Jeg skal ikke til Barnes og Nobles Today!

De bygde en Barnes og Nobles innen få miles fra hjemmet mitt, og det er virkelig en fantastisk butikk. Det ser ut til at jeg alltid har det vanskelig å finne bøkene mine der. Borders ser ut til å ha et mer endelig middel til å organisere hyllene sine.

Uansett, jeg liker veldig godt begge butikkene, men jeg har funnet meg selv på Barnes og Nobles oftere fordi de har en Starbucks som har Wireless med AT&T. Jeg har ikke vært i Borders på en stund - jeg håper at de også har tilgang i tillegg til T-Mobile.

Uansett - jeg er en bokhund og bestiller bøker hele tiden fra Barnes og Nobles (og Amazon) men bare Borders husket hva i dag er:
grenser

At Borders tok seg tid til å utforme en fin e-post som dette OG sende meg kupong på 25% avslag er for kult og vil ikke bli glemt hos meg. Det høres ut som om Grenser kan miste krigen mot Barnes og Nobles - men bortsett fra et praktisk sted, er jeg ikke sikker på hvordan.

For øvrig er jeg den store 4-0 i dag! Woohoo!

11 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.