til å blogge for SEO, kan du spille videre. Hold diskusjonen flytende, jeg elsker å lære av samtalen og de som deltar i den.

 2. 2

  Doug, veldig rimelig og sa bra. Jeg er sikker på at Jason vil se feilen på hans måter med en så gjennomtenkt overtalelse. Han tenker kanskje på de groveste eksemplene når det gjelder blogging for SEO og ghostblogging. Vi er sannsynligvis enige med ham. Det er som å sammenligne en effektiv, provoserende eller underholdende TV-reklame med de av Peter Francis du vet-hvem eller "søker direkte på pannen." Vi får ha smart markedsføring.

 3. 3

  To raske historiske notater ... mens Bell ikke skrev en bok om hvordan man bruker telefonen, ble det inngått en samtykkeavtale mellom firmaet hans og Western Union om at det ikke kunne brukes til telegrafi. Det var alt det var bra til Thomas Edison oppfant karbonknappsenderen (mikrofon) som gjorde langdistansetale praktisk. Og når vi snakker om presidenttaler, lærte Edison litt om å manipulere pressen etter å ha fullstendig omformulert president Andrew Johnsons 11. september 1866-tale for Associated Press. Så lenge ghostbloggers får sjefen til å se bedre ut enn de faktisk er, vil ikke sjefen klage.

 4. 4

  Snakk om informasjonsoverbelastning! lol.
  Har latt meg fascinere av å lese om president Andrew Johnsons, og kunne ofte ikke sovne mens jeg fortsatte å tenke på fordelene ved hans taleevne. TY Mike, jeg plugget aldri inn muligheten for å tenke på at Thomas Alva skulle stå bak Johnsons antatte oratoriske veltalenhet.
  Hopper frem til dagens tema; burde vi ikke forestille oss at de fleste kjente outsourcet en god del av sine offentlige meldinger på en eller annen måte? Vi har nå blitt informert om at ghostwriting eksisterte i den første president Johnsons tid, men hvem vet nøyaktig når håndverket ble født.
  Jeg overlater det spørsmålet til deg med et eget spørsmål ... hvem er den virkelige forfatter (e) av Bibelen. Virker ikke for meg å ha vært Gud eller Jesus, men vi aksepterer det som "Guds ord." De skadede GHOSTWRITER'S IN THE Himmel var til og med på jobb for 2,000 år siden!
  Jeg vil sannsynligvis ikke sovne lett i kveld da jeg allerede har begynt å lure på om Karr betaler ghostwriter så vel som Gud betalte sin lol.

 5. 5

  Kanskje ghostblogging er et edelt yrke, men den som bruker en slik tjeneste er ikke edel i det hele tatt. I det minste er han ikke ærlig mot leserne.

 6. 6

  Flott innlegg Doug. Jeg har tenkt på dette problemet i lang tid nå. Jeg skrev faktisk et innlegg her om dagen forholdet mellom sosial og søkeviktighet.

  Jeg var ikke på bloggen Indiana, så jeg har ingen referanseramme for akkurat denne samtalen. Jeg synes søkesynlighet er veldig viktig. Min tanke er at det er 3 kritiske faktorer for å få søkesynlighet, når det gjelder blogging.

  Den første er innhold. Da bloggen min kom til over 100 innlegg, begynte jeg å vinne mange søk etter forskjellige termer. Jeg kan bare se for meg hvor mange søk du vil vinne med over tusen!

  Det andre er intern optimalisering. Jeg tror det er ekstremt viktig å sørge for at URL-permalinkene dine, tittelkoder, topptekster og det generelle innholdet inneholder søkeordene dine, slik at innleggene dine blir funnet på Google. Jeg synes at dette er ganske enkelt å gjøre hvis du forstår de grunnleggende grunnleggende.

  Den tredje viktigste faktoren er lenker, og jeg må tro at det å bygge merkevaren din på sosiale medier er langt den enkleste måten å få folk til å lenke til deg.

  Så er jeg enig med Jason? Ja og nei.

  Det gir ingen mening for meg å ignorere den interne optimaliseringen av nettstedet ditt fullstendig. Hvorfor VIL du ikke at Google skal finne deg ?!

  Men jeg tror det er mye mer fornuftig å fokusere mer energi på din sosiale tilstedeværelse, få respekt fra andre bloggere, få autoritet gjennom lenker, noe som forresten vil hjelpe deg med å optimalisere søket ditt i det lange løp.

  Det som gjør meg opprørt er når folk oppfører seg som den eneste grunnen til at du bør blogge, er å vinne søk. Jeg må bare tro at det er SÅ viktig å legge stort fokus på din sosiale strategi. Hvis du blogger mye ved hjelp av søkeordene dine, vil du uansett vinne mange søk.

  Er Ghostblogging et edelt yrke? Sikker! Er er skalerbar? Nei, ikke med mindre du leder et ghostblogging-byrå. Hvis du er blogger, kan du bare gjøre så mye arbeid, og derfor kan du bare tjene så mye penger.

 7. 7

  Flott innlegg Doug. Jeg har tenkt på dette problemet i lang tid nå. Jeg skrev faktisk et innlegg her om dagen forholdet mellom sosial og søkeviktighet.

  Jeg var ikke på bloggen Indiana, så jeg har ingen referanseramme for akkurat denne samtalen. Jeg synes søkesynlighet er veldig viktig. Min tanke er at det er 3 kritiske faktorer for å få søkesynlighet, når det gjelder blogging.

  Den første er innhold. Da bloggen min kom til over 100 innlegg, begynte jeg å vinne mange søk etter forskjellige termer. Jeg kan bare se for meg hvor mange søk du vil vinne med over tusen!

  Det andre er intern optimalisering. Jeg tror det er ekstremt viktig å sørge for at URL-permalinkene dine, tittelkoder, topptekster og det generelle innholdet inneholder søkeordene dine, slik at innleggene dine blir funnet på Google. Jeg synes at dette er ganske enkelt å gjøre hvis du forstår de grunnleggende grunnleggende.

  Den tredje viktigste faktoren er lenker, og jeg må tro at det å bygge merkevaren din på sosiale medier er langt den enkleste måten å få folk til å lenke til deg.

  Så er jeg enig med Jason? Ja og nei.

  Det gir ingen mening for meg å ignorere den interne optimaliseringen av nettstedet ditt fullstendig. Hvorfor VIL du ikke at Google skal finne deg ?!

  Men jeg tror det er mye mer fornuftig å fokusere mer energi på din sosiale tilstedeværelse, få respekt fra andre bloggere, få autoritet gjennom lenker, noe som forresten vil hjelpe deg med å optimalisere søket ditt i det lange løp.

  Det som gjør meg opprørt er når folk oppfører seg som den eneste grunnen til at du bør blogge, er å vinne søk. Jeg må bare tro at det er SÅ viktig å legge stort fokus på din sosiale strategi. Hvis du blogger mye ved hjelp av søkeordene dine, vil du uansett vinne mange søk.

  Er Ghostblogging et edelt yrke? Sikker! Er er skalerbar? Nei, ikke med mindre du leder et ghostblogging-byrå. Hvis du er blogger, kan du bare gjøre så mye arbeid, og derfor kan du bare tjene så mye penger.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.