Gutter og leker!

Jeg er ikke sikker på hvor mye mer jeg kan ta! Internet Explorer 7, FIrefox 2 og en MacBook Pro alt på en uke. Jeg er bak på RSS-feeds med noen hundre innlegg, bak på e-postene mine med rundt 200 e-poster ... og jeg har mer arbeid enn jeg noen gang har hatt. Hva i all verden skjer?

MacBook Pro

Først ... Internet Explorer 7. Jeg er veldig imponert over de alternative menyplasseringene og organisering av skjermen. Hvis du ikke allerede har prøvd det, er fullskjerm fantastisk. Og selvfølgelig er fanebladet flott.

For det andre ... Firefox 2. Jeg har nettopp lastet den ned. Virkelig zippy! Jeg liker det. Jeg har ikke testet stavekontrollen, men jeg hører at det er en flott funksjon. Det betyr at jeg kan dumpe Google-verktøylinjen.

Tredje ... trommeslag vennligst ... MacBook Pro. Jeg fikk jobben med denne valpen, og jeg er ganske imponert over den "kule faktoren". Selvfølgelig, etter at jeg kjøpte den, måtte jeg kjøpe en ny bærbar veske som var fin og elegant. Jeg venter fortsatt på en monstermonitor på jobben ... men på mindre enn en uke er jeg nesten fullstendig konvertert.

Jeg la inn Parallels på den (WOW!) Slik at jeg kan kjøre XP når jeg må på den ene skjermen (eller i et vindu) og OSX på den andre. Det blåser meg bare bort. Jeg tror ikke jeg vil være en Windows Cripple lenge. Jeg må fortelle deg om utseende og følelse, OSX er langt mer avansert når det gjelder utseende, følelse og brukbarhet. Jeg er ikke en Apple-snobb (ennå), men jeg kan bli en. Jeg antar at første gang jeg åpner den på Borders, vil jeg offisielt være en!

Noen ting jeg ikke liker med Mac? Den magnetiske strømledningen er kult og alt, men den andre enden suger ... det er en stor ol klunkete strømforsyning. Og de overingeniører skjøteledningen. Mye design for så små føtter.

En kommentar

  1. 1

    Først katter og hunder som bor sammen og nå Doug på en MAC?! Måtte det aldri bli det!

    Morsomt, i går innså vår grafiske designer (MAC-gutt) og vår direktør for Internett-tjenester (PC-gutt) at de faktisk er kunst som imiterer livet. Kontorets kleskode ble endret (endelig) slik at vi ikke MÅ bruke slips. På den første dagen av de nye reglene kom MAC-gutten på jobb uten slips, men PC-gutten hadde slips uansett. De BLE Apple-reklamen.

    Hvis minnet hjelper, Doug, føler du deg viktigere i en suite. Så dette reiser spørsmålet, er det bedre å føle seg viktig, eller kul?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.